maanantai 18. heinäkuuta 2011

Koti(eläin)lääkäri tekee diagnoosin

Myrskyä ei vaivaa mikään.
Kävin tänään kirpparilla. Antiikkiliikkeen pihavarastossa oli kaupan kaikenmoista roinaa. Kirjojakin, kissa- ja koira sellaisia. Ajattelin että täytyyhän taloudessa olla ainakin yksi kissakirja, koska taloudessa asuu kissa. Vaikka se ei oma olekaan.
Kirjan nimi oli Mikä kissaa vaivaa? Havainnollinen oire- ja ensiapuopas. Hintaa kokonaiset kaksi rahaa. Takakannessa oli hintalappu 24€, joten kaikki se säästö oli kotiinpäin, heheh. Nyt sitten pääsee tekemään kotilääkäri diagnoosin, tai useampia. Näistä onkin kokemuksia. Kaikenmaailman kauhuskenaarioita ja kuolemantauteja saa helposti kehitettyä kokoon lääkärikirjaa lukiessa. (Mutta onneksi internet tarjoaa paljon enemmän vaihtoehtoja, sekä vaihtoehtohoitomuotoja.)
Mutta nyt siis minulla on kirja, mistä löytyy "27 kaaviota, jotka auttavat diagnosoimaan oireita haluttomuudesta kouristuksiin, neuvoja ensiapuun hätätilanteessa, rotukohtaiset oireet, sekä täyttä tietoa kissan terveydenhoidon kaikilta osa-alueilta." Yes! Kuulosti todella vaikuttavalta. Kirjan lisäksi matkaan lähti yksi koirakirja, sekä kokoelmasta puuttuva kahvipurkki.


Istuin auringonpaisteessa rappusilla, ravitsin itseäni ja tutkailin kirjaa. Ihan perusjuttuja. Teoksesta välittyi kuva miten helppoa kissan tutkiminen ja käsitteliminen on. Jopa lääkkeen antaminen tabletin muodossa on helppoa. Ehkä on hyvä olla yksi avustaja siinä puuhassa. (Myrskyn matolääkkeen antaminen vaati neljän ihmisen panoksen.)

Paitsi ne punkit. Maanantain saldo kuusi kappaletta.
Ehkä hieman turha kirja, mutta oli leuhkaa ostaa kissakirja. Olen iloinen että kotona on kissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!