tiistai 10. maaliskuuta 2015

Ilmassa oli kevään tuntua

Mutta kissa ei päässyt pihalle!

Maanantaina oli tämän vuoden ensimmäinen oikea kevätpäivä. Myrsky oli kummissaan.


 Ovi pihalle ei auennut. Oli tyytyminen avonaiseen ikkunaan.


Eikä ruokaa herunut. Ja mammakin oli hermostunut. Pyyteli vain anteeksi.


Syy ulkoilukieltoon ja paastoon selvisi kissalle iltapäivällä. Kävimme eläinlääkärissä. Huudon ja eritteiden kera. Ja seurauksena hutera olo. Ja aivan karmea väsymys pienelle rakkaalle tiikerille ♥

Sekä tyly tuomio: Dieetti. Eläinlääkärisetä kehotti pudottamaan painoa kilon verran. Kuinkahan tästä oikein selviämme? Mitään hälyyttävää ei veri- ja virtsa-arvoissa ollut. Mutta se painonhallinta...


Translation: Diet. OMG!

35 kommenttia:

 1. Dietti! Setä saisi itse laihtua! Törkeä tyyppi!
  Ei vaan, kyllä meilläkin pojat saivat arvosanat "hieman liikaa vatsaa", tosin lääkäri ei niin oma-aloitteisesti sanonut, vaan vasta, kun kysyin hänen mielipidettään samalla, kun pojat rokotettiin syksyllä. Ja sitä vatsaa on kyllä edelleen. Mihinkähän sen saisi häviämään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenillä se lähtee. Ja ruokavaliolla. Ja erityisesti sillä että mamma on tiukkana safkan suhteen. Mutta helppoa se ei tule olemaan!

   Poista
 2. Ou no, ikävä juttu. Myrsky näyttää hyvin sopusuhtaiselta kyllä kuvissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä ylimääräistä on. Kissa oli alle viisikiloinen kun se minulle tuli...

   Poista
 3. Voi voi! Myrsky-parkaa on koeteltu, ja vielä dieetillekin määrätty! Aika tympeää! Meillähän Friede on saanut kahdelta eri eläinlääkäriltä tänä vuonna huomautuksen keskivartalon seudusta, niin samoissa talkoissa on muutkin :D

  Hienoa että tiikeri on muuten kunnossa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te jos ketkä tiedätte nämä lääkärikäynnit:( Yritetään parhaamme.

   Poista
 4. Höh! Noin komee kolli muka dieetille? Jos kaikki arvotkin on hyvin?
  Se on silkkaa lihasta.... :}

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väistämättä massakaudella kertyy myös sitä rasvaa...

   Poista
 5. Meillä Pekka painaa 7½ kiloo ja hoidossa oleva Lilja, varmaan toistakytä kiloo. Ihan turhaa on laihuttaa, ihan onnellinen Myrsky on ton painosena...vai kuin pal Myrskyl olikaa niit kiloi?

  Oha meit ihmisiiki kaiken painosii, miks kissojen tarttis kaikkien painaa 4-5 kg??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painoa oli himpun verran yli kuusi, mutta lääkäri sanoi jo silmämääräisesti että hiukan on turpeassa kunnossa:D

   Poista
 6. No olipa ilkeä kevään ekan päivän pilaus.. Sä oot niin komea Myrsky ja vahva ja puntilla käynyt ja metsästystä harrastat että ei sun tarvii muuttua! T. Pepsi ja emäntä

  VastaaPoista
 7. Siis painonhallintadieetti? Vai jokin ruokaongelma? Vanhemmiten kissallekin kertyy helposti painoa, eiköhän ne kilot karise kun pääsee kunnolla pihapuuhiin. Eläinlääkärireissut on karmeita, sekä kissalle, että ihmiselle. Olemme keränneet voimia jo monta kuukautta, vaan vieläkään emme ole päässeet tarkastukseen. Hyvää metsästyskautta kuitenkin Myrskylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylimääräistä on kertynyt, toivotaan että kevät ja kesä karistavat sen ylimääräisen. Mutta kun safkaa on silloin tarjolla ulkonakin ja pöytä katettu sisällä. Helppoa ei tule olemaan.

