torstai 14. heinäkuuta 2011

Kivellä päähän

Pihalla kävi eilen vieraita. Tätini, kissanomistaja Espoosta poikansa kanssa sekä pappani. Myrsky laittoi parastaan. Tai tarkemmin oli oma hurmaava itsensä. Tervehti vieraita häntä pystyssä, puski ja kehräsi. Miten ylpeä olenkaan sijaiskissastani<3
Vieraitten lähdettyä lähti Myrskykin reissuun. Ja oli koko yön. Ei tullut aamullakaan. Eikä päivällä. Vasta sitten illalla suvaitsi ilmaantua syömään. Myrskyn omistaja varoittelikin että se saattaa olla reissussa pari-kolme päivää, ja ihan helposti. Mutta tulee kyllä takaisin. Tämä olikin toistaiseksi pitkäkestoisin reissu minkä se on tehnyt. Hieman jo ehdin huolestumaan. Kissa tankkasi vatsansa kunnolla ja oli raukea. Hyvä tilaisuus tehdä punkkitarkastus. Ja poistaa ne. Reissun saldo oli kolme punkkia.

Hyi yök ällöttäviä

Alkukesästä ostin pieneläinklinikalta paikallisvaleluliuosta, joka on tarkoitettu puutiaisten, täiden ja kirppujen häätöön sekä tartuntojen ennaltaehkäisyyn. Käsittely pitäisi toistaa neljän viikon välein suojan ylläpitämiseksi. Hmm.. Tehoa riitti hieman yli viikon verran. Liuos maksoi kuutisen euroa. Paljon en siis köyhtynyt, mutta ei siitä juuri ollut apuakaan. Lisää en ole käynyt hakemassa. Jos punkkeja on ylepalttisesti, pitänee kokeilla toisen valmistajan liuosta.
Punkit irrotin ihan normaaleilla pinseteillä. Puuhasta suoriutuu itsekin, mutta hieman kärsivällisyyttä se vaatii, ja rauhallisen kissan. Mitä Myrsky tänään oli. (Pitäisi varmaan hankkia "punkinpoimija" pinsetit.)

Raukeana rappusilla

Punkit otin sitten loppupelissä hengiltä lyömällä niitä kivellä päähän. Ovat sen verran sitkeitä otuksia ettei muu auta. Julma minä.

Ja vielä julmempi kissa.
 Vieraat toivat mukanaan punatähkän mukuloita. Auttaisikohan kissa niiden maahan laittamisessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!