keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kyllä lähtee!

(Tarjoan vaakakuvaa, mutta blogger kääntää pystyyn. F#?K!)
Punkit meinaan. Kävin eilen pieneläinklinikalla, ja ostin toisen valmistajan häätöainetta. Ensimmäinen, minkä laitoin, oli nimeltään Frontline Comp. Mikä ei siis Myrskyllä toiminut. Ystävällinen kesätyöntekijä kertoi että muilla ei ole ollut pahaa sanomista tuotteesta. Ehkä minulla on ollut asennusongelmia, ei siis asenne- vaan asennusongelmia. Jospa olin liian hätäinen ensimmäisellä kerralla(?) Hoitaja antoi minulle ohjeet: "Ei kannata edes yrittää vetää suoraa viivaa, vaan laitat pieniä pisteitä iholle. Aine menee turhan helposti vain karvoihin." Ja tämä oli nyt siis uusi aine (heillä ainakin) ja maksoi 4,50€

Intoa puhkuen menin kotiin ja ajattelin että nyt lääkitään kissa. Kissa oli ollut levolla sisällä, ja oli virkeä ja hanakas lähtemään ulos. Ei oikein meinannut pysyä aloillaan. Tuumasta toimeen. Pipetissä oli jonkinmoinen uurre, mutta pidin varmempana saksia pipetin katkaisemisessa. Oli hieman hankala tietää milloin pipetti on tyhjänä. Siirtelin karvoja syrjään, laitoin pisteitä iholle. Vaikutti ihan hyvältä. Kissa lähti pihalle, tunnin kuluttua palasi. Ja aine erottui niskavilloissa. Jotenkin sittenkin meni karvoille:( Olisin voinut tietysti hieman malttaa. Että kissa olisi ollut raukea.

Kuten tässä.
Kissa tuli auttamaan farkkujen lyhentämisessä.Olikin jo syytä ryhtyä puuhaan. Housut ovat olleet kaapissa lyhennystä vailla. Kauan.

Täytyy toivoa että aineesta on hyötyä. Valmistajan sivuilta tosin löytyy teksti:
"Valmisteella on enintään 2 viikkoa kestävä akarisidinen vaikutus puutiaisiin (Rhipicephalus sanguineus,Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus). " 
Eli odotettavissa kaksi punkitonta viikkoa. Hoitaja puhui kyllä neljästä. Jäämme jännittyneenä odottamaan tuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!