keskiviikko 3. elokuuta 2016

Sattuipa eräänä

Sunnuntaina 

Olimme saaneet kutsun rippijuhliin. Sankaria lähdimme kovalla kiireellä ja tohinalla juhlistamaan. Henkilökunta kaivoi pukupaidan ja pukunsa vaatekomerosta esiin. Ajattelin että täytyy muistaa jättää komeron ovi auki, koska kissa on siellä.

Auto lastattiin, korkkarit ja kaikki muu tarpeellinen saatiin mukaan. Lopuksi jätin vielä kissalle ruokaa kuppiin ja pesuhuoneen ovet auki jotta Myrsky pääsee tarpeen vaatiessa hiekkalaatikolle. (Ja ilmaläpöpumpunkin otin pois päältä. Jotta kissa ei vaan saa vetoa ja vilustu.)

Kun illalla päästiin kotiin olivat kissan ruoat kupissa koskematta! Mikä hätänä?


"MOU, MOU!" 

Komerosta kuului huuto. Noloa. Olisihan se vaatekomeron ovi pitänyt tarkastaa. Henkilökunta oli vaattet löydettyään poistunut komerosta ja pamauttanut oven kiinni. Ja minä en ollut varmistanut että ovi jää auki. Kissa oli jäänyt koko päiväksi komeroon...

Onneksi sain anteeksi. Eikä Myrskylle jäänyt tapahtuneesta traumoja sillä vaatekomeroon halutaan mennä yhä edelleen.

Translation: Trouble In Walk-In Wardrobe.

25 kommenttia:

 1. Mou mou ♥ Ehkä Myrskyllä oli vasta siinä vaiheessa asiaa, kun tulitte kotiin? Jospa se oli vedellyt sikeitä koko päivän aivan tyytyväisenä. Mutta pieni hiukopala torkkujen välissä olisi ehkä voinut maistua.
  Voi, ilmalämpöpumppu pois päältä ettei kissa vilustu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ettei kissa edes huomannut poissaoloamme. En tiedä onko ilmalämpöpumpun pois päältä ottaminen liioittelua. Ainakin henkilökunnan mielestä se on.

   Poista
 2. Mäkin luulen, että Myrsky on tyytyväisenä nukkunut komerossa koko päivän. Voihan Mou.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olitte poissa vain yhden päivän! Luultavasti Myrsky oli nukkunut koko päivän, kuten olisi ehkä tehnyt vaatekaapin ulkopuolellakin ;)

  VastaaPoista
 4. Myrsky sai rauhalliset unoset kaapissa :)

  VastaaPoista
 5. No jopas! Onneks ei tullu hätä eikä isommin jano, kuomahyvä.

  VastaaPoista
 6. Olisikohan nyt aika keskustella henkilökunnan kanssa:)

  VastaaPoista
 7. Todennäköisesti Myrsky on ottanut pitkät torkut. :)

  Minä olin taannoin noin 12 tuntia pois kotoa ja takaisin palatessani kotioven takana oli vastassa Kollo, jolla oli kovasti asiaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kollolla oli sinua jo ikävä:)

   Poista
  2. Kollo oli käynyt syömässä ja juomassa, mutta ei ollut malttanut käydä hiekkalaatikollaan ennen kuin palasin kotiin. :)

   Poista
 8. Oikeasti vähän hassua. Ei kun siis traagista ja kovin julmaa ;)

  VastaaPoista
 9. Kissojen anteeksiantavaisuus (tai huono muisti) on niin ihastuttavaa. :)

  VastaaPoista
 10. Varmasti ollut hyvät unet siellä komerossa. :)

  VastaaPoista
 11. Nyt henkilökunta kehittelemään automaattia, jolla kissa saa halutessaan oven auki pelkällä napin painalluksella. Eihän tuollainen pakkodieetti tule kuuloonkaan : D

  VastaaPoista
 12. Nyt henkilökunta kehittelemään automaattia, jolla kissa saa halutessaan oven auki pelkällä napin painalluksella. Eihän tuollainen pakkodieetti tule kuuloonkaan : D

  VastaaPoista
 13. Onneksi kissat ovat hyviä nukkumaan, mutta hädän yllättäessä tilanne olisi ollut hankala. Kokenut kolli ei vähästä hötkyile, hyvä ettei jäänyt mitään hampaankoloon.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!