keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Pikkulauantai

Keskiviikko

Nimitystä pikkulauantai käytetään keskiviikkona tapahtuvien juhlallisuuksien yhteydessä.

"Mitään en ole ottanut. Ainoastaan yhden oravan."

Tämän kuvan otin Myrskystä erään oravajahdin jälkeen. Kissa kiikutti sisälle oravan ja nautti aterian. Sen jälkeen mentiin lepäilemään vessaan lavuaarin yläpuolelle. Olikohan orava itse nauttinut huumaavia aineita, syönyt sieniä ennenkuin kissa sen nappasi? Ja ne aineet siirtyivät sitten kissaan? Sillä melkoisen sekopäiseltä ja huumaantuneelta Myrsky kyllä näyttää, vai kuinka?

Kerrottakoon että kyllä sijaismammakin niitä pikkulauantaita joskus muinoin opiskeluaikana ehti viettämään. Niitä aikoja ei kyllä ole yhtään ikävä. Kotona hengailu on tuhat kertaa parempaa.

Translation: O Tempora, O Mores!

21 kommenttia:

 1. Myrskyllä on kieltämättä aamupuolelle venähtäneen pikkulauantain ilme :-D Mutta kyseessä on varmaan ruokaähky, tuollainen ilmehän on myös monella joulupöydästä nouseella, vaikka ei mitään sinappia väkevämpiä olisi tullut edes nauttineeksi.

  VastaaPoista
 2. On tainnut orava olla pienessä sienessä :D

  VastaaPoista
 3. Hyvän aterian päälle on mukava ottaa torkut. :)

  VastaaPoista
 4. Täyttävä ateria saattaa joskus vetää vedon ihan veks :)

  VastaaPoista
 5. Olipa juhlava ateria,sen päälle on hyvää levätäja sulatella :)

  VastaaPoista
 6. Ohhoh, onpas huumaantunut ilme. Oravat ehkä sanoisivat, että pakosti lajitoveri oli jotenkin aineissa, kun kerran jäi kiinni kissalle (eihän nyt toki muuten!) ;)

  VastaaPoista
 7. Myrsky on selvästikin saanut todellisen huippuateria, mäkin näytin tolle silloin joskus kaaaauan sitten, kun sain kävellä ulkona vapaana ja metsästää. -Kajsa-

  Kotona on parasta :) Itse en ole edes koskaan viettänyt pikkulauantaita, aamuihmisenä ei vain jaksa hillua ylhäällä koko yötä (ei edes nuorena). Viikonloppuisin voi joskus yrittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kajsa, metsästävät tytöt ovat huipputyyppejä ♥

   Aamuihminen olen minäkin. Ja olen luopunut jo viikonloppuriennoistakin!

   Poista
 8. Soot Myrsky tiikeri! Mikä ihana punainen nenäkin! Waude, mikä metsästäjä.Meidän Daamit lähettää terveisiä, nekin metsästää. Blackie ei lähetä. Hän EI metsästä lainkaan. Joo kotonahengailu, myös keskiviikkona, voittaa kaikki muut paikat.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 9. Kiitos kehuista ja terkuista! Kotona on hengailu onkin ihan parasta, sitten tuleekin se metästely.

  VastaaPoista
 10. Juopunut Myrsky <3 Oliko orva isokin, kun Myrsky näyttää hieman jouluisen ylensyöneelle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oravaa ei syöty kokonaan, senpä vuoksi tämmöinen käytös tuntui poikkeukselliselta. Siksi epäilyt nautintoaineiden käytöstä.

   Poista
 11. On tainnut olla se kurre aivan tillintallin... Ei tuota lasittunutta katsetta muu selitä kuin saaliilta pedolle siirtyneet päihteet :D

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!