torstai 28. heinäkuuta 2011

"Kesä on ollut kuumin 23 vuoteen"

Otsikoi HS eilen, 27.7.2011. Ja sen voin helposti uskoa.
Ennätyslämpöjä
Kuinka kannattaisi suhtautua kuumaan ilmaan, ja kuinka se kannattaisi ottaa vastaan? Hölmö ja suorittava ihminen lähtee lenkille. Oli miten kuuma hyvänsä, kyllä sitä voi lenkillä käydä. Täytyy vain pitää huolta nestetasapainosta. Mutta onko siinä mitään järkeä? Yksi lenkki sinne tai tänne, eikö olisi joskus hyvä hieman levätäkin? Ja jos mahdollista, käydä vaikkapa viettämässä kiireettömiä hetkiä mökillä saaressa.

Hyvinvoivia kukkia laiturilla.
Sitä voi juoda kahvit ja jutella mukavia rakkaiden perheenjäsenten kanssa. Ja käydä uimassa. Lukea kirjaa. (Lukeminen onkin elämän suurimpia nautintoja.) Vain nauttia kesästä veden äärellä. Kiireettömästi. Ottaa torkut. Kissat osaavat sen taidon. Meillä kaikilla on jotain niiltä opittavaa.

Vilman tyylinäyte.

Myrskyn tyylinäyte.
Itse torkuin laiturilla. Auringonpaisteessa. (Siitä ei ole todistekuvia.) Toivon mukaan nukun ensiyönä aivan yhtä makeasti kuin nämä kaksi elämästä nauttivaa eläintä. Sillä kävinhän minä (hölmö) lenkillä mökkireissun jälkeen...

(Ja jipii, mikä ilonaihe! Blogi on saanut uuden lukijan. Olen niin iloinen siitä. Ja Myrskykin. Se kehrää tyytyväisyydestä.)

2 kommenttia:

  1. Ihana teidän juttuja on lukea! Eilen kahlasin kaikki läpi :) Hyviä yöunia toivotellaan täältä Naukulasta!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos. Minäkin tutustun innolla Naukulan väkeen:)

    VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!