tiistai 5. maaliskuuta 2013

Isommat tuopit

Lisää ruokaa heti, tai ainakin isommat tuopit!

Kuvassa vain yksi iso tuoppi. Toinen löytyy olohuoneesta.

Kissa piti saada juomaan. Hätä keinot keksii. Henkilökunta toi houkutukseksi tarjolle isommat tuopit. Myrsky on aiemmin maistellut mielellään vettä saunaämpäreistä, joten vati oli varteenotettava vaihtoehto ämpärille. Ja varsin toimiva sellainen. Vadissa mahtuu pesemään tassutkin, jos siltä tuntuu. Ainakin veden lämpötilaa on tassuilla koetettu.

Translation: Happy Hour.

39 kommenttia:

 1. Happy Hour :-D
  Meilläkin on huomattu, että iso astia miellyttää kissaa. Ja ruokakuppien vieressä olevat vesiastiat voi oikeastaan hylätä, kun vesi maistuu paremmalta jossain muualla. Tuossa Myrsky kyllä juo nätisti ruokailutilassa. Helmin valvovan katseen alla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on että vesi maistuu isosta astiasta paremmin? Onkohan siinä enemmän happea? Ja Naukulan Helmi kuuluu tärkeisiin asioihin Myrskyn elämässä:)

   Poista
 2. Pääasia että homma toimii - ja sitäpaitsi, tuo näyttää hauskalta :D

  VastaaPoista
 3. Vati on hyvä ja sopivan tilava juoma-astia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä sitä ei kissan hyvinvoinnin vuoksi tekisi!

   Poista
 4. Isommat tuopit :D tussa luulisi koon riittävän, kylpyammeen kokoinen. Myrsky on piristymään päin, oletan, mikä häntä oikein vaivaa? Meillä ei myöskään kannata juomakuppia laittaa ruokailupaikalle, mikähän siinä mahtaa olla. Sen pitää sijaita muualla asunnossa tai ulkoportaalla kesällä. Nero myös hyppää tiskipöydälle ilmoittamaan, että hana auki. Hyvää vointia teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri, paremmassa jamassa olemme, sijaismammaltakin irtoaa vähän muutakin kuin valitusta.

   Se oli jotain tulehdukseen viittaavia tiivistymiä keuhkoissa, mikä röntgenissä näkyi, ei tullut selville sen tarkempaa. Tulehdusarvotkaan eivät olleet koholla. Joku mystinen pöpö mikä nostatti kuumeen. (En tiedä olisiko meidän vakituiselta lääkäriltä tullut toisenlainen diagnoosi, valitettavasti hän oli lomalla viime viikon.)
   Ulkorappusilla on kesäisin aivan paras paikka juoma-astialle, niin meilläkin. Mutta hanasta meillä ei sentään juoda.

   Poista
 5. Hihii! Moni tohtori ei taitaisi hyväksyä Happy Houria hoitomuodoksi, mutta tämä teidän versionne onkin aivan omaa luokkaansa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämänkaltainen hoitomuoto sallittaneen tässä tilanteessa.

   Poista
 6. Vihdoinkin asiallisen kokoinen juomakuppi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä riittää juotavaa moneksi kerraksi. Ja kaverille kanssa.

   Poista
 7. Hih, kyllä Myrskyn kelpaa: isoja tuoppeja ja vielä Helmi valvomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kissanpäiviä täällä taas yritellään:)

   Poista
 8. AIVAN, tuostapa saatiin me muutkin idea tarjota vesi välillä muustakin astiasta, maistuuhan se toki IHAN ERILLe jostain vadista kuin teelautaselta!
  Me kokeillaan tuota kanssa heti :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 9. Hih, minkähän takia se vesi on aina niin paljon parempaa kaikista muista kipoista kuin siitä omasta juomakiposta. Tuossa nyt yhdistyy hupikin, kun saa tassutella vielä vettä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on näitä mysteereitä mitä ihmiset eivät ymmärrä! Jos meillä leikitään ruoalla, niin leikitään sitä vedelläkin:D

   Poista
 10. Hyvä kun löytyi sopiva juomakippo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kekseliäisyys on sallittua kissakodeissa:)

   Poista
 11. Hyvä juomakuppi siitä on hyvä juoda!♥♥

  VastaaPoista
 12. No on sulla Myrsky tuoppi miestä myöden! Ei lopu juoma, ei. Ja oikein mukavaa, että sä voit jo paremmin, saa sitten mammaskin nukuttua. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ihan pieniin annoksiin tyydykään. Pöperöä pitäisi saada yhtä suurelta lautaselta, mutta se ei kuulemma ole mahdollista. En oikein ymmärrä tätä sijaismamman ajatuksenjuoksua...

   Poista
 13. Myrsky ansaitsee arvoisensa jättituopin! :) Ei tosiaan lopu heti juoma kesken ja voi vaikka käydä uidassa, jos siltä tuntuu. Me olemme muuten saaneet aikoinaan ihan lääkärin määräyksen antaa kissalle hassuja juoma-astiota ja sijoittaa ruokaa outoihin paikkoihin, jos ei ruokaile muuten kunnolla. Kissasta on hauskempi tehdä (muka) tuhmuuksia kuin syödä tai juoda tottelevaisesti.;)

  Anteeksi että kommentoin Myrskyn vointia vasta nyt. Toivottavasti tämä kommentti tulee perille! Kun viimeksi yritin kommentoida tänne, Blogger kadotti kommentin matkalla. Nyt en taas saanut blogianne vähään aikaan ollenkaan auki ja ymmärsin vain Sailan blogin kautta, että Myrsky on ollut sairaana. Huoli tuli minullekin, meinasin jo kysellä muita kautta Myrskyn kuulumisia. Nyt nettiyhteys (joka on välillä tunteja kokonaan poikki ja joskus kieltäytyy tietyistä sivuista: onneksi saan huomenna uuden puhelimen ja voin surffata sillä!) salli kurkata tänne ja sain vihdoin tietää Myrskyn viimeaikaiset kuulumiset. Voi mikä huoli siellä on ollut, mutta voi miten ihanaa ja helpottavaa, että Myrsky toipuu ja nauttii päivistä jättituopin äärellä. Toivottavasti henkilökuntakin toipuu järkytyksestä. Toivotan oikein mukavia ja rauhaisia päiviä sinne teille! ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi Jenni♥ Huoli kissasta on ollut ihan käsittämättämän kova, onneksi nyt voi jo hengittää kevyemmin.

   Varsin viisas eläinlääkäri teillä kun tuommoisia neuvoja antoi, tämmöiset niksit eivät välttämättä ihan heti tule mieleen.

   Poista
 14. Jaaha, kohta Myrsky varmaan vaatii ruokaa yhtä isoista kupeista! :D

  VastaaPoista
 15. Meilläkin Mutikainen juo koirien isoista kipoista; koirat juovat mökkipihassa mieluiten ämpäreistä...

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko ruoho aidan toisella puolella vihreämpää vai mistä on kysymys:D

   Poista
  2. Voihan se olla, että vesi maistuu kauemmin tuoreemmalta isossa "saavissa".

   Poista
 16. Asiaa! Miehellä täytyy olla miehekkäät astiat myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin näin toipilasaikana, nyt saa läträtä. Tietysti toivomme että pienempikin astia riittäisi sitten kun on ollaan tervehdytty.

   Poista
 17. Hienoa, nyt kuppia voi lähestyä monesta eri suunnasta ja saada erilaisen juontielämyksen, minkä luulisi virkistävän mieltä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, vaikka melkolailla samalta se vesi maistuukin:)

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!