tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ei pelkästään Reino

Vaan myös muut jalkineet

Useissa blogeissa on kerrottu kissojen poikkeavasta kevätkäyttäytymisestä. Myös sijaiskodissa on tehty havaintoja tästä ilmiöstä. Kissa ei ole oma itsensä ja se saattaa pihalla komentaa ja ojentaa henkilökuntaa poikkeuksellisen kovaäänisesti.

Hepulikohtauksen alkuhetkiä. Orastavaa hullunkiiltoa silmissä?

Viime viikon lopulla oli pahemmanlaatuinen hepulikohtaus. Kissa yleensä purkaa turhautumiaan Reino-tohveleihini, mutta nyt kärsijöiksi joutuivat talvikenkäni. Kun kuvasin tilannetta, tajusin vasta siinä vaiheessa että kissalla on käsittelyssä talvikenkäni. Reikiä ja naarmuja! Armoa Myrsky!


Ajattelin kuitenkin käyttää niitä vielä ensi talvenakin... Reinot ovat kärsineet jo niin paljon ettei niillä ole enää niin väliä. Tarkistin talvikenkien kunnon kohtaksen jälkeen, reikiä oli nolla. Eikä niitä naarmujakaan löytynyt. Helpotuksen huokaus. Ja onneksi uhriksi eivät joutuneet uudenkarheat lenkkarini, olisivatkohan ne selvinneet yhtä hyvin?

Translation: " Mercy, Mercy, Mercy!"

38 kommenttia:

 1. Jaahas sielläkin näköjään oot saanu Myrsky keväthepulin,noo ei se haittaa täällä myös on vähän pää pyörällä välillä,et samassa veneessä ollaan:D..

  VastaaPoista
 2. Myrskyn keväthepuli - meillä on Viirulla myös kevätviiraus - ei uskoisi pallittomasta kollista, mikä meteli lähtee. Ja miten paljon pahojaan se tekee, kun ei pääse ulos just sillä siunaamalla tai palvelusväki on liian hidas;) - kurituksen kohteena meillä kylläkin edelleenkin se mun lukutuolini. Mutta silti - kissat on >3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätviiraus:D Aivan loistava nimitys Viirun hepuleille!

   Poista
 3. ...."ja nyt kun olen hepuloinut niin tulen ja pusken sua" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöistä se. Ota näistä sitten välillä selvää:D

   Poista
 4. Hih, keväthepuli ♥ Melkein pystyi tuntemaan tuon puskun käsissään. Potkutteluja taas mieluusti ei tuntisi nahoissaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Potkunyrkkeily ei onneksi kuulu meidän poppoon yhteisiin harrastuksiin!

   Poista
 5. Myrskyn kenkähepuli on vauhdikkaampi kuin Kollon - Kollo haistaa kenkiä ja sitten kissalta jää suu osittain auki tuoksuaromin takia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi että tuoksut ovat enemmän koirien juttuja, mutta niillä kissoillekin merkitystä.

   Poista
 6. Selkeästi ilmaistu mielipide siitä mitä Myrsky on mieltä talvikengistäsi. Tykkää!

  VastaaPoista
 7. Ehkä Myrsky halusi vain muokata kenkiä vähän pehmeämmiksi, että ne tuntuisivat oikein mukavilta jalassa :)

  VastaaPoista
 8. Ensin kunnon hepuli ja sitten puskemaan (en mä tahallani mamma) ♥.

  VastaaPoista
 9. Ja minä kun olen luullut, että vain Leevi tappaa kenkiä. Taisi löytyä harrastuskaveri...

  VastaaPoista
 10. Ohhoh, melkoinen rakkasukohtaus kenkien kanssa! Empä ole tuollaista koskaan nähnyt, mitä ihmettä niissä sun kengissä on, tuoksutko kissanmintulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin poikkeuksellisen raju kohtaus. Se on se kevät. Kissanmintusta en tiedä, Mintuksi on kyllä joskus nimitelty:D

   Poista
 11. Hyvä Myrsky! Meillä äiskä vei talvikenkänsä yläkertaan ullakolle menemään, mutta ei laiskuuksissaan laittanut perille asti. Ja mie... heh... yöllä kun kaikki nukkui... tiputin kengän kerrallaan rapun kerrallaan ales asti, siintä sai kupinaa ja kopinaa pitkäksi aikaa... heh... äiti tykkäs. -myrtti-

  VastaaPoista
 12. Toinen kenkä pusketaan täysin Myrskyn omaksi ja toinen pistetään kuriin :D Ja näin sijaismamma on kenkiä myöten Myrskyn omisuutta♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sijaismamma on tyytyväinen siihen osaansa. Tassun alla ♥

   Poista
 13. Myrsky on selvästi sitä mieltä, ettei talvi nyt sentään enää toiste samana vuonna tule! Mennyttä koko vuoden aika, ei siis Mammallakaan mitään tarvetta talvikengille.

  Ohi aiheen: Ihanat pörrösaappaat taka-alalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sijaismamma on kyllä melkoinen vilukissa, vielä en malttaisi talvikengistä luopua... Nuo karvasaappaatkin ostin heinäkuussa! Ja kiitos. Olen itsekin niihin aika tykästynyt.

   Poista
 14. Näin hän riemullisesti ilmoitti että olet rakas mamma mulle :)

  VastaaPoista
 15. Suurriistan metsästäjä Myrskylle ei riitä pienet leikkihiiret, harjoitteluvälineidenkin pitää olla jotain suurempaa. Ehkä mukana oli myös sääennustetta, talvi on mennyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenmoisia sääennustajia niitä onkin maailma pullollaan, sammakkomiehiä ja jopa murmeli. Pitäisiköhän meidänkin laittaa ennusteita laativa firma pystyyn?

   Poista
 16. Meillä Pekka tappaa aina aamusin mun reinot sil aikaa, ku kiskon kalsareita kinttuihini.

  VastaaPoista
 17. Oliks toi, Myrsky Mestarisaalistaja, jotain kylmäharjottelua kevätsaalistukseen? Myyrät ja hiiret, vaviskaa!

  VastaaPoista
 18. Hurja kenkämonsteri! Oikein on metsästäjän otteet. Meillä onneksi itse tohvelit on saaneet jäädä rauhaan mutta kengännauhoja sensijaan syödään, ja jahdataan silloin kun niitä yritetään sitoa :D Myös kaikki hupparinnauhat ja vetoketjunpäät on aina kuolattu ja järsitty... Taitaa olla joku miesten juttu, meidän myrskyn pikkusisko meinaan ei ole yhtään niin innostunut järsimisestä... ellei kyseessä ole ulko-oven tiivisteet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti on tämä oli kollien juttu. Tai sitten tohvelit ovat väärän värisiä:D

   Poista
 19. Hassu Myrsky ♥ Siinä jää kong kickeroot kakkoseksi, kun on kengät vaihtoehtona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja tohveleita on enemmän kuin yksi kappale mitä kurittaa...

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!