perjantai 22. kesäkuuta 2012

Hyvää ja kaunista juhannusta!

Sijaiskodissa näytti synkältä vielä keskiviikkona. Pihanurmi oli kasvanut ylipitkäksi. Tällä kertaa ruohonleikkuriin oli bensaa ostettuna kanisterissa, joten polttoainepulaa ei voinut käyttää tekosyynä ettei ruohoa voinut leikata. Klippo tankattiin, ruohonleikkuria nyittiin käyntiin. Ja nyittiin. Ei auttanut. Kaasua koetettiin eri asennoissa, tulppakin avattiin ja kuivattiin. (Nyt bloginpitäjäkin tietää millainen on tulppa-avain. Ja kuinka kastunut tulppa kuivataan.) Erinäiset temput eivät auttaneet. Klippo hylättiin pihalle. Jospas valohoito auttaisi.

Torstaina minulla oli vapaapäivä ja minulla oli ilo herätä kissan kanssa samasta sängystä. Kävin lenkillä, pesin pyykkiä ja pyörin turhautuneena pihalla. Hemmetin klippo! Olisi ollut niin kiva leikata ruoho. Energiaa minulla riitti vielä vierailuun isovanhempien luona sekä illalla salitreeniin, ja kun tulin kotiin, oli ruoho leikattu. (Tai ainakin puolet pihasta.) Ylistystä ruohonleikkurille! Tuona hetkenä olisi sopinut ottaa pari tanssiaskelta tämän  Fatboy Slimin biisin Praise You tahtiin!

Hyvää ja kaunista juhannusta!

Eikä siinä vielä kaikki. Myrsky lähti reissuun kolmen kieppeillä iltapäivällä kun minä tein vierailun isovanhemmilleni. Oliko kissalla tietoa kahden täplätytön saapumisesta paikkakunnalle? Vai mistä oli kysymys? Neiti Ylppökin oli hetken aikaa karkuteillä. Ylppö ei kauas ehtinyt, mutta Myrskyli viipyili reissullaan yli kuusi tuntia. (Ja minä aloin jo hieman huolestumaan.) Lieneekö ollut juhannusheiloja katsastamassa vai sekoittiko kesäpäivänseisaus kissan pään? Tiedä sitä sitten missä noin kauan viipyiltiin. Pääasia kuitenkin oli että Myrsky tuli ehjänä (ja nälkäisenä) kotiin.

Loppuun vielä kuvatus henkilökunnan aattoaamuna virvelillä nappaamasta ahvenesta. Siitä riittää syömistä Myrskylle.Myrsky ja sijaiskodin henkilökunta toivottavat kaikille hyvää ja kaunista juhannusta!

Translation: "Houston! Problem Solved." 
It´s Time to Enjoy Midsummer.


10 kommenttia:

 1. Komea vonkale! Siis tällä kertaa kala. Vaikka ei tuossa Myrskynkään poseeraamisessa vikaa ole :)
  Hyvää juhannusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma! Komeita ovat molemmat...

   Poista
 2. Ihana kuva Myrskystä pihanurmella! Kyllä hänen kelpaa kun henkilökunta tuo kalankin pöytään, meillä kissa joutuu itse kalastamaan. Kuusi tuntia tiessään on meillä tuttua, usein kissa on kuitenkin lähempänä kuin arvaankaan, torkuilla jossakin. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri.
   Sitä vaan ei voi olla miettimättä että missähän kissa luuhaa, onko jotain sattunut, tuleeko se takaisin...

   Poista
 3. Toivotan aurinkoa ja iloista menoa koko teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kaima! Maistelehan sinäkin herkkuja!

   Poista
 4. Melkoinen eväs napattu Myrskylle. Nuo pitkät reissut sitten huolestuttaa, olen niin onnekas kun meillä nykyään ulkoillaan vaan omassa häkissä. Ei tartte hermoilla.
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko.
   Tuo kala narrattiin taidolla, ei tuurilla niinkuin pilkkikilpailuvoittoni...

   Poista
 5. Huu, onneksi Myrsky tuli reippaasti takaisin :)

  Mukavaa juhannusta koko teidän porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina.
   Onneksi kissa palasi kotiin.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!