lauantai 16. kesäkuuta 2012

Senkka nenästä

Tai ainakin melkein

Onneksi ei kuitenkaan ihan niin. Tällä viikolla on Myrsky saanut kuonoonsa. Nenän varteen ilmestyi pieni vekki. Tai ei nyt paisutella asiaa. Naarmu tai jonkinmoinen viiltohaava.
Positiivinen bloginpitäjä ajattelee näin: Se on raapaissut itsensä kun se on jonkun rakennuksen alle mennyt. Tai kuonoon on terävä oksa osunut ja viiltänyt siihen merkin.
Negatiivisesti ajatteleva kauhistelee ja tuskailee että kissa on ollut joukkotappelussa muiden riepoteltavana ja tallottavana!
Realisti tyytyy toteamaan: Taas on otettu jonkun kanssa yhteen. (Näitä yhteenottoja ei kyllä kaivattaisi.) Onneksi tilanne ei kuitenkaan ole tämän pahempi, ihan vain kosmeettinen haitta. Tulehdusta naarmusta tuskin seuraa. Onneksi vastapuoli ei sentään silmiin osunut. Kyllä se naarmu tuosta katoaa.

(Näettehän tekin kuvassa pienen naarmun, etten ihan höpöjä tässä selitä? Samalla yritän tässä itselleni vakuuttaa että en ole ylisuojeleva ja ylihuolehtiva.)

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Translation: Movie: Scarface. 
Band: Scars On Broadway (They say)

23 kommenttia:

 1. Kyllä naarmu näkyy, mutta on se hyvin pieni. Ei varmaan edes mitään desinfiointia kaipaa. En ehtinut postata, kun keväämmällä Mustillakin oli nenähaava, kirsusta oli jopa pieni pala pois. Sitä yritin pariin kertaan desinfioida, mutta enää koko haavasta ei näy jälkeäkään eikä lisääkään haavoja ole tullut, vaikka viimeksi toissapäivänä Musti otti Vipen kanssa yhteen pariinkin kertaan. Tai en tiedä, ottivatko kirjaimellisesti yhteen, mutta ainakin huusivat toisilleen kirosanoja kovasti. Tällaista ulkona liikkuvan kissan elämä on. Tärkeintä on varmasti, että on kotiväki joka kiinnittää huomiota mahdollisiin vammoihin ja toimii niiden parantumiseksi. Myrskyllä on siis asiat erittäin mallikkaasti!

  VastaaPoista
 2. Voi hurja, pala pois kirsusta! Mahtoi tehdä hetken aikaa kipeää. Kyllä se ulkoilevan kissan elämä voi joskus olla rankkaa. Reviiriä täytyy koko ajan vartioida.
  Kiitos sanoistasi, en ole siis aivan säikky ja yliherkkä kissan suhteen. Voimakkaita tunteita tulee monta kertaa vastaan ja huolta kissasta kyllä monesti kannan. Mutta sitten on nämä ihanat hetket. Päivääkään en antaisi pois.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo naarmu näkyy, kyllä minäkin olisin huolestunut, jos tuollainen olisi ilmestynyt. Onneksi on pieni ja paranee hyvin.
  P.S. Lisäsin tämän päivän postaukseeni toivomuksestasi videonpätkän viime maanantailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin uskon että se paranee.
   (Ihanaa, kiitos! Minä tulen katsomaan!)

   Poista
 4. Huh, ihan jo säikähdin kun luin otsikon...!

  Onneksi haava on pieni ja paranee varmasti nopeaan.

  Meillä ollaankin aina vähän varpaisillaan haavojen kanssa, kun Felix ei kestä oikein ihon rikkoutumista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (No joo. Minä hieman liioittelin)
   Teillä varmaan tuleekin noita haavoja jonkun verran jos teillä kovaa painia harrastetaan? Mutta jos kyseessä on oman sisaruksen tekemä haava, se ei liene niin vaarallista kuin vieraan kynsimä. Tosin Felix taitaakin olla kaikinpuolin erityislapsi♥

   Poista
  2. Felix ei kestä minkäänlaista ihon rikkoutumista, kun iholla oleva hiiva pääsee sitä kautta verenkiertoon :( Mutta onneksi haavoja ei ole tullut kuin 1 kpl allergioiden toteamisen jälkeen. Lyhennän kynsiä niin usein kuin muistan (noin kerran viikossa), niin ei tulisi haavereita.

   Onneksi liioittelit, kauheaa jos juttu olisi ollut totta!!

   Poista
 5. Voi sinua Myrsky,vaan ei tuo näytä pahalta pieni viiru vaan.Sehän on tunnistusmerkki,että sinut tunnistaa tuosta,kyllä:D..

  VastaaPoista
 6. Haava on tullut jostain ahtaasta paikasta kulkiessa ihan varmasti. Jos olisi tappelussa, olisi korvat riekaleina. Lapsuudessani kissat tappeli ja korvat oli uudelleen muotoiltu. Älä sure : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näinhän se on. (Tosin korvissakin on pieni karvaton kohta, mutta se on tullut jo aiemmin...)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Onneksi ei arpi ole tuon suurempi. Kissaa se ei haittaa yhtään... toista se on tämä henkilökunnan reaktio!

   Poista
 8. Onneksi on noin pieni haava! Ei siitä varmasti Myrskylle mitään vaikeuksia seuraa.

  VastaaPoista
 9. Gaumee palkeenkieli! Hyvä ettei oo koko nenä/kirsu poskella, mutta sä oot lujaa tekoa ja kestät kaiken kuin mies. Minkälaista kissaväkee teilpäin oikein liikkuu? Tiikereitä ja panttereita???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leijonia. Ja mustavalkoisia panttereita.
   Ja sitten on se naapurin Namu, se tyttö kuka aina tunkee sijaiskodin reviirille... Se on kyllä varsinainen puuma. Mutta ei puhuta siitä.

   Poista
 10. Hahhaa, meinasin eka repeillä tuon Myrskymäyriksen kommenteille, hih, on se vaan koiruus!
  Ei nyt kuules mitään huolta, ton verran pitää kissalla naarmua ollakin välillä nenässä. Katsot vaan, että ei tulehdu ja tuskimpa edes yrittää kun on niin pikkuinen naarmu ;)
  Ihanan huolehtiva olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrskymäykky on ihan paras mäykky ikinä. Ei pelkästään sen vuoksi että kaverilla on mainio nimi.
   Kyllä sitä haluaa sijaiskissasta hyvää huolta pitää. Parhaani teen.

   Poista
 11. Gaumeeta ku mua kehutaan! Ihan täs meen hämilleni. Tekiin ootte ihan parhautta, joo.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!