perjantai 25. lokakuuta 2013

Historia toistaa itseään

Se tapahtui taas

Kuun alussa kerroin karkkohiirestä. Nyt se tapahtui taas. Myrsky toi eräänä yönä sisälle elävän saaliin. Kyseessä oli pienenpieni, suloistakin suloisempi myyrä. Myyrä kyhjötti peloissaan, se suorastaan tärisi keittiön matolla. Toimeliaana tyttönä päätin että nyt se ei saa päästä karkuun. Vedin voimalla makuuhuoneen ja keittiön välisen oven kiinni: PAM!


En muistanut että ovi ei sulkeudu kunnolla. Kuului kaamea pamaus ja me kaikki kolme säikähdimme. Kissa, myyrä ja minä. Siinä tohinassa myyrä luikki karkuun. Todella nolo juttu. Taskulampun avulla etsimme sitä keittiön kaappien ja jääkaapin alta. Sillä pieni otushan menee vaikka mihin.

Myyrää ei löytynyt. Henkilökunta viritti hiirenloukon roskakaappiin. Mutta meneekö myyrä hiirenloukkoon, siinäpä kysymys. Vielä ei loukku ole lauennut. Olen joutunut harjoittamaan mielentyyneyttä asian suhteen. Karkkohiiri-postaukseen sain lohduttavat kommentit Cheriltä ja Hukalta. Tätä tapahtuu siis muissakin kissakodeissa. Asian kanssa on vain elettävä. Arvoitukseksi jää löytyykö myyrä ikinä vai ei. Papanoista ei ole tähän mennessä havaintoja.

Translation: It Happend Again.

21 kommenttia:

 1. Iiiik! Toivottavasti myyrä löytyy.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se löytyy. Ennemmin tai myöhemmin. Kokemusta on.. ;)

  VastaaPoista
 3. Myrsky kyllä jaksaa odottaa tilaisuuttaan. Teistä kaikista myyrä on eniten peloissaan ja vieraalla maaperällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieli on melko tyyni asian suhteen, paljolti sinun kommenttisi ansiosta. Kiitos siitä.

   Poista
 4. Eiköhän myyrä aikanaan löydy. Mutta voi teitä kaikkia! Ei ole helppoa kellään: myyrä-parkaa pelotti, Myrskyä epäilemättä harmitti karannut saalis ja nyt sitten ihmisiä arveluttaa missä myyrä on. Kaikin puolin kurja tilanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitikin sijaismamman sekaantua juttuun. Tyhmä mamma, mamman syytä kaikki.

   Poista
 5. Toivottavasti se myyrä-parka on päässyt livahtamaan takaisin ulos. Meillä katit tuo vain valmiiksi tapettuja sisälle, sillä ne ovat jo oppineet, että minä pidän saaliin puolta ja yritän pelastaa sen =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulos livahtaminen on myös mahdollista. Ja ihan suotavaakin se olisi.

   Poista
 6. Piti käydä tutkimassa aikaisemmasta postauksestasi, mikä on karkkohiiri. No mitäs yhdestä karkkomyyrästä. Hiiriä tulee ja menee, samoin myyriä. Meillä ei, meillä löytyy vain leikkihiirillä. Tosin niitäkin katoaa mystisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on ihanan käytännöllinen asenne, tykätään siitä!

   Poista
 7. Apuva, mä en varmaan pystyis ees nukkuun jos kotona olis joku hiirulo ;)

  VastaaPoista
 8. Eipä käy kateeksi. Lainaisin varmaan naapuristani kaikki 10 (oikeasti) kissaa myyrää etsimään. Nautiskelen aina kerralla useamman tekstisi ja oli taas niin ihania kuvia Myrskystä juoma-astialla, auton konepellillä...ja sinusta tietysti = Myrskyn paras kaveri : )

  VastaaPoista
 9. Hyvä muistutus minulle! Olin jo unohtanut tämän sanan. Toivottavasti myyrä on päässyt livahtamaan jostain jo ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Sillä muuten sen kohtalona on kuolema, joko kissan toimesta tai sitten nälkäkuolema.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!