tiistai 11. elokuuta 2015

Ja niin henkilökunta pahoitti mielensä

Eräänä iltana juttelimme niitä näitä ja kesken lauseen minä tokaisin: "Se toi oravan!"


Myrsky oli tullut sisälle avoinna olevasta ovesta kantaen suussaan oravaa.


Onneksi orava oli jo hiljainen kaveri kun se mätkähti matolle. Minä tietysti kehuin kissaa hyvästä saaliista mutta henkilökunta pahoitti mielensä. Minä kiikutin oravan pihalle pois henkilökunnan silmien alta jotta Myrsky voisi fiilistelllä rauhassa sen kanssa.

Translation: It´s Only Natural.

27 kommenttia:

 1. Suurriistaa! Onnea kaatajalle!
  Ymmärrän silti myös henkilökunnan mielenpahoituksen.

  VastaaPoista
 2. Höh, eikös henkilökunta metsästä itsekin? Kaikki kunnioitus Myrskylle; eihän se tarvitse tuossa pyydystämiseen edes mitään apuvälineitä. Hyvä poika! Meille tulee kehuja ötököitten pyydystämisestäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä metsästää ja kova metsämies onkin, mutta oravien ystävä! Kyllä kissan täytyy saalistaan kehut saada, oli se sitten minkäkokoinen tahansa:)

   Poista
 3. Voi surku oravaa :'( Tuoretta murkinaa sanoi Myrsky :)

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno iso orava! Mutta ei mekään saada tuoda sisälle edes niitä pieniä myyriä, joten ei kannata Myrsky pahoittaa mieltä. Tuosta olisi kyllä henkilökunta saanut hyvän iltaruoan! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun puolestani kissa saa saaliinsa tuoda kotiin asti, mutta henkiökunta on asiasta eri mieltä. Ja nyt Myrsky vain tyynesti käveli sisälle kurre suussaan.

   Poista
 5. Luonto on julma. Oravat ovat hirmuisen söpön näköisiä, mutta niiden luonne ei taida vastata ulkonäköä -näin minulle on kerrottu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Kaunis ulkomuoto kätkee sisälleen jotain ihan muuta.

   Poista
 6. Kaima, tota noin niin, mää tunnustan tuoteeni kaks oravaa, joten tommonen oravasaalistusviätti taitaa olla yhteistä meille Myrskyille. :)

  VastaaPoista
 7. Hienoa Myrsky, loistavaa!! Kyllä kunnon saalistaja ei kohdetta valkkaa, sitäpaitti orava on vaan valepukunen rotta.
  Vielä onnittelut kissaklaanilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurensin saaliskuvan viellä ja näytin kissoille et ottakaas tosta Myrskystä mallia!

   Poista
  2. Kiitos onnitteluista! Tämä olikin ensimmäinen maalaisorava mikä napattiin. Kaupungin kurret kun ovat kesympiä niin ne ovat helpompia ja hölmömpiä. Ja röyhkeämpiä:/

   Poista
 8. Henkilökunnalle tiedoksi: oravat ovat ihan yhtä pahoja tuholaisia kuin hiiretkin. Söpöyskerroin tosin on eriluokkaa. Kehurapsut vielä suurelle saalistajalle! Punanuttu ei ole mikään helppo uhri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Ja kiitos kehuista:) Oravat eivät ole niitä helpoimpia.

   Poista
 9. Vaatii suurta taitoa saada tuollainen saalis! Hyvä Myrsky. (Onneksi oli jo hiljainen kylään tulessaan. Olis saattanut mennä verhot ja sohvat vaihtoon...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olin tyytyväinen että kaveri oli hiljainen -voi sitä sotkua mikä olisikin voinut syntyä. Vaikka uusi sohva tässä kyllä tarvittaisiin.

   Poista
 10. Oravanraatoja meilläkin löytyy välillä rappusilta ja minä yritän salaa äkkiä siivota niitä pois. Naapurit kun eivät suvaitse ollenkaan oravien pyydystämistä. Eihän nuo katit ymmärrä mitä kannattaa tuoda näytille ja mitä ei =)

  VastaaPoista
 11. Ymmärrän henkilökuntaa, meillä ei ole oravasta kehuja herunut, eikä niitä ole enää onneksi tuotukaan näytille. Puurotta on kyllä kissan inhokki numero yksi eikä se varmaan voi käsittää miten vesimyyrä on piian mielestä supersaalis ja vaikeasti tavoitettava orava mitätöidään.

  VastaaPoista
 12. Hieno saalis Myrsky! En silti välttämättä innostuisi, jos meille ilmestyisi tuollaisia :(

  VastaaPoista
 13. Hieno saalishan se on, mutta ei meilläkään oravasta lisäpisteitä saanut. Kissa vain ei luokittele eläimiä eri arvoisiksi. Tolkuttoman paljon meilläkin hiiriä tuodaan, vaikka on ulkohäkki!
  Upeita lampaita teillä ja varsinkin kollin profiili : )

  VastaaPoista
 14. Hieno saalishan se on, mutta ei meilläkään oravasta lisäpisteitä saanut. Kissa vain ei luokittele eläimiä eri arvoisiksi. Tolkuttoman paljon meilläkin hiiriä tuodaan, vaikka on ulkohäkki!
  Upeita lampaita teillä ja varsinkin kollin profiili : )

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!