maanantai 20. helmikuuta 2012

Kattihaaste #10: Kissaystävät/sukulaiset

Tai ainakin melkein sellainen

Kattihaasteessa kysyttiin että löytyykö teiltä saman katon alta hyvää pataa olevat kaverukset vai ovatko he jopa sukua keskenään? Ensimmäinen reaktioni oli että voi harmi, en oikein voi osallistua tähän. Myrsky on sijaiskodin ainoa kissa. Paitsi että..

Myrskyllä on kissakaverina iso kissa, valkoinen tiikeri. Tiikeri on ansainnut oman postauksensakin. Sijaiskodin tiikerit tulevat hvyin toimeen keskenään. Päikkäreitä vedetään yhdessä harva se päivä.
Oikeita kissakavereita Myrskyllä ei henkilökunnan mielestä ole. Myrsky havaitsee pihalle yrittävät nelijalkaiset kaverit välittömästi ja hyökkää vartioimaan reviiriään niin nopeasti ettei edes kissaa ehdi sanomaan. Jonkinverran pihalla ja ympäristössä on pidetty tuijotuskilpailuja ja järjestetty takaa-ajoja. Ja ilmeisesti ainakin kerran on otettu yhteen, oletettavasti sen seurauksena on jouduttu tekemään reissu eläinlääkäriin.

Ystävällismielisiä kokemuksiakin vieraista kissoista on. Kesällä pihalle uskaltautui vaalea kissa, oletan että kyseessä oli neiti, sillä sen verran söpöltä se vaikutti.Myrsky istuskeli ovenraossa ja vaalea kissimirri pihamaalla. Ei sähistelty eikä pörhistelty. Ilmeisesti tämä kissimirri oli liikkeellä rauhallismielisesti.

En koe että tämä postaus vastaa kattihaastetta, joten en ilmoittaudu haasteeseen. Leikin vain että osallistun.

8 kommenttia:

 1. Valkoinen tiikeri! Vähänkös cool! Voisiko sitä ylväämpää ystävää ollakkaan. Molemmat makoilee yhtä juhlallisesti tuossa ylimmässä kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäpä siinä auringonpaisteessa sängyllä oleskellessa...

   Poista
 2. Ihana leikkipostaus :-) Valkoinen tiikeri on niin katu-uskottava... mutta Myrsky ei jää yhtään jälkeen silti. Aika ihanat petikaverit sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komeita ovat molemmat, se täytyy myöntää. Nämä tiikerit kyllä vievät aika paljon tilaa tuolla sängyssä. Valkoisen voi huoletta nostaa pois, mutta tuota ruskeaa ei oikein raaski...

   Poista
 3. Ihan samanlaiset asennotkin Myrskyllä ja Tiikerillä :D Tai ainakin pään ylväs asento!

  VastaaPoista
 4. Valkoinen tiikeri sängyssä on aika vakuuttava. Mutta kyllä tuo salaperäinen vaalea kissaneiti vie voiton. Jännä että Myrsky suhtautui tähän neitiin suosiollisesti eikä lähtenyt puolustamaan reviiriään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sijaiskodissakin oltiin hämmentyneitä moisesta. Ehkäpä vaalea kaunotar eritti jotain special-tuoksua mikä hämmensi Myrskyn. (Tai neidin tuoksu huumasi mokoman leikatun kollin, eikä Myrsky kokenut sitä uhkaavaksi.)

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!