keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kissanpäiviä sijaiskodissa ylpeänä esittää:

Blogi täyttää vuoden!

Vuoden mittainen taival bloginpitäjänä on tullut taivallettua. Tie täällä blogimaailmassa ei ole ollut (vielä liian) pitkä eikä kivinen, vaan ihana ja antoisa. Ainoastaan ajoittain hidas nettiyhteys on kirvoittanut manauksia, ja bloggerin satunnaisesti kuvat sivulle väärinpäin lataava ohjelma on saanut minut melkein suistumaan epätoivoon. (Onneksi tämä väärinpäin-ilmiö on tapahtunut vain kahdesti, ja siitä on selvitty.) Pääsiäisen aikaan tuli ensimmäinen stoppi. Olin käyttänyt kaiken ilmaisen tallennustilani. Siitä selvittiin kuitenkin luottokorttia vinguttamalla.

Maaliskuussa kerroin miksi bloginpitäjäksi ryhdyin. Alunperin haaveilin kuvablogista, missä olisi hienoja kuvia ja lauseet olisivat muutaman sanan mietelmiä. Ei tästä sitten tullutkaan ihan sellainen. Vaan tuli tälläinen kuin se nyt on, saa nähdä kuinka tämä tästä vielä muuttuukaan. Olen yrittänyt pitää itselläni ohjenuoraa: Keep it simple. Mutta kuinka vaikeaa se onkaan! On niin hankalaa tiivistää asiat vain muutamaan lauseeseen kun olisi paljonkin kerrottavaa.

Kiva kun käytte täällä!

Mukaan on myös eksynyt paljon juttuja myös muistakin aiheista kuin sijaiskissasta, mutta ei kai se ole niin vakavaa jos hieman syrjään kissan jalanjäljistä poikkean, eihän? Juttua on vuoden aikana riittänyt ja vielä enemmän on jäänyt tarinoita kertomatta ja kuvia julkaisematta. Olen hillinnyt itseni ja pidättäytynyt postaamasta joka päivä. Alkuun olin ahkerampi, mutta nyt pidän kaksi vapaapäivää. Mutta en kiellä ettenkö blogijuttuja miettisi silloinkin.

Ikimuistettava hetki tässä bloggaamisessa oli kun sain ensimmäisen OIKEAN lukijani, Naukulan Mamman. (Ensimmäinen lukija oli veljeni, hän joutui siihen isosiskon painostuksesta, joten häntä ei lasketa.) Nyt teitä on jo noin monta♥

Suuri kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille, pysykää mukana, sillä Myrskyn tarina sijaiskodissa jatkuu! Toivon mukaan mahdollisimman pitkään. En edes uskalla ajatella millaista elämä olisi ilman Myrskyä...

Translation: Moggydays Proudly Presents: 1:st Anniversary!


26 kommenttia:

 1. Mikä ihana kuva Myrskystä! ♥ Nautinnollinen ilme ja kuono ojossa vastaanotamaan onnittelupusuja ♥ Tämä ei ehkä ollut Myrskyllä mielessä, mutta minulle tuli pusuttelu oitis mieleen!
  Onko siitä tosiaan vasta VUOSI???! Kävin lukemassa alaotsikon uudestaan. Mitä ihmettä, olen seurannut teidän kissanelämää jo pitkään! Mielestäni paljon pidempään. Tässä on jaettu metsästykset (teidän molempien harrastus), haavat ja ruhjeet, huolet, reviiritaistot, talviöiden kylmyys ja kesän tulon autuus, yhteiset lukuhetket ja lempiruuat.
  Onnittelut ja pitkää ikää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset Saila! Voin pusutella Myrskyä puolestasi, jos kollipoika on kotona kun sinne menen. Se on tänään poutapäivä, voi olla että Myrsky on lähtenyt jahtiin...

   Poista
 2. Tämä on just hyvä näin!
  Kirjoitat välillä (siksi välillä-sana, ettei aina tarvitse..) hauskasti ja rennosti.
  Teillä on täyttä elämää siellä!

  VastaaPoista
 3. HiRRRmuisesti Onnea 1-vuotiaalle Blogille!

