lauantai 8. marraskuuta 2014

Sijaiskoti tiedottaa

Sijaismamma on vähän todella väsynyt

Vielä lämmin kiitos kaikille teille onnitteluista ♥

Minun piti postata monet kerrat ennen vauvan syntymää, mutta olin käytännössä viikon verran toimintakyvytön ennen vauvan tuloa. Selkäni meni todella jumiin, missään asennossa ei ollut hyvä olla. Ja univelka alkoi karttumaan.


Ja synnytys ei mennyt oppikirjan mukaan. Vietimme 11 tuntia synnytyssalissa epiduraalin ja ilokaasun voimalla. Kaikkemme yritimme jotta vauva olisi syntynyt, mutta mikään ei auttanut. Synnytys keskeytyi ja ainoa vaihtoehto oli sektio. Ja sen jälkeen olin aivan uskomattoman kipeä. Ja väsynyt. Ja olen sitä edelleen. Mutta Luojan kiitos, vauva on terve.

Kuinka Myrsky on suhtautunut tulokkaaseen? Uteliaisuudella. Ja mielestäni ihan hyvin. Postailen lisää mahdollisuuksien mukaan, nyt vain yritän keskittyä olennaiseen ja itseni kasaamiseen. Sairaslomaa minulle tuli kaksi kuukautta ja vauvaa painavampaa en saa nostaa. Elämä vaikeutui suunnattoman paljon, jo kaupassa käyminen (ja ostosten kantaminen) on haasteellista (siis käytännössä mahdotonta).

Käyn lukemassa teidän muiden blogejanne mahdollisuuksien mukaan, mutta kommentoinnin jätän suosiolla väliin. Kaikille hyvää vointia, palaillaan asiaan kun voimme ja jaksamme paremmin.

Translation: Tired.

48 kommenttia:

 1. Pidähän Myrsky hyvää huolta mammasta että se tervehtyy pian! Me kissat olemme hoitajinakin tosi hyviä!

  VastaaPoista
 2. Voi että, harmi että meni leikkaukseksi, kun siitä toipuminen kestää aikansa. Voimia ja paranemista, otahan hissukseen äläkä yritä liikoja, juuri nyt ei ole sen aika. Keskity vaan selviytymiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman harmittaa, mutta se oli ainoa vaihtoehto, sen olemme hyväksyneet ja sisäistäneet. Näillä eväillä mennään nyt.

   Poista
 3. Kyllä se siitä, kolme ekaa kuukautta (oli meillä) on pahimmat, sit alko helpottaan. Tärkeintä ois nyt pitää sut hyvällä tuulella että maito virtaa ja muistakaa nyt hyvät ihmiset pyytää apua, ihan kaupaskäynnist lähtien. Ihan turhaa yrittää jos ei jaksa Vaikka minä tuun jos ei lähempää löydy.

  11 tuntii kesti meilläki ekan kaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua on onneksi tarjolla ja kaikki otetaan vastaan. Meillä on hyvä tilanne, kaupungin puolesta käy perhetyöntekijä jelppaamassa. Ilman muiden apuja olisin aivan pulassa!

   Poista
 4. Voi että. Ihanaa todella, että saitte terveen vauvan. Kiva, että Myrskykin näyttää suhtautuvan vauvaan ihan hyvin ja kiinnostuneesti. Voimia ja toipumista. Hiljaa hyvä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa hyvä tulee, näin on uskottava, vaikka välillä epätoivo ja toivottomuus iskeekin satasella

   Poista
 5. Kaikkea hyvää sulle ja koko perheelle, oikein levollista oloa, toipumista leikkauksesta ja totuttelua uuteen elämänvaiheeseen. Hyvä, kun myös Myrsky on teitä kaikkia hoivaamassa :-).

  VastaaPoista
 6. Rauhallisesti nyt vaan ♥ Kyllä me täällä jaksamme teidän toipumista odotella.

  VastaaPoista
 7. Onnea, halauksia ja jaksamista <3

  VastaaPoista
 8. Ikävää, että synnytys meni rankemman kaavan mukaan :(.
  Nyt rauhassa tutustutte uuteen tulokkaaseen ja keräätte voimia ♥.

  VastaaPoista
 9. Sinä olet terhakka nainen, niin varmasti paranet. Kaikki toipuminen ottaa oman aikansa, joten ota rauhallisesti. Hae ja ota vastaan apua. Olette ajatuksissamme...

  VastaaPoista
 10. Rauhassa vaan, ei me täältä mihinkään karata. Toipuminen vie aikansa, mutta varmasti vauva siinä auttaa omalla ihanuudellaan.

  VastaaPoista
 11. Kyllä me jaksetaan odottaa teidän turinoita, nyt on tärkeintä, että saat itsesi ehjäksi ja virkeäksi. Jaksamista.