   Tsemppiä teille ja rohkeutta lekurireissuun.

   Poista
 8. Hyh mikä sana, tuo dieetti. Myrsky-parka!

  VastaaPoista
 9. Sofi: Kyllä sinulta se kilo lähtee kunhan pääset talven jälkeen kunnolla ulkoilemaan.
  Mullekin eläinlääkäritäti jotain nipotti massusta, vaikka painan vähemmän kuin Olga! Tyhmiä ne sedät ja tädit, mut hyvä et eritteet on kunnossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pääasia on että arvot ovat kohdillaan. Mutta hyvän ja terveen tulevaisuuden kannalta sitä painoa olisi hyvä saada kohdilleen. Tai ei ainakaan yhtään lisempää!

   Poista
 10. Onhan se kauheata, että kissojenkin pitää olla laihdutuskuurilla. Meillä on sama määräys ja kyllähän sen oma silmäkin näkee:( Mutta vaikeata on.

  VastaaPoista
 11. Ähhh. Dieetti. Mutta jos pääset reippailemaan taas ulos, varmaan nopsasti se kilo lähtee. Mutta joka tapauksessa tsemppitassu, Myrsky!
  - Pipsu ja Miiru -

  Ahhhh, mikä hurmurikuva tuolla naistenpäiväpostauksessa <3!
  - Emäntä -

  VastaaPoista
 12. Kesä ja ulkoelämä Myrskyn linjat hoitaa :) Liekö painoa tullut vain syksyn ja talven aikana. Möyhät Myrskylle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan se henkilökunnan piikkiin: Minna kun oli laitoksella ruokki henkilökunta kissaa ihan surutta. Jotta ikävä ei liikaa vaivaisi...

   Poista
 13. Todellakin OMG! Onneksi voi ulkona saalistaa omia eväitä, jos talon tarjoama köyhtyy... Ikävä lekuri! Taisi itse olla luuviulu? Pörheä turkki se vaan saa näyttämään mukamas pallerolta... Eikä Myrsky varmastikaan tahdo kesällä uimarannalle rantajellonaksi?!!! Murr sille d-sanalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä. Osuit oikeaan, lääkäri itse on maratoonikunnossa:D

   Poista
 14. Eikä! Mäkin oon dietiillä, 1.5 kiloa pitäis lähteä. Syvältä on. -Kajsa-

  VastaaPoista
 15. Oho. Se on nyt sitten vaan Myrskyn metsästettävä enemmän, jos tarjoomukset vähenevät. Toisaalta metsästys myös kuluttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin se on tehtävä. Tai kissan on yritettävä sitä.

   Poista
 16. Tulin tänne vartavasten tarkastamaan, että onkohan Mr. Myrsky kotosalla. On näköjään, arestissa ja eläinlääkärilläkin on ollut. Minulle syntyi epäilys, että Myrsky on lähtenyt lomalle ja ottanut väliaikaisen pestin Alanyan seudulta Turkista Water Planet -nimisen hotellin portsarina. Myrskyn näköinen hieno herra päivystää siellä hotellin portailla ja ottaa ensimmäisenä vastaan kaikki hotellivieraat. Ja vieraita saapuu hotelliin paljon, bussilasteittain. Hän myös uloskirjaa vieraat ja istuu tarkastamassa, kun itse kukin poistuu hotellista.
  Hyvä tietää siis, että Myrsky on turvallisesti kotona ja hyvässä hoidossa, mitä nyt pienestä ylipainosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi noita onnekkaita Water Planetin asiakkaita. Mutta onneksi meidän Mr. on kotona. Ja pysyy.

   Poista
 17. Voi meitä kissoja, mullekkin ihminen sanoo, että en saa enää niin paljon ruokaa kuin aikasemmin kun näyttelyssä se kuristaja sanoi, että mulla on ollu liian hyvä kokki... Nyt on sitte hirvee nälkä koko ajan.

  VastaaPoista
 18. Kilo sinne tai tänne, ei voi olla niin nöpönuukaa...

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!