tiistai 14. tammikuuta 2014

Sijaismamma sisustaa

Joko taas?

Kyllä vain. Joulukuussa blogissa oli kaksi sisustusjuttua. Jatketaan samalla kaavalla. Tällä kertaa sisustetaan koirankoppia. (Skippaa jos ei koirajutut kiinnosta.)

Karhukoiravanhus sai sunnuntaina koppiinsa uuden sisustuksen. Artulla on varsin tarkka maku (ja kuono) mitä sisustukseen tulee. Aivan mikä tahansa sisustuselementti ei vanhaa herraa miellytä. Kopista se on siivonnut tähän mennessä pois kaikki pehmusteet mitkä sinne on laitettu. Niin räsymatot kuin retkipatjat ovat saaneet lähdön alta aikayksikön. 


Myös kopin ulkonäkö on tärkeä. Kopin nurkkalaitojen maalausta varten seiniin (punamultaa suojelemaan laitetut) maalarinteipit koira repi suutuspäissään irti. Varsin vaativa tapaus siis. Sisustussuunnittelija kohtasi haasteen. Onneksi naapurista saimme vinkin: Luonnonmateriaali saattaisi olla metsästyskoiran mieleen. Jalon työkaverin jämtlanninpystykorva Siran koppi vuorattiin oljella ja jämpti hyväksyi sen. Mekin päätimme koettaa samaa.

Ihme tapahtui. Arttu tykästyi. Koira on viihtynyt olkien kanssa jo kaksi päivää. Lämpimät kiitokset sisustusvinkistä! (Tätä ideaa saa vapaasti hyödyntää.)

Translation: Stolen Ideas.


18 kommenttia:

 1. Voi Arttua <3 Mahtava sisustusjuttu, tällaisia lisää!

  VastaaPoista
 2. Loistavaa, että Arttu hyväksyi tämän ratkaisun. Ilmeisesti muunlainen koristus (maalarinteipit yms) sekä pehmusteet ovat vähän likkojen juttuja.

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän hyvin, että teippien sijaan oljet kelpasivat ;)

  VastaaPoista
 4. Voi kun ihku idea, toki siitä nyt tykätään karvakuonot ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oli oikein toimiva, olemme erittäin iloisia siitä:)

   Poista
 5. Suloinen koirapappa ♥. Onneksi sisustussuunnittelija kuunteli asiakkaan toiveita :) Minkä rotuinen Arttu on (olet varmaan kertonut)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirapappa on todella rakas ♥ Arttu on samaa kaliiperia kuin Jalo, eli karjalankarhukoira. Väritys tosin ei ole niin perinteinen kuin karhukoirilla yleensä.

   Poista
 6. Ihana Artturin koti on siinä kiva kölliskellä! ♥

  VastaaPoista
 7. Hyvä että sopiva sisustus löytyi! Nyt on koiravanhuksen mukava pötkötellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luvattoman kauan siihen kuluikin aikaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

   Poista
 8. Mukavaa, että Artulle löytyi sopiva sisustus. Nyt on ikämiehen hyvä lepuuttaa :)

  Olki tms. orgaaninen pehmuke oli tekstiilin sijaan toimiva myös tätikissojen kissamaiseksi kouluttamalla Ruskapampalilla. Hyvä pöllyyttää ja kelliä, muttei siivo koira kuitenkaan tunne tarvetta kopistella olkia pihalla, kuten esimerkiksi täkkiä ;) Karhukoiraherrat taitavat olla aika tarkkoja sisustuksesta muutenkin. Ruskapampalille kelpasi mm. vain tietynlainen oviläppä, "vääränlaiset" koira raastoi armotta irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskapampali joutui siis remottihommiinkin:D Kyllä ne koiratkin tietävät mitä haluavat, tai eivät halua. Ei siis pelkästään kissamainen ominaisuus tämä. Ja täytyyhän sitä lemmikkiä palvella, tarjota vain parasta. Ja koskee siis myös sisustusta.

   Poista
 9. Vihdoinkin ne ymmärsi, tuumaa Arttu. Sisustus on taitolaji ja asukkaan mielipide on tärkeä. Onkohan kopin väri oikea? Punamulta voi hyvinkin olla Artun mieleen. Kelpaa siellä vanhuksen köllistellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoinkin! Punamulta lienee oikea valinta, koppi taitaa olla maalattu jo kahdesti. Ja kattohuopakin vaihdettu kertaalleen.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!