maanantai 6. lokakuuta 2014

Katsastaja katsoi läpi tassujen


Tai siis teki oharit

Tarkastaja Myrsky teki omavaltaisen päätöksen. Ruohonleikkureita ei tarvitse katsastaa. Itseasiassa niiden lähelle ei edes kannata mennä. Ne pitävät niin kamalaa ääntäkin.


Ensimmäinen kerta kun tänä vuonna ajoin ruohon oli varmasti varsin hupaisaa nähtävää. Toppatakki päällä laskin pihalla menemään, kissa yritti uteliaana tulla ovenraosta pihalle ja välillä Myrsky luikki takaisin sisälle.

Minulla hermot hieman kiristyivät, ei ulko-ovea voinut kylmällä ilmalla pitää avoinna. Olisi kissa voinut päättää ollako ulkona vai ei.
En yhtään ihmettele miksi Myrsky käyttäytyi näin.

Minäkin katson parhaaksi leikata ruohon kuulosuojaimet korvissa. Nyt kissan sietokyky on jo hieman kasvanut. Leikkurin vierestä voi sentään kävellä. Ruoho on viimeksi leikattu parisen viikkoa sitten -ja sen kyllä huomaa. Jos sen vielä tänä syksynä kerran leikkaisi niin keväällä se olisi helppo haravoida.

Tämänkaltainen "laiskottelu" ja hommien välttely annettakoon kissalle anteeksi. Itse yritän saada nurmikon leikattua ja muille toivotan oikein reipasta alkanutta viikkoa!

Translation: Things To Do And Avoid.13 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta viikkoa! Myrsky toimii viisaasti päättäessään, että ruohonleikkureita ei tarvitse katsastaa. Meteleitä välttäkäämme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Ja kissoillehan ei valmisteta niitä kuulosuojaimia...

   Poista
 2. On ne katsastajillakin ne desibelirajat!
  Päästörajoista puhumattakaan! ;)

  VastaaPoista
 3. Niin no, harvemmin minäkään olen ruohonleikkureita katsastusjonossa nähnyt :D

  VastaaPoista
 4. Meillä kyllä on katsastettu ruohonleikkuri, silloin kun se on tallissa. Kun kone on käynnissä ei katsastusmiestä näy mailla halmeilla. Ruoho ei onneksi kasva juurikaan enää.

  VastaaPoista
 5. Heh ;-D, kuulostaa hieman samalta kuin mulla: silloin nuuhkutellaan ja käydään istuimellakin maisemia katsomassa, kun leikkuri on sievästi nukkumassa, mutta kun ajohommiin pitäisi alkaa, yhtään kissaa ei näy mailla halmeilla. Vaan hyvähän se on, että luottavat henkilökunnan osaavan joitakin hommia tehdä ihan itse :-).
  Myrsky on kyllä tosi reipas, kun haluaa kuitenkin kävellä siinä lähistöllä!

  VastaaPoista
 6. Katsastusvapaa nurmikonleikkuri! Kaikkea sitä :) Mukavaa viikkoa teillekin!

  VastaaPoista
 7. Hmm, kukahan päättäisi että mun auto olis oikeesti katsastusvapaa? Pari kertaa oon tyystin moisen ilon unohtanut, ekalla kertaa meni kakis vuotta pitkäksi ja viimeksi vuoden...

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!