  VastaaPoista
 12. Nyt Minna muistaa passuuttaa itseään, vaikka taitaa sulle olla kyllä aika vieras asia, kun oot niin aktiivinen ja tekevä ihminen ;)
  PIkaista tokenemista leikkauksesta, paljon päiväunia vauvan kanssa ja Myrskylle rapsutukset ♥ Ihanaa, että Myrsky on ottanut vauvan noin hyvin vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa se kyllä on! Ja itse olisi niin kiva tehdä kaikkea pientä... Toivotaan että Myrsky tottuu vauvaan ihan kunnolla. Ja kiitos rapsutuksista ♥

   Poista
 13. Voimia ja rauhassa toipumista nyt sinulle. Toivottavasti saat paljon apua, jota leikkausten jälkeen aina tarvitsee.
  Hyvää isänpäivää myös!

  VastaaPoista
 14. Voimia sulle näin virtuaalisti, sektion jälkeen kestää aikansa että parantuu. Onhan se iso leikkaus. Hienoa, että vauvalla kaikki hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kaikki pitäisi olla meillä ihan hyvin, kunhan sen muistaisi niin jaksaa paremmin vaikka kuinka väsyttäisi.

   Poista
 15. Voimia ja tsemppiä! Toipumista ja vauvasta nauttimista! Bloggaaminen on loppujenlopuksi aika toisarvoista, kun päivät täyttyvät kaikesta muusta. Sillekin tulee taas aikansa. Näin jälkikäteen ihmettelen, missä välissä minä kuopuksen syntymän aikaan blogiani päivitin, mutta kai se meni niin, että ahkä kerran viikossa yritin kirjoitella lasten nukkuessa useamman tekstin ja laitoin ajastuksella julkaisuun. Toisten blogien seuraaminen sujui puhelimesta katsellen samalla kuin imetin. Mutta eipä siinä oikein kommentoimaan pystynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Olet sinä ollut melkoinen teräsmamma! Kummasti ne päivät vain johonkin kuluvat...

   Poista
 16. Onneksi vauva on terve ja sinä olet peruskunnoltasi ymmärtääkseni huipussasi, joten kyllä se siitä! Hoivaatte koko perhe toinen toistanne vuoroin, niin perhesiteetkin tiivistyy siinä samalla! Kissoilla on uskomaton voima ns. "keittiöpsykologina" kuten itse sanon. Ne osaavat haistaa, koska olisi hyvä rapsutella kissaa ja saada siitä uskomatonta energiaa! Onnellisuus vaatii joskus hetkellisiä kärsimyksiä, mutta kyllä se vielä vieläkin onnellisemmaksi muuttuu, usko pois! Tsemppiä vauva-arjen alkutaipaleille! Me jaksamme odotella!

  VastaaPoista
 17. Huili vaan ihan rauhassa niin kauan kuin tarvitset!
  Vauvan toukka-aika on kuitenkin NIIN lyhyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Jo pienessä ajassa vauva on muuttunut ulkonäöltään ihan huimasti!

   Poista
 18. Rauhassa vain, ei valmiissa maailmassa ole kiire minnekään...♥

  VastaaPoista
 19. Mietinkin juuri aamulla, että mitä teille mahtaa kuulua. Aika rankka alku äitiyden taipaleella taitaa olla menossa. Voimia ja pikaista toipumista! Toivottavasti saat mahdollisimman paljon apua vauvan hoitoon ja muuhunkin. Kerrot sitten kuulumisia, kun jaksat <3 Monet lämpimät ajatukset täältä Snabelbackasta.

  VastaaPoista
 20. Oh voimia Minna! Päivä kerrallaan. Ja nuku aina kun vauvakin nukkuu!

  VastaaPoista
 21. Uhhuh, maltahan lepäillä ja ottaa rauhallisesti, vaikka vointi paranisikin uskomattoman kipeästä "vain" kipeään. Tuloksellista sairauslomaa sinulle, ja hyvää vointia ja uteliaan mukavaa tutustumista Myrskylle ja muksulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ella. Parhaani yritän tehdä, malttaa mieleni ja hissutella vaikka kuinka tekisi mieli puuhastella vaikka mitä...

   Poista
 22. Onneksi olkoon!!! Nyt se sitten on tapahtunut, hui, kylläpäs on ollut rankka kokemus. Onneksi aika auttaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Toivotaan että aika parantaa haavat ja kultaa muistot...

   Poista
 23. Ihanaa, että vauvelilla on kaikki hyvin, vähän vain ujosteli maailmaantuloa. Toivotan sinulle pikaista toipumista. Univelka ennen lapsen syntymää ei kuulosta hyvältä kun ne yöunet tulevat olemaan vähän niin ja näin jonkun aikaa.

  VastaaPoista
 24. Meillä meni samoilla juonen kuvioilla. Kahden vuorokauden supistelun ja nukkumattomuuden jälkeen PYYSIN että haluan sektioon. Lääkäri suostui siihen kyllä ihan auliisti. Synnytys ei edennyt tarpeeksi nopsaa ollenkaan. Tunnen sun kokeman kivun ♥ Mutta hei, nyt meillon beibit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, me tehtiin se ja saatiin beibit!
   Tsemppiä ja voimia sinulle ♥

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!