torstai 1. maaliskuuta 2012

Maaliskuun ensimmäinen päivä

Tänään ei ollutkaan niin aurinkoista kuin eilen. Ei haitannut, sillä minulla jatkuivat työt eilisen pienen hiihtolomapäivän jälkeen. Kissa jäi aamupalan jälkeen sisälle. Se livahti kuistille ja istuutui lipaston päälle katselemaan ulos ikkunasta.


Ulos sillä ei ollut tarvetta mennä, sillä se oli jo reviirin tarkastuskierroksen tehnyt ennen aamuseitsemää. Vai tekikö se sittenkin rasvanpolttolenkin tyhjällä vatsalla ennen aamuateriaa? Treenaakohan se johonkin kisoihin? No ei todellakaan!

Minä tein lähtöä töihin mutta päätin vielä hakea kameran, koska vaikutti siltä että kissa aikoo istua lipaston päällä pidempään. Joskus käy niin että kameraa hakiessa kissa ehtii jo katoamaan paikalta. Tänä aamuna tärppäsi.


 Myrsky oli poseeraustuulella. Ja minä ryhdyin tuumasta toimeen.
Vaikka aurinko ei paistanut, oli kuitenkin niin kirkasta että kissalla oli viirusilmät.


Kuvaussessio vietiin loppuun, kissa häipyi tutkimaan yläkertaa ja minä pyöräilin töihin.
Jos tämä olisi muotiblogi, olisitte saaneet nähdä päivän asu -kuvan, mutta se jäi nyt kuvaamatta!

Translation: Myrsky´s Outfit for Today.

14 kommenttia:

 1. Myrsky on niin komeana ja komeat on suksetkin! Meillä käy usein niin, että kissa seuraa mukaan hakemaan kameraa. Yritä siinä sitten sanoa, että pysyisi juuri siinä missä oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mindy, meidän molempien puolesta! Sukset sain viime vuonna synttärilahjaksi, ne ovat kotoisin itärajan takaa. Ei ole maailman helpoin laji tuo eläinkuvaus...

   Poista
 2. Myrskyn päivän asu on aina yhtä tyylikäs! Hienot sukset, mullakin on jotkut äidin vanhat puu-Karhut samalla mekanismilla.
  Ihanat poseeraukset, siis en yhtään epäile, etteikö Myrsky treenaa, niin timmissä kunnossa hän pitää itsensä. Ja tytöt tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila. Sukset pitäisi tervata, mutta niiden pohjaan on joskus levitetty kynttilää? Pattitilanne, en tiedä miten ne saisi uuteen iskuun.
   Mielestäni kissa saisi jo lopettaa tuon massakauden, ja siirtyä riistaravintoon. (Minun mielestäni se on kohta jo pulska poika)

   Poista
  2. Ei ole liian pulska!Vaan täydellinen:D Talvella saatu hienoinen vararavinto sulaa silmissä kun kevät koittaa. Myrsky ulkoilevana kissana polttaa kyllä ekstrat pois. Ja pojalla on talviturkki, joka suurentaa figuuria.

   Nytkin Myrsky on selvästi käynyt aamuvarhaisella hiihtolenkillä, sisään tultuaan asettanut sukset huolellisesti tuohon lipaston viereen ja nyt sitten poseerataan. Sukset ovat hienot, hyvässä kondiksessa ja kiinnostavat - veikkaan että suomalaista työtä vaikka merkki on venäläinen? Mielestäni parhaat ja huoltohuolettomat sukset pakkaskelillä ovat perinteiset tervatut puusukset. Ratkaisu kynttilän poistoon löytynee liuotin - hionta akselilta. Mikä on ylipäätään paras tapa poistaa steariinia? Tai kysäisisin puusepältä. Suksiseppiä ei enää löytyne.

   Poista
  3. Kiitos Otto Kulta.
   Minäkin niin toivon että vararavinto palaa pois... Onhan se kissa täydellinen. MTäytyy tunnustaa että pidän itsekin suurista ja kookkaista ja muhkeista kissoista. (Täytyy kuitenkin ajatella kissan hyvinvointia.)
   Täytyy ottaa asiaksi tuo suksien kunnostaminen. Rajan takaa ne on tänne tuotu, mutta siitä huolimatta voivat olla suomalaista suksilaatua!

   Poista
 3. Kyllä kelpaa Myrskyä katsella! Niin on komea ryhti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti. Joskus kissa intoutuu poseraamaan ja röyhistelemään rintaansa, ja silloin on otettava kuvia!

   Poista
 4. Hyvä outfit tänäänkin! Klassikko! Upea rintakehä ja komeat tassut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ella. Noilla tassuilla kelpaa tassutella menemään. Ja pitoakin niissä riittää, tarvittaessa päästään puuhun kiipeämään!

   Poista
 5. Turkikset pukevat Myrskyä. Ehkä treenaus kesän touhuja varten on ihan paikallaan. Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri. Olen samaa mieltä kanssasi. Pieni treeni on hyväksi kaikille. Ja syömistä ei tarvitse vähentää, jos liikkuu tarpeeksi.

   Poista
 6. Siinäpä on varsin presidentillistä poseerausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma! Myrskykin taisi hämmentyä tuosta koiralla on presidentti jutusta, ja se päätti näyttää presidentille vähän poseerausmallia.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!