keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Melkein kesä

Ainakin toistaiseksi

Älkää välittäkö väliotsikosta, pessimisti täällä vain nostaa päätään. Mistäkö sen tietää että kesä on lähellä? Bloginpitäjä uskalsi aamulla pyöräillä töihin ilman käsineitä! Melkoinen veto ainaiselta vilukissalta. Töiden jälkeen bloginpitäjä lähti rullaluistelemaan ja puki ylleen caprimittaiset trikoot. (Paljasta säärtä näkyvissä siis.)
Asukokonaisuudesta jätin takinkin pois. Kymmenen minuutin kuluttua riisuin pitkähihaisen t-paitani. Rullailin menemään lyhythihaisessa t-paidassa. Mielestäni olin melkoinen huimapää. Mutta parhaimman paljastuksen jätän viimeiseksi.

Mennään nyt siihen pääasiaan, eli Myrskyyn. Kissa ulkoilee melkoisen paljon, ja sisälle sen mukana tulee erinäköisiä roskia. Puista nämä jutut ovat maahan tippuneet ja tassujen mukana sisälle tulleet. Niitä juttuja löytyy kissan nukkumapaikoilta. Mitähän ne oikein ovat?

Siellä niitä juttuja on. Polkuanturoissa.

Osaatteko auttaa, onko teillä varmaa tietoa? Niitä voisi löytyä myös ihmisten jalkapohjista, jos tähän aikaan paljain jaloin pihanurmella kävelisi. Siihen en ole vielä rohjennut.

Sen sijaan annoin jalkakylvyn koivilleni ulkona kuistin rappusilla ja tein hieman pedikyyriä. Lopuksi lakkasin varpaankynteni oikein kauniiksi ranskalaiseen tapaan à la sijaiskoti. Lakatuista varpaankynsistäni en laita kuvaa, sen sijaan kuvan kohteena on päivän paras asento. Ei, ei tarvitse sulkea silmiä, en aio mitään lemmiskelyasentoja näyttää, vaan nukkuvan kissan.

Toukokuun asento: Kevätkierre.

Pitäisikö alkaa julkaisemaan oikein sarjaa näistä? Jokaiselle kuukaudelle oma asento. Saaripalstan Sailalla on tuo kuukausittainen ihana kalenteripoika -sarja, miksei minulla voisi olla kuukauden asento?

Hyviä asentoja ja hyvää helatorstaita kaikille!

Translation: Feels like summer. (Almost)


14 kommenttia:

 1. Minulla on varma tieto: nuo jutut ovat koivun lehtisilmujen kuoria, ne putoavat maahan kun lehdet puhkeavat. Niissä on kiva liima ja ne tarttuvat joka paikkaan, kuten nurmikolla istuvan kissan villahousuihin. Olen kuullut kevätkääryleistä, mutta kevätkierre on uusi termi. Kuukauden asento on kannatettava idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri:) Minä ajattelin jotain havupuuta, koska nuo jutut ovat niin tahmeita! Toinen vaihtoehto oli joku jalo lehtipuu. Hyvä että asia tuli selväksi. Nyt minä voinkin sitten häikäistä kanssaihmisiäni tällä tiedolla;)

   Olkoon tämän postauksen kuva siis ensimmäinen kuukauden asento -kuva.

   Poista
 2. Kevätkierre, keh heh. Kui sää tommoselle mutkalle taivutkin. Sulla on selkäranka kumia, mut symppis asento. Kuukauden asento on loistava keksintö. Pitäsköhän mun vohkia sun idea. Olis niiku Myrksyisiä asentoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jotkut vaan on luonnonlahjakkuuksia. Mä voin kyllä opettaa. Tule käymään niin mä näytän.
   Tosin sun kannattaa aloittaa treenaaminen ensin kotona. Ekaks ulkoilet kaiket keväiset ja kesäiset yöt. Se on kaiken a ja o. Että saat raitista ulkoilmaa, se edesauttaa kropan venymistä.

   Poista
 3. Rento ote! Tai ainakin näyttää siltä, itse en kuitenkaan kokeilisi perässä...

  Näin muuten ystävän vinkittämänä yhden syksyllä ilmestyvän kissakirjan kannen, ja siinä näyttäisi olevan ihan selkeästi Myrsky! Katso vaikka: http://kirjat.finlit.fi/index.php?showitem=2562

  Eikö olekin samaa näköä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suorastaan hervoton:D
   Kyllä! Paljon on samaa näköä kansikuvan kissassa ja sijaiskodin Myrskyssä. Ja tuo ilmestyvä kirja voi olla oikein pätevä ja mielenkiintoinen opus. Täytyy laittaa korvan taakse!

   Poista
 4. Minäkin ajattelin heti että nuo jutut tulee puista ja ne on tahmeita ja tarttuvaisia. Mutta en tiennyt että koivuista, nyt tiedän. Myrskyn kuukauden asento on mahtava, kuvaamisen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kiva puoli tässä bloggaamisessa on jos itse ei jotain tiedä, niin joku muu voi tietää. Kannattaa siis kysyä:) Myrsky taitaa olla erikoistunut tuonkaltaisiin nukkumisasentoihin. Sillä taitaa olla turvallinen olo koska se paljastaa mahana.

   Poista
 5. Jep, se selvisikin jo sulle että koivusta nuo tarraroskat tulevat. Hauskat kissan polkuanturoissa, mutta nehän on nyt hauskoja koristeilla ja ilman että joo...
  Kuukauden asento on mainio idea! Kevätkierre on hyvä nimi tuolle kissa-asennolle. Ei voi lakata ihmettelemästä niiden notkeutta, vaikka on vuosikausia katsellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ollut aina siinä uskossa että niitä irtoaa männyistä. Kysyvä ei siis tieltä eksy.
   Pitää siis ryhtyä katselemaan ja kuvaamaan kissaa sillä silmällä. Apua, tästä en halua paineita ottaa!

   Poista
 6. Myrsky on komea kissa. Banneri ihastuttaa joka kerta, kun tulen blogissasi käymään. Eipä olisi ihmisilläkään selkävaivoja, jos olisi joustavat nikamat, mutta istuma-asennossa siitä voisi olla haittaa : )

  Myrsky selvästikin nauttii kierteestä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mayo.
   Minulla on ilo ja kunnia palvella moista komeaa kollia.
   Ja kyllä se minut siitä joka päivä palkitseekin♥

   Poista
 7. Minnalle ja tai Myrskylle on haastetta blogissani!

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!