torstai 9. helmikuuta 2012

Tärkeä turvallisuustiedote

Työpaikkani sijaitsee suuressa teollisuustalossa mistä löytyy monia eri alojen yrityksiä. Palotarkastuksia siinä talossa tehdään aika usein, sillä onhan se hyvä että asiat ovat kaikinpuolin kunnossa, eikös vain? Pari viikkoa sitten talossa oli palotarkastus. Siitä saimme tiedon etukäteen. Palotarkastajan auton havaitsin parkkipaikalla, mutta pettymyksekseni tarkastaja ei astunut työpaikkani tiloihin. Ai miksikö petyin? Olisinko halunnut nähdä komean palotarkastajan? Tarkastajan ulkonäöstä minulla ei ole mitään havaintoa, mutta olisin pyytänyt mieheltä erään tarran.

Ollaanko sijaiskodissa ryhdytty keräämään tarroja? No ei suinkaan.
Vanhempieni ovesta löytyy sellainen, ja ilmeisesti monella muullakin kotieläimen omistajalla on tarra liimattuna sisäänkäynnin läheisyyteen.
Koska palotarkastaja ei käynyt työpaikallani, oli minun mentävä palotarkastajan luokse. Poikkesin siis paloasemalla ja pyysin tarran itselleni. (Törmäsinkö siellä uljaisiin palomiehiin? No en. Tarran antoi minulle naispuolinen kanslisti.) Tarra liimataan kuistin ikkunaan. Pelastushenkilökunta tietää sitten onnettomuuden sattuessa että talosta löytyy kotieläin.

Samallahan se on pelote mahdollisille murtomiehille. Luulevat vielä että sisällä odottaa hurjan suuri ja verenhimoinen vartiokoira!

Loppuun vielä talvinen auringonpaisteessa olohuoneessa otettu fanikuva, sekä onnittelut:

(Oli pakko laittaa erittäin suuri kuva, koska Myrsky on erittäin komea.)

Myrskyn oikeaan perheeseen syntyi eilen pieni tyttövauva. Sijaiskoti onnittelee!

Translation: Anybody seen grand firefighters?

17 kommenttia:

 1. Mitä komeista palomiehistä, jos voi katsoa noin komeaa kissaa! Hyvin vakuuttava kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoa Jenni! Tuossa osuit aivan naulan kantaan:)

   Poista
 2. Meillä on tarra ovessa myös! Eikä ole murtovarkaita näkynyt ;) Tietävät täällä asustelevan pirttihirmun. Meidän tarra on eläintarvikeliikkeestä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on tosi komea ja karismaattinen poika!
  Tarra on meilläkin ovessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minni! Itse vasta pari viikkoa sitten tajusin sen että täytyyhän tuommoinen tarra tässä taloudessa olla. Bloginpitäjällä on joissain asioissa hidas sytytys...

   Poista
 4. Oijoi, kyllä Myrsky pesee komeudessa kaiken maailman palomiehet aivan sata-nolla! Meillä on eläintiedotus vasta sisäovessa, koska naapureiden ei ole tarpeellista tietää kissasta. Tiedä sitten, onko siitä sisäovessa mitään hyötyä tosipaikan tullen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ella:)
   En minäkään tiedä onko tarrasta mitään hyötyä onnettomuuden iskiessä, mutta ei siitä ainakaan haittaa ole.

   Poista
 5. Minullakin on tarra ovessa ja lisäksi markkinoilta ostettu kyltti, joka varoittaa kissasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vartioin minä!/Varokaa vihaista kissaa!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kollohan ei varmasti ole vihainen, mutta eikös niissä kylteissä ole mukana hieman huumoria:D
   Olen tavannut sellaisia koirakylttejä kuin: Älä koirasta välitä, varo emäntää!

   Poista
 7. Kyllä on niin komea kollipoika tämä Myrsky fanikuvassaan että oksat pois. Meillä ei ole mitään tarraa eikä kylttiä, täytyis vissiin hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! Onko tarra oikeasti tarpeellinen, sitähän ei kukaan tiedä.

   Poista
 8. Herra palokomeusmestari virkakuvassa!! Pätevä ja hävyttömän komea ♥ Kuva on mannaa perjantai-iltapäivään ja näin viikonloppuun laskeutumiseen.

  Myrskystä pitää mielellään julkaista erittäin isoja kuvia, suorastaan jättilakanatyyppisiä ihailijakuvia :D Tai sitten jotain monista komeusyksityiskohdista jättisuurennoksina.

  Kuvassa on hieno valo, turkin tekstuuri tulee mainiosti esiin. Komeuspalomestarin katse kertoo luonnollisesta itsevarmuudesta ja auktoriteetista, ja myös arvostuksesta kuvaajaa kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Otto Kulta!
   Kirpeistä pakkaspäivistä on se hyöty että taivas on pilvetön ja valo niin kirkasta että melkein silmiin koskee! Kuva ei ole kuitenkaan täydellinen, vaikka kuvan kohde likipitäen kaikessa komeudessaan onkin.

   (Se on se horisontti, ja vinossa! Mutta kaikkien katsehan kiinnittyy tuohon mainitsemaasi palokomeusmestariin, joten virheen suon itselleni anteeksi.)

   Poista
  2. Horisontin vinous, pikkuseikka! Kissa määrittää kuvan ja maailman. Maailma voi välillä olla vähän vinossa, mutta palokomeusmestari seisoo aina suorana!!:D

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!