torstai 22. maaliskuuta 2012

Miksi bloginpitäjäksi ryhdyttiin. Sekä tunnustus.

Kissanpäiviä sijaiskodissa sai "Kaunis blogi" tunnustuksen Autuas olo -blogin Cheriltä. Olemme erittäin iloisia tunnustuksesta ja kiitämme siitä.


Cherin blogiin löysin tieni reilu kuukausi sitten, ja se oli -jalat alta heti ensisilmäyksellä. Cherillä on aivan ihana ja kaunis blogi, joten hän on tunnustuksensa ansainnut.

Tämä tunnustus tulisi jakaa edelleen viidelle alle 200 lukijan blogille.
Ilolla annan tämän eteenpäin seuraaville blogeille:


Arkiporinaa blogin Paulalle ja Ruskalle
Naukulan kerhon Helmille ja Mammalle
Paavolle ja Harmille
Saaripalstan Sailalle ja ihanille kissapojille
Tuutusen basaarin Unnalle

Tähän tunnustukseen ei liittynyt mitään käskyä/pyyntöä/tehtävää, mutta ajattelin kertoa miksi ryhdyin blogia pitämään. (Yritän tehdä sen lyhyesti.)

Löysin blogimaailman reilu vuosi sitten, ja anonyymisti luin (mitäpä muutakaan kuin) muoti, tyyli ja lifestyle blogeja. Mielessäni kyti ajatus että blogia voisi olla kiva pitää. Mutta millaista? Mistä minulla voisi olla sanottavaa? En ole kosmetiikan suurkuluttaja enkä ostele trendivaatteita. Kotiin raahaan romuja kirpparilta mutta siitä tuskin jutun juurta saisin aikaiseksi. Olen intohimoinen lukija, mutta en tuppaa analysoimaan kirjoja, nautin vain niistä, ei minulla riitä älli pohtimaan niitä sen kummemmin. (Ja sitäpaitsi, olen pahasti fiksautunut vain yhteen genreen.) 
Elämäntapani on fitness, mutta en treenaa mihinkään kisoihin, joten tylsää olisi varmasti lukea kuvausta treeniohjelmastani, paljonko tein toistoja ja millaisia sarjoja.. Tämä elämäntapa on jo niin minua, joten tuskin löytäisin siitä mitään muille annettavaa. Minustako fitneksen ilosanoman levittäjä? Ou nou.
Miellän itseni jonkinsortin boheemiksi, mutta haluanko kertoa omasta elämästäni kaikille? Vastaukseni oli: En.
Joten ajatus jäi kytemään. Pari kuukautta kului. Tuli toukokuu. Ja tuli Myrsky. Ja kujan sininen talo muuttui kissan sijaiskodiksi.

Myrsky♥

Myrskyn oikean perheen äidiltä kysyin että voinko perustaa Facebookiin tilin nimellä Myrsky Hoo? Voisin siellä kertoa mitä kissalle kuuluu. Sain suostumuksen. Mutta tiliä en sitten perustanutkaan. (Minulla itsellänikään ei ole tiliä Facebookissa, olen vältellyt sitä viimeiseen saakka.)
Vaan perustin blogin. Näin syntyi Kissanpäiviä sijaiskodissa.

Blogi syntyi siis tarpeesta kertoa Myrskyn omistajille kissan kuulumisia.
Olen iloinen että lähdin tähän leikkiin. Pidän tarinoiden lukemisesta ja kuulemisesta, joten yhtä hyvin voin itsekin kertoa niitä. Tykkään myös ottaa valokuvia, tai ainakin kovasti yritän ottaa.
Samalla säästän ihmisiä ympärilläni: Heidän ei tarvitse kuunnella kissahöpötyksiäni, täällä blogistaniassa voin kertoa ne. Ja tämä toimii myös toisinpäin: Saan ihastella muiden kissoja, huokailla ja myötäelää, ihastella. Olen jopa itkeä tirauttanutkin.
Iloitsen jokaisesta uudesta lukijasta, kommentista ja tunnustuksesta♥

20 kommenttia:

 1. Sitä mä olenkin aina miettiny että miksi Kissanpäiviä _sijaiskodissa_? Yritin kahlata blogisi läpi, mutten löytänyt vastausta? Onko Myrsky siis oikeasti sijaiskodissa? ja onko Myrsky jäädäkseen teillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aargh! No se jäi kertomatta, kun yritin oikeasti olla lyhytsanainen... Jossain kommentissa olen siitä maininnut, ja ihan ohimennen käsitellyt jossain postauksessa. Myrsky siis asuu sijaiskodissa, ja toistaiseksi näin.

