lauantai 11. tammikuuta 2014

Lisää odottamattomia esteitä

Sekä selfie

Otsikko viittaa tiistain postaukseen. Tuolloin Myrsky kohtasi esteitä. Seuraavaksi oli minun vuoroni kohdata näitä odottamattomia esteitä. Lounaan jälkeen henkilökunta halusi oikaista itsensä hetkeksi ja ottaa ruokaperä(i)set. Minäkin yritin tovin olla paikallani, mutta se ei onnistunut. Nousin ja lupasin keittää kahvit valmiiksi parinkymmenen minuutin kuluttua.

Istahdin työpöydän ääreen, aukaisin koneen. Kissa hyppäsi pöydälle seurakseni. Ensin Myrsky katseli ikkunasta pihalle, näkymät olivat sen mielestä ilmeisesti tylsät joten kissa päätti että ruokaperä(i) voisivat olla hyvä idea. Sijaismamman sylissä.


Kello raksutti uhkaavasti, parikymmentä minuuttia alkoi menemään jo umpeen. Takaraivossani jyskytti se luvattu kahvin valmiiksi keittäminen. Mutta minkäs tuolle mahtoi. Sen kerran kun kissa päättää tulla syliin niin sitä ei saa häiritä eikä häätää pois. Sillä niin harvinaisia ja ihania nämä hetket ovat. Odottamattomasta esteestä johtuen henkilökunta sai viettää pitkät ruokaperä(i)set.

Tällä viikolla kaimani peräänkuulutti muiden kitsuleita, eli selfie kuvia kissan kanssa. Annakin julkaisi suloisen Selfie with Sulo -kuvan, Sulon vastalauseista huolimatta.


Onneksi minun ei tarvinnut kuvaa varten kaapata Myrskyä syliini, se olisi ollut aivan toivotonta. Sillä meillähän ei ole sylikissoja. Eikä meillä hempeillä.

Mukavaa viikonloppua kaikille, pitäkää kamera käden ulottuvilla!

Translation: # Selfie.


30 kommenttia:

 1. Hauska!
  Meillä kissat on oikeita sylikissoja. Niitä saa joskus jopa 5 sekunttia pitää sylissää. Kylessänukkujia ne kyl on...

  VastaaPoista
 2. Oi kun te ootte hempeitä <3
  Ihanat kuvat! Mä en ottanut äsken selfietä vaan mustien, kun Musti on löytänyt keinoauringon: tässä tietokoneeni vieressä olevan pöytävalaisimen. Musti menee sen kuvun alle kuten 60-luvun naiset kampaajan hiustenkuivaajan alla, pistää silmät kiinni, huojuu ja nauttii ilmeisesti valo- ja lämpöhoidosta, päälaki 5 cm päässä lampusta. Toivottavasti kuvasta tuli hyvä, sillä se piti ottaa nopeasti: Musti viihtyy tässä vain silloin kun mamma on vieressä, kun menin hakemaan kameran niin Musti havahtui ja yhden kuvan napsaisun jälkeen hyppäsi pois.
  Menipäs kommentti harvinaisen paljon asian vierestä! Sori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kyse on kissoista, kommentit eivät ikinä mene asian vierestä ♥ Toivottavasti mustie kuva tulee julkisuuteen!

   Poista
 3. Ihania kuvia! :)

  Kissaa ei malta häätää pois sylistä. Kollokin tulee syliin/päälle tassuttamaan omia aikojaan ja silloin saattaa jäädä television kanava vaihtamatta, jos kaukosäätimellä ei yllä samaan aikaan vaihtamaan kanavaa, kun kissa on sylissä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sehän on suorastaan rikollista jos kissan häätää pois! Tai ainakin erittäin huonoa käytöstä ihmiseltä:D

   Poista
 4. Eihän tuosta voi mihinkään lähteä, suloista.
  Mindy varmaan kovasti haluaisikin selfie-kuvia, kun en taaskaan saanut haluttua kuvaa otettua, kun Mindyn tapansa mukaisesti piti rynnätä puskemaan kameraa. Vähän turhan lähikuvia tulee semmoisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih! Lähikuvatkin ovat suloisia. Onglemanahan on että ne jäävät epätarkoiksi. Ja kameran linssikin saattaa saada osansa kissan puskuista.

   Poista
 5. No mutta eihän ne pitemmät ruokaperäisetkään haittaa. Aina ei vain voi lähteä, on muuta tekemistä!

  Hyvät kuvat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pidemmät ruokaperäiset eivät tällä kertaa haitanneet. Henkilökunta alkaa jo oppia kuinka kissakodisssa toimitaan;)

   Poista
 6. Suloisia ootte ♥. Ei tietenkään voinut häiritä tuollaista hetkeä.

  Minni tulee syliin vain kun haluaa Multicatia tai lääkkeensä, mutta ei jää loikoilemaan. Kyljessänukkuja tai jalkaannojaaja neiti kyllä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ruoka on melkoinen houkute, mutta ei se meillä toimi!

   Poista
 7. Ihastuttava kuva teistä ♥.
  Olisipa meilläkin edes yksi sylikissa. Se vähän lohduttaa, että päivittäin Robert tulee sohvalla "kylkimyyryyn".

  VastaaPoista
 8. Mulla on hämärä mielikuva että olet tainnut joskus jalat puutuneina istua eteisen (?) lattiallakin kun Myrsky päätti heittäytyä leikkimään sylikissaa :D
  Mutta niinhän se on, että ei siitä VOI mihinkään lähteä!!

  VastaaPoista
 9. Herkkää :) Meillä on sylikissa ja moni asia jää tekemättä kun ei voi lähteä omiin puuhiinsa ennen kuin kissa on saanut kunnolla unen päästä kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jännä että Nero on tuommoinen mammanpoika vaikka alunperin villi lapsi olikin. Ihanaahan se vain on ♥

   Poista
 10. Hempeä sylikissa Myrsky ja ainoan oikean ratkaisun tehnyt kahvinkeittäjä-Minna!

  VastaaPoista
 11. Ihanat ootte yhdessä <3 Tokihan siinä paikoillaan pysytään, kun kissa on syliin saatu. Meillä on kyllä sylittelylaatuisia kaikki, parhaimmillaan kaikki kolme samaan aikaan jos makoilen sohvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mutta voi että, onnentyttö olet ♥ Siinähän alkaa jo olemaan ahdasta jos kolme samaan aikaan haluaa syliin.

   Poista
 12. Kahvihammasta saa pakottaa ihan kuinka paljon tahansa, kun on noin hyvä syy! Eihän Myrskyn tunteiden osoitusta voi vastustaa. Superpari olette!!

  VastaaPoista
 13. Tuo on kuule ihan force majeure!

  VastaaPoista
 14. Jos meillä Valtiatar eksyisi syliin (niin on käynyt viimeksi puolitoista vuotta sitten), niin eihän sitä tosiaan voisi minnekään lähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin asiat ovat siis oikeassa tärkeysjärjestyksessä!

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!