lauantai 21. tammikuuta 2012

Tänään ei tehdä lumitöitä!

Naukulassa huokailtiin lumenpaljouden vuoksi. Sijaiskodissa tilanne oli tänään aamupäivällä toinen. Ei ollut tarvetta tehdä lumitöitä. (Tilanne voi toki vielä muuttua päivän aikana, joten ei kannata suotta ilosta hihkua.) Ulkoileminen oli kivaa, ja naapurikyttäily suosittu ajanviete.


Kujakyttä numero 1.

Sillä välin kun kissa kyttäili ja puuhasteli pihalla, yritti henkilökunta epätoivoisesti ottaa valokuvia -ilman salamaa. Yllä oleva kuva on otettu ilman salamaa. Ankealtahan tuo näyttää. Ei kissa, vaan nuo värit. Valoa ei pilvien takaa juuri suodatu, eikä käsi pysy riittävän kauan aikaa paikoillaan jotta valotus onnistuisi. Amatöörejähän tässä ollaan, ja kuvauskalusto kaukana ammattilaisen tasosta, mutta aina sitä kannattaa yrittää jos intoa ja intohimoa riittää. Se on minun mielipiteeni. Aina on vara parantaa.


(Ei kuvatekstiä. Kaikki tietävät mistä on kysymys.)

Lopulta piti nöyrtyä ja ottaa se salama käyttöön. Sillä ei näillä taidoilla, ei näillä vehkeillä eikä näillä leveyspiireillä tähän aikaan vuodesta, ei se vaan onnistu. Lohduttaako se, että ongelma on sama kaikkilla Suomen kamaralla olevilla bloggareilla? (No ei lohduta.) Jokatapauksessa, seuraavaksi alta löytyy päivän asu. Salaman kanssa otettu.


(Komea on kissa mutta mikä tuo varjo tuolla takana oikein on?)

Lauantaikyttäilyn saldo: Naapuri oli jättänyt parin päivän (pienet ja kevyet) lumityöt tekemättä, ja niin joutui naapurin isäntä tarttumaan lumikolan varteen ja puhkumaan kaksin verroin.

Translation: Winter Wonderland!

10 kommenttia:

 1. Tuo teidän kujakyttä on kyllä komean ja vaikuttavan näköinen. Meillä on pieni pirttikyttä, kun ulos talvella ei kissaparkaa henkilökunta vie. Ei tosin kissa näytä ymmärtävän ulos kaivatakaan. Terveisiä Myrskylle! Nauttikoon hän ulkoilusta, lumitöistä ja kujakyttäilystä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Paula! Silitykset teidän pienelle pirttikyttä Ruskalle♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitokset Naukulaan. Raitapaita on aina varma valinta!

   Poista
 4. Kohta sijaiskodin henkilöstö kantaa vakiovarusteena mukana kamerajalustaa:)Tänne Oton mattelle käy hyvin vähän pimeämmätkin kuvat:).

  Vikassa kuvassa huomio kiinnittyi tällä kertaa Myrskyn kirsun pakkaskiiltoon, univormuun vakiona kuuluviin punaisiin pussihousuihin ja dynaamisiin käsivarsiraitoihin. Tuota ekaa kuvaa katsoessa piti ihan virtuaalisesti nuuhkuttaa pakkasen kirpaisemaa kissanturkkia. Myrsky elää kyllä jatkuvassa virtuaalisessa ja todellisessa hali-, rapsu- ja pusuvaarassa, mutta varmaan kantaa tämän riskin ruskeatiikerin tyyneydellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että hämärämmätkin kuvat kelpaavat. Joskus sitä vaan tuskastuu valon puutteeseen. Taas ihania kommentteja asusta! Myrsky ottaa kommentit ja silitykset, niin virtuaaliset kuin todelliset -tyynesti vastaan:) Ja kehrää kaupan päälle♥

   Poista
 5. Hieno profiili Myrskyllä, enpä olekaan ennen huomannut tai nähnyt. Myrskyllä ei olekaan sellainen maatiaiskissalle tyypillinen lättänäprofiili, vaan hienosti eteenpäin työntyvä kuono.
  Hyvä ettei naapurin lumityöt jääneet huomaamatta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten totesin, Myrsky on kujakyttä numero 1:)

   Poista
 6. Komeat kissakuvat! Niitä katsoo mielellään! Kissat osaa olla hyvin luontevasti kameran edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti. Aika paljon tulee kuvia ottaessa huteja, mutta onneksi "filmi on nykypäivänä halpaa" joten huonot otokset eivät tule kalliiksi!

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!