lauantai 10. joulukuuta 2011

Pihtiotteessa

Sijaiskoti sai lähipiiriltä vinkin joku aika sitten. Apulannan uusi sinkku julkaistiin marraskuun ensimmäisellä viikolla. Sijaiskodissa ei kuunnella Apulantaa, vaikka tämän kylän poikia ovatkin. Kappaleessa mainitaan kuitenkin se yksi sana, se sana mikä on riemastuttanut monet kerrat. Ai mikä? No sanahan on tietysti myrsky. Radiosta kappale kantautui korvakäytäviini ja päädyin netistä hakemaan sen sanoja:

"Ravistaa nyt myrsky huonetta
Kuin roska tuulessa
Oon sen pihtiotteessa"

Mikähän kappaleen tärkein sisältö ja sanoma on? Siihen en osaa sanoa mitään, mutta voisin näyttää muutaman kohdan biisistä kuvin. Kuinka minä sen näen.

Pihtiote.

Ylläoleva kuva on minