lauantai 21. maaliskuuta 2015

Aina vaan

VAUVA!

Myrsky kertoo: "Mammasta on tullut ihan tyhmä. Se vaan sohlaa sen vauvan ympärillä. Sillä ei riitä aikaa mulle. Onneksi saan sentään nukkua kahdestaan sen kanssa. Mutta aina en mene sen viereen vaikka se kuinka pyytäisi. Ihan kiusallani.

Ja maailmankirjat on tosissaan sekaisin. Kun mamma käy kirpparilla, se ostaa vaan juttuja vauvalle. Aiemmin se kantoi kotiin kippoja ja kuppeja ja purkkeja ja purnukoita. Ja vaatteita itselleen. Mutta nyt vauva saa kaiken."


Minna kertoo: "Kun käyn kirpparilla, mukaan lähtee ihan automaattisesti vaatteita vauvalle. Tai ylipäätään jotakin vauvalle. Yksi parhaimmistsa löydöistäni on leikkimatto mikä on varustettu lelukaarilla.

Kun laitoin sen kasaan olohuoneen lattialle se iski päin näköä. Olin kauhuissani. Vaikuttaa vahvasti siltä että pian koko koti on yhtä lastenhuonetta. (Paitsi vauvan oma huone mikä on vielä sisustamatta ja huutaa tyhjyyttään.) Vauva on vallannut koko talon. Kuinka tässä näin oikein pääsi käymään?"

Translation: Baby, Beebi, Bébé...

28 kommenttia:

 1. Ja kohta lattiat on täynnä dubloja, legoja ja pikkuautoja ;)

  VastaaPoista
 2. Tosiaan, mitekähän siinä noin on päässyt käymään :D
  Kirppareilla on usein kaikkea kivaa vauvatavaraa, ei kannata aina ostaa uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin:D Meillä on melkein kaikki hankittu kirpparilta tai saatu lahjoituksena. Arvokkain hankinta (n. 30 €) oli rintapumppu, Ja sekin piti saada äkkiä, oli ihan paniikkitilanne kotiutumisiltana...

   Poista
 3. Myrsky-kultsi, kyllä se menee ohi. Kohta on tosiaan legojakin ja sitten säkin saat leikkii nillä. Ja sun ihminen rakastaa sua ihan varppina tosi paljon! Koska kissat nyt vaan on sellaisii. Niitä rakastetaan <3

  Ana (oli Zepa)

  VastaaPoista
 4. Voi Myrsky, mee vaan sinne ihmisen viekkuun kun se pyytää - muuten ihmiselle tulee surullinen olo. :)

  VastaaPoista
 5. Ota asia niin että saat paljon uusia leluja!

  VastaaPoista
 6. Niin siinä pakkaa käymään!

  Mut Myrsky, sun ihminen rrrrakastaa sua kumminkin. Kannattaa mennä sen viereen lepäämään aina kun mahdollista, se on hyväksi teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Minna rrrrrrakastaa Myrskyä ihan älyttömästi, se asia ei ole muuttunut mihinkään vauvan myötä.

   Poista
 7. Kyllä se mamma sua rakastaa, vaikka vaavi vaatiikin huomiota. Tunge vaan siihen joukkoon mukaan ;)

  VastaaPoista
 8. Usko tai älä, Myrkystä on mukavaa, kun talossa on vauva. Myrskylläkin on siinä seuraamista ja ihmettelemistä ja ihan varmasti kisu saa sinultakin tarpeeksi huomiota, Kun poika kasvaa isommaksi, saa Myrky siitä uuden hellittelijän : )

  VastaaPoista
 9. Usko tai älä, Myrkystä on mukavaa, kun talossa on vauva. Myrskylläkin on siinä seuraamista ja ihmettelemistä ja ihan varmasti kisu saa sinultakin tarpeeksi huomiota, Kun poika kasvaa isommaksi, saa Myrky siitä uuden hellittelijän : )

  VastaaPoista
 10. Kun vaavi kasvaa, voi jopa käydä niin että Myrsky ottaa jalat alleen tai kipuaa hyvin hyvin korkealle mahdollisen rasavilliyden puuskissa. Mamma rakastaa myös Myrskyä, mammoilla on ISO sydän <3 Vauva eli pikkumies myös rakastaa Myrskyä kun oppii tuntemaan tuon ihmeellisen karvaotuksen :€)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me odottelemme sitä päivää, ei tässä muukaan auta.

   Poista
 11. Sellaisia ne vauvat taitavat olla :)

  VastaaPoista
 12. Vauvat ja kissat ja koirat ny vaan on semmosia, että ne valtaa kodin ja sydämen. Joo.

  VastaaPoista
 13. Heh, niin tuttua! Esim. Sitteristä tulee mainio kissanpeti. Vauvan käytössä se on vain hetken, mutta kun siihen on tottunut, sen jopa voi antaa jäädä osaksi sisustusta. :D

  VastaaPoista
 14. Niin sen kuuluukin mennä.. talon täyttyä vauvalla. Mutta toivottavasti Myrsky tietää, ettei Minnan sydäntä onneksi voi jakaa osiin ja murusiin, vaan Minnan koko sydän kuuluu Myrskylle (ja vauvalle. Ja sille toiselle ihmiselle). Koko sydämestä ♥ kaikille tärkeille

  VastaaPoista
 15. Kyllä rakkautta riittää jaettavaksi. Pöyristyin aikanaan, kun aloin toivoa lasta, ja ystävättäreni sanoi, että sitten sun täytyy luopua eläimistä. Ei puhettakaan. Totta kai pieni lapsi tarvitsee kaiken huomionsa. Mutta silti. Kyllä me tiedämme, ja Myrskykin tietää.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!