keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Karkauspäivän Saapasjalkakissa

Tänään karkasin töistä. Ihan luvan kanssa. Puoli päivää "hiihtolomaa" ja voi pojat mikä keli! Uskomattoman hieno auringonpaiste ja lämpötila plussan puolella. Parisen tuntia ulkoilin ja saapastelin pihalla. Lainasaappaissa. Itsellänihän ei omia kumppareita ole. Ne ovat tosin olleet hankintalistalla jo monta vuotta. Ainakin niin kauan kuin omakotitalossa on asuttu. (Olisi jo korkea aika ryhdistäytyä sen asian suhteen.)


(Tämän päivän kuvasaldo: 74 kuvaa)

Meidän kylän elokuvateatterissa on menossa hiihtolomaviikon vuoksi leffakimara. Valikoituja elokuvia, lähinnä lapsille, omituiseen kellonaikaan ja hintaan 3,90€. Tänään näytettiin Saapasjalkakissa. Olihan se käytävä katsomassa, sillä niin moni on sen jo nähnyt ja kovasti kehunut. Paikalla oli paljon lapsia vanhempineen, ja minun lisäkseni ainakin yksi Cat Lady. Kannatti käydä.

Lopuksi vielä fanikuva kissasta, mikä ei saappaita tarvitse:

Myrsky ilman saappaita.

Translation: Puss in Boots.

11 kommenttia:

 1. Sää on ollut mitä ihanin täälläkin! Mittarikin näytti reippaasti plusasteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aurinko tekee ihmeitä ihmismielelle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli ilo ulkoilla hyvässä seurassa ja hyvässä kelissä:) Lisää tämänkaltaisia päiviä!

   Poista
 3. Eikös ollutkin kiva leffa! Minä kävin iltanäytöksessä, originaaliversiossa, paikalla olikin vain muita aikuisia. Päätellen siitä, että kaikki nauroivat samoissa kohdissa, taisivat kaikki olla kissanomistajia :-D
  Myrskyllä on niin ihana pörrötys noissa ekoissa kuvissa, oikein hövelinä siinä mamman seurana raitahäntä ihan paksuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Myrskyllä on karkauspäivän spesialpörröhäntä ja jalassa turkisbuutsit.

   En ole vielä ehtinyt leffaa nähdä, ja katsomatta on monta hyvää alkuvuodesta teattereihin tullutta mm. Rautarouva ja Pappi, lukkari jne). Alkuperäisversiossa Saapasjalkakissan äänenä on Antonio Banderas. Ääni/aksenttivalinta kertoo, että kissat mielletään latinoiksi:D Sen verran paljon olen kuullut leffaa kehuttavan, että täytyy tuo alkuperäisversio tsekata. Pientä kritiikkiä heitän leffan julisteesta: Saapasjalkakissan masu voisi olla hivenen pönäkämpi ja masuvillat pörröisemmät:D:D

   Poista
  2. Saila: Minusta tuntuu siltä että suuni oli virneessä koko leffan ajan!
   Myrsky tykkää pörhistellä häntäänsä. Samalla selkäänkin tulee komea irokeesi:D

   Otto Kulta: Eilinen leffa oli (valitettavasti) suomeksi puhuttu. Ensi alkuun ei millään meinannut saada puheesta selvää, mutta pian sitä oppi kuuntelemaan ja tulkkaamaan tuota latin aksenttia!

   Vai voisi masu olla pönäkämpi ja masuvillat pörröisemmät:DDD Näistä puutteista huolimatta -voin leffaa lämpimästi suositella. Aivan kaikille, mielellään tietysti kissaihmisen seurassa!

   Poista
 4. Myrsky on ilmeisen iloinen hiihtolomapäivästä. Koirille on kaikenlaisia töppösiä. Kissan herkkääkin herkemmät tassut eivät sellaisia suvaitse, saappaista puhumattakaan. Ihanaa kun aurinko paistoi ja usko kevääseen palasi tuiskun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän se kissan tassuista pitoa löytyä, ja se tuntuma maankamaraan ihan paljaaltaan. Saapasjalkakissojahan on vain saduissa.

   Kevätauringossa on jotain ihmeellistä. Se valon määrä on niin huimaava mikä hangista heijastuu.

   Poista
 5. Myrskyn fanikuva on hieno. Ja nuo muutkin kuvat, joissa Myrsky mielissään syö retkievästä kädestäsi. Täälläkin oli eilen ihana päivä, tänään on taas pilvessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula.
   Myrsky sai evääksi pari raksua, ja minä join teetä ulkona. Tänään on tosiaan pilvistä, mutta ihan fiiliksissä olen vieläkin eilisestä auringonpaisteesta:)

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!