  Meitä kyl onnisti kun teidät löydettiin. Teijän jutut on miälenkiintosia, hauskoja, viihdyttäviä ja antosia. Tykätään äipän kans ihan kaikista, myös noista sielukkaista ja kuvauksellisista valokuvista. On kivaa olla teidän blogikamu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kaima! Tai sitten me löydettiin sut... (Ja kohta sulla on se pikkuveikkakin) Oli miten hyvänsä, niin kiva olla kamuja:)

   Poista
 4. Kiva kun kirjottelet :) Mä kyllä aina luen sun tekstit ja katselen kuvat, vaikken aina kommentoisikaan. Jollain tavalla tämä on yksi läheisimmistä blogeista mulle... se kotikaupunki tiedäthän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Ja kyllä, minä ymmärrän. Eksyin tässä päivänä eräänä erääseen blogiin mitä pitää paikkakuntalainen. Ja olihan muuten jänskää lukea kuinka hän näkee tämän kaupungin:)

   Poista
 5. Onnea 1-v bogille! Täällä on aina kiva käydä ja Myrskykin tuntuu niin tutulta, etten minäkään tiedä millaista elämä olisi ilman Myrskyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri:) Minäkin vierailen erittäin mielelläni sinun blogissasi. Silityksiä mustalle prinssille!

   Poista
 6. Onko siitä JO vuosi? Niin se aika kuluu mukavassa seurassa. Eikä yhtään haittaisi vaikka luistaisit päätöksestäsi pitää välipäiviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis sanoistasi. Ja kyllä vain, vuosi on kulunut nopeaan täällä Blogistaniassa. Toivottavasti niitä tulee vielä lisää. Myrskyltä special-terkut Minnille...

   Poista
 7. Onnea 1 vuoden ikäiselle blogille! Ja samalla kivalle kollipojalle Myrskylle ja bloginpitäjälle. Lieneekö Myrsky samalla vähän kuin bloginpitäjän alter ego?

  VastaaPoista
 8. Ihana Myrsky-potretti! Suuresti onnea 1-vuotiaalle blogille, joka on ihan täydellinen just tälläisenä mun mielestäni :) Tänne aina tulee hyvillä mielin ja teidän jutut on niin mahtavat. KIITOS ja molemmille vielä <3 ja <3

  VastaaPoista
 9. Onnea teille!

  Olenpa minä ollut valveutunut ihminen *röyhistelee vähän rintaansa* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma! Ihan syystä saat rintaasi röyhistellä, sillä kukapa kissan hännän nostaisi ellei kissa itse;)

   Poista
 10. Lämpimät 1-vuotisonnittelut! Muistan lukeeni blogiasi ekoja kertoja elo-syyskuun vaihteessa viime vuonna. Ja miten paljon tästä on ollut iloa ja etenkin kuluneena keväänä vaikken ole päässyt kommentoimaan! Jatkathan sijaiskodin ja Myrskyn elämän raportointia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Otto Kulta:) Sinusta ei olekaan kuulunut pitkään aikaan mitään, kiva tietää että olet kuitenkin kuvioissa, siellä jossain...
   Enemmän kuin mielelläni tätä blogia kirjoitan, tarinat eivät lopu tähän!

   Poista
 11. Onnitukset 1-vuotistaipaleen johdosta myös meidän poppoolta :)
  Ollaan nykyään itse vähän laiskoja täällä blogimaailmassa ja ei aina jakseta kommentoida kun käydään lukemassa, mutta tykkäillään teidän blogista kovasti ja sitä usein myös luetaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tasha!
   Minä muten niin tykkään sinun kauniista kuvistasi.

   Poista
 12. Onnea ykkösestä! :)

  Blogisi on hyvä juuri näin, en kaipaa muutosta. Kirjoittele siitä mikä tuntuu hyvältä!

  VastaaPoista
 13. Onnittelut meiltäkin! Toivottavasti saamme seurata juttujanne pitkään vastedeskin. Nukkuuko Myrsky kuvassa? Mindy ainakin nukkuu pää ja kaula tosi epämukavan näköisissä asennoissa sängynreunaan tai vastaavaan nojaten, menee yli ymmärryksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset teillekin! Ja kyllä. Kissa nukkuu kuvassa. Myrsky meni kuistin tuolien taakse makoilemaan ja päätti ottaa torkut! (Käsittämättömän epämukava asento)

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!