tiistai 25. maaliskuuta 2014

Loman jälkeen

Paluu takaisin ruotuun

Myrskyllä oli siis loman aikana kaksi hoitajaa. Aamulla oli äitini vuoro, illalla kissalle ruoan antoi henkilökunnan äiti. Aivan kommelluksitta kaikki ei kuitenkaan sujunut. Paikalla kävi mm. Securitaksen auto. Anoppini avaimenperä ei ollutkaan integroitu yhteensopivaksi tämän huushollin kanssa... 

No, tästä käynnistä selvinnemme laskulla. Ja jossain muuallakin oli tapahtunut informaatiokatkos. Kissa oli saanut päivittäin ruokaa puolitoistakertaisen annoksen. Tähänkin ongelmaan lienee ratkaisu: Dieetti. Helppoa se ei tule olemaan, sillä myyrien jahtikausi on alkanut. 


Henkilökunnan mielestä kissa oli loman aikana selkeästi pulskistunut. Minä en moista huomannut, tärkeintä oli vain iloinen jälleennäkeminen. En ole punninnut kissaa, mutta melkoiselta elintasokatilta Myrsky kyllä näyttää Afrikan serkkuihinsa verrattuna.

Translation: Thinking About Dieting.

25 kommenttia:

 1. Myrsky on kerännyt vararavintoa! :)

  VastaaPoista
 2. Siis Myrskyhän vain näyttää pulskemmalta, kun ehditte jo tottua katselemaan niitä hoikempia Afrikan serkkuja, joohan? :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä ikävään pitääkin saada vähän ruokalohtua. Olen samaa mieltä Maman kanssa, kun silmä on tottunut hoikempaan malliin, näyttää hyvinvoiva vanttera poika pulskalta. Myyrät eivät lihota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, myyrät ovat mitä parhainta ravintoa. Se on se eines mikä lihottaa.

   Poista
 4. Ulkomailla on kiva aina seurata paikallisia kissoja ja ikävöidä omia rakkaita :) Kotiinpaluu on aina niin onnellista aikaa.

  VastaaPoista
 5. Lomalla kuuluu syödä hyvin - oli sitten kyseessä lomamatka tai loma henkilökunnasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos kerran lomalla ollaan, niin silloin nautiskellaan!

   Poista
 6. Onhan se niinkin, että kun sijaismamma oli poissa kotoa, Myrsky tarvitsi lohturuokaa. Toivottavasti sinäkin olet jo parantunut matkataudeistasi, vilustumisesta ja vatsapöpöistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohturuokaa me kaikki tarvitsemme, aina silloin tällöin. Kiitos kysymästä, olen jo aikalailla terveen kirjoissa:)

   Poista
 7. Ei Myrskyä voi verrata Afrikan-serkkuihin! Täällä pohjolassa tarvitaan toppatakkeja ja untuvahousuja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin samaa. Afrikan kissat eivät tarvitse pohjavilloja turkissa!

   Poista
 8. Afrikan serkun ja Myrskyn vertaamisesta tuli mieleeni toinen kuva: http://www.magicandmayhemwriters.com/wp-content/uploads/2012/04/lolcat.jpg

  Myrsky on tietenkin Suomen oloihin sopeutunut: kissaherra tietää myyrästyskauden alkaneen ja ottaa metsästysretkille eväät mukaan vaikka vyötäröllään :D

  Vakavasti ottaen Myrsky on varmaan pian sopivassa kuosissa, kun Sijaismamma jälleen hallinnoi ruuan annostelua myyräkaudelle sopeutetuilla mittareillaan. Ei noin nopsaan ehdi paljon kertyä, vaikka annokset olisivat olleet reiluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava, erittäin osuva kuva! Ja täytyyhän sitä metsästysretkellä eväät olla mukana, minäkin sen tiedän:D Uskon ja toivon että pian kissa on taas hyvissä mitoissa. (Henkilökuntaa on helpompi höynättää kuin minua...)

   Poista
 9. AFRIKASSA??!
  Joo reissuissahan on lupa syödä, joten kotiin jäävällekin kuuluu paRI ylimääräistä lohtuateriaa.
  -Blackie-

  VastaaPoista
 10. Parempi se on syödä hyvin, ei kissojen kuulu olla luurankoja! Ja lautanen pitää syödä tyhjäksi, koska Afrikka ;)

  VastaaPoista
 11. Afrikka! Mahtavaa, saako udella, missäpäin lomailitte?

  Myyräjahdissa kyllä hoikistuu helpolla, eikä myyrällä liho yhtä helposti kuin purkkiruoalla. Eli kyllä kesä hoikistaa minkä kevät lihottaa? Vai miten se ny meni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kap Verdellä. Ajattelin seuraavassa postauksessa hieman kertoa saaren kissoista ja koirista. Liikunta todellakin lisää kulutusta, joten katsotaan kuinka kissan oikein käy!

   Poista
  2. Ihqu postaus Kap Verdeltä =)

   Poista
 12. Täällä jännitellään nelikon muodonmuutosta muutaman viikkon päästä, kun meidän kissanhoitajalla saattaa kanssa vähän livetä sitä ruokaa lautaselle isolla kädellä ;)

  Mä jään odottlemaan innolla Kap Verden- raporttia!

  VastaaPoista
 13. Eihän suomalaista isäntäkissaa ja afrikkalaista rimppakinttu kissaserkkua voi keskenään verrata!

  Hih, voin kuvitella millaisia punkeroita (siis vielä enemmän) meidän kattiloista tulisi jos "pappa" kävisi niitä ruokkimassa. Pappa jolla on aina makkaraa mukana ja kymmenen vuotta sitten olisi ollut lisänä hirven lihaa :D

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!