   Poista
 2. Olipa erinomainen syy perustaa blogi! Hyvä Myrsky!
  Kissajuttuja onkin kiva lukea blogeista, täällä saa myös paljon tietoa ja hyviä neuvoja - tai pitäisikö sanoa kokemuksia, kun jokainen kissa neuvoo omat omistajansa huolehtimaan omista tarpeistaan ;-)
  Kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan:)

   Blogi perustettiin siis osaltaan myös taloudellisista syistä: Tässä säästetään puhelinlaskuissakin, kun ei tarvitse soitella kuulumisia:D (vitsivitsi..)

   Poista
 3. Kiva lukea blogisi syntyhistoria, kiitos siitä. Mainio kuva tuo Myrsky kedossa.
  pirkko.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos elämäni matkat. Tämän olisin voinut kertoa jo joskus aiemminkin, mutta se on vain jäänyt ja jäänyt. Aina on ollut jotain muuta kerrottavaa.

   Poista
 4. Heh, ihan nousi puna poskille, kiitos kannustuksesta! Kiva kuulla blogisi alkumetreistä ja myös se, etten olekaan ainoa, joka ei halua facebooktiliä. Minulle on kissablogeista paljon iloa ja hyötyä, vertaistukea siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä suotta punastele. Yhtään valehtelematta minulle tuli semmoinen olo kuin olisi tullut kotiin. Tai löytänyt rauhallisen keitaan keskellä kiireistä elämää.

   Poista
 5. Kiitos ihanasta tunnustuksesta! :)

  Kesäinen kuva Myrskystä! <3

  VastaaPoista
 6. Lämmin kiitos tunnustuksesta! Minäkin olen iloinen tunnustuksista ja kommenteista ja jokaisesta uudesta lukijasta. Mukavaa oli lukea kertomus siitä, miten perustit blogin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä♥ Nyt oli minun vuoroni muistaa sinua ja Ruskaa!

   Poista
 7. Kiitos tunnustuksesta! Tämä valottikin sijaiskodin kissablogin pitoa mukavasti :)

  Itse aloitin Unnan blogin suurelta osin tuosta viimeiseksi mainitsemastasi syystä: säästääkseni lähipiiriäni kissajutuilta. Ennen blogia jauhoin ympäristölleni lähes yksinomaan Unnasta etenkin kesyyntymisprosessin aikaan. Nyt ne, joita kissa kiinnostaa, voivat sitten blogista lukea, mitä kuuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä♥
   Kissajuttuja toisille kokoajan suoltava tyyppi voi olla kissattomien ihmisten mielestä hyvinkin ra-sit-ta-va! Täällä sitä saa antaa palaa, ihan sydämensä kyllyydestä:D

   Poista
 8. Blogiasi on mukava lukea ja katsella kuvia! :) Minäkään en ole Facebookissa niin on kiva, että kissojen kuulumisia voi lukea blogeista. Ja jakaa kokemuksia kissallisesta elämästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa♥
   Ja terkkuja aina niin komealle Kollolle!

   Poista
 9. On ollut ilo seurata blogiasi kuten muitakin kissablogeja olen niitä Uusikisu 3kissan talouteen kuumeeseen seurannut nyt vuoden verran..;) En ole rohjennut paljoa kommentoida mutta nyt täytyy kyllä kiittää kivasta blogista.Omamme perheen blogi on vuoden takaisesta lomamatkasta mutta nimi on valjastettu selllaiseksi että jos. vaikka vielä Kissat ja Kotikin sinne ilmestyisivät...kun töiltäni kerkeisin....tekosyitä(?)Kevät terveisin Susa Kuminauhaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Aivan ihastuttava kesäinen kuva (ja samalla vilkaisu räntäisen harmaaseen pihaan, yyh).
  Onneksi meitä kissabloggaajia riittää. On tosi hyvä, että voi puhua kissoista niin paljon kuin vain jaksaa ja yleensä löytyy joku, jota kiinnostaa. Vertaistuki on myös olennaista. Samalla jää selailtavaksi muistoja kissasta tai kissoistaan ja niistä, jotka jatkoivat matkaansa muualle kuten meillä hoitolaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kesää tässä jo kaivataan, tulisi nyt ensin kunnolla se kevät! Vertaistuki on hieno juttu. Ja on se kumma juttu kuinka joistakin blogikissoista tulee yllättävän läheisiä.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!