keskiviikko 5. elokuuta 2015

Paniikki lammasaitauksessaEräänä kuivana kesäisenä päivänä lampaat menivät paniikkiin. Joku oli tullut lammasaitaukseen metelöimään. Se joku oli henkilökunta kuka laittoi horsmaa nurin.


Paniikkihäiriöstä olemme kärsineet sittemmin toisenkin kerran. Lauantai-iltana se iski. 
Ihan huolella. Ja ihan monikossa. Joukkopaniikki.


Myrsky panikoi. Ja minäkin hieman. Lampaat käyttäytyivät oudosti ja syykin selvisi. Pihalle oli ilmestynyt vasikka. Tai ainakin melkein sellainen. Kookas pyreneittenmastiffi oli ilmestynyt pihalle ja käyskenteli siellä kuin kotonaan. Jalokin sanoi asiasta painavan sanansa. Siinä vaiheessa minä suuntasin sisätiloihin. Soitimme karkurin omistajalle hälytyksen ja annoimme nelijalkaisen jatkaa matkaansa.

Translation: Panic! (At the Disco: Hallelujah)

22 kommenttia:

 1. Irtokoira kyllä herkästi aiheuttaakin yleistä sekasortoa, ja aivan aiheesta. Toivottavasti karkuri lösyi tiensä kotiinsa, ja onneksi ei kenellekään sattunut mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tiesimme keneltä koira on kadonnut. (Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta kun kaveri oli lähtenyt reissuun.)

   Poista
 2. Heh, meillä kerran juoksi puutarhassa ystävän koira ja siitä tuli kissoille melkoinen paniikki. Sisällä kyllä koiria on suvaittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa. Onpa jännä. Sisälle sopii tulla mutta ei pihalle.

   Poista
 3. Lööppiotsikkoainesta! Viattomia lampaita on niin helppo säikytellä.. Mutta mastiffi oli kyllä yllätys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken aikaa meni ennenkuin tajusi että mikä pihalla liikkuu. Olihan se näky.

   Poista
 4. Paniikit näissä kohdissa ovat täysin ymmärrettäviä. Mastiffi onkin komea näky, jota en haluaisi kohdata pihallani. Onneksi tiesit mistä haukku on kotoisin ja ilmoitit omistajalle.

  VastaaPoista
 5. Lampsut näyttävät kasvaneet ja turkkinsa harmanneet :) Vai oli kaaos pihan vallannut JÄTTIKOIRAN myötä! Mastiffi on tosi muhkea ja kait suht. lauhkea (?) Myrskykin köyrynä kodin puolustajana. Huh huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villaan takertuu aivan kaikki, nokkosen kukat sun muut. En jäänyt sen paremmin koiraan tutustumaan, ulkomuoto ei siihen oikein rohkaissut. Ja vieras JÄTTIkoira on aina vieras koira.

   Poista
 6. Meilläkin koettiin jänniä hetkiä taannoin, kun naapurin pystykorva tuli pihailemaan - Taavi juoksi puusta puuhun koiruus perässään ja koko koiruliinin kotiväki koiran perässä. Oikeastaan jälkikäteen kyllä nauratti, olisi pitänyt kuvata koko homma. Meidän pojat(Leevi ja Taavi)käyvät kiusaamassa naapurin koiraa; menevät ison kiven päälle juuri sille etäisyydelle, että tietävät ettei koiran ulkoiluhihna yletä sinne. Joten nyt Pontus tuli vähän vastavierailulle....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijajaijai... No eihän sitä kameraa aina voi olla mukana. Varmaan oli näkemisen arvoinen juttu:D

   Poista
 7. Ompas siellä ollu tiukat paikat!
  Meillä joskus koko kissaklaani pomppaa toista metriä ilmaan, kun "mörkö" puree niitä peffasta. Ihmeellinen ilmiö.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti Myrskyn valtakunnassa vallitsee nyt rauha ja auringonpaiste! Vieraasta koirasta ei koskaan tiedä mitä se aikoo. Vaikka teillä on koiriin totuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Vieras koira on aina vieras koira. Varauksella niihin kannattaa suhtautua. Eihän sitä koskaan voi tietää.

   Poista
 9. Mastiffi on kyllä aika hurjan näköinen tyyppi! Henkilökunta ei oletettavasti niin pelottavalta näytä, mutta melu on ollut sitten sitäkin suurempi ;) ?

  VastaaPoista
 10. "Irtoeläimet" pihassa aiheuttavat ylimääräisiä värityksiä pihassa jos toisessakin!

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!