tiistai 2. heinäkuuta 2013

Aurinkovarjo kissalle

Eräänä tukalan kuumana päivänä kun viime viikolla tulin töistä kotiin, pihalla minua odotti yllätys. Syreeneitä oli karsittu ja puska ilmestynyt keskelle pihaa. Mistä ihmeestä oikein oli kysymys?


Kissa tarvitsi aurinkovarjon. Mitä tekee henkilökunta auttaakseen kissaa jos se aurinkoisena päivänä haluaa päivystää pihalla mutta varjoa ei ole? Henkilökunta ottaa sahan ja kaataa puita jotta kissa pääsee varjoon. Siis oikeastiko?


No ei suinkaan. Henkilökunnan mielestä ilta-aurinko ei päässyt riittävästi paistamaan kuistille koska syreenipuska varjosti sitä liikaa. Ja sitäpaitsi syreenit olivat venähtäneet jo turhan pitkiksi. Tosiasiassa niitä olisi pitänyt lyhentää jo ajat sitten. Kesäkuu ei todennäköisesti ollut oikea aika karsia niitä, mutta minä myöhästyin. Minulla ei ollut nokan koputtamista asiaan.

Juuri kun piha oli siivottua juhannusta varten, sinne oli ilmestynyt pieni puusavotta risuineen ja lehtineen ja kaikkineen! No, joku sai aurinkonsa, toinen varjonsa ja jonkun osaksi tuli siivota jäljet. Joku iloitsi, joku nautti ja joku harmitteli.

Translation: Sun Umbrella.


22 kommenttia:

 1. Tuon aurinkovarjon suojista on mukava ollut tutkiskella ja tarkailla ympäristöä ;)

  VastaaPoista
 2. Niin se on, jokaisella hopeareunuksella on pilvensä ;) Mutta onpas hyvä aurinkovarjo ja varmasti mukavasti pääsee nyt paistamaan aurinkokin kuistille! Ja syreenipensaat on huolitellun ja siistin näköisiä. Viis risusavotasta.

  VastaaPoista
 3. Käypänen lehvästö varjoksi. Tual on hyvä luurata ja kyt... tarkkailla maailman menoa ja mikseipä luomupaistejakin. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Harmi vain että sijaismamma puhkui ja puhisi ja korjasi puskan pois turhan äkäisenä eikun äkkiä.

   Poista
 4. Minulla pärähti soimaan päässä "Under my umbrella ella ella ee ee ee..." :D

  VastaaPoista
 5. Niin tyypillistä, tottakai Myrsky heti hoksasi hyödyntää oksakasan ja ottaa sen päivänvarjokseen. Toinen sitten nautti auringosta. Ja kolmas piti (ilmeisesti) suunsa kiinni vaikka harmitti, ja korjasi jäljet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suu pysyi kyllä kiinni mutta avatuminen tapahtui täällä blogissa!

   Poista
 6. Kaikki saivat jotain ja melkein kaikki olivat tyytyväisiä :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköisenä myrsky tarkkailee lehtirisujen alta:)

  VastaaPoista
 8. Ihan tosi onnellinen loppu tällä tarinalla ;)

  VastaaPoista
 9. Kyllä Myrsky tietää missa on hyvä olla:)

  VastaaPoista
 10. Myrsky oikee nauttii ylemmäs kuvas varjosta ja majasta ja alemmas selkeesti se sanoo, et häivy jo siitä, kuvaamasta.
  Kissa(t) on aina siel mis tapahtuu.

  VastaaPoista
 11. Kyllä Myrskyn pitää saada varjo, jos se niin haluaa! Loppujen lopuksihan kai kaikki olivat kuitenkin tyytyväisiä? :)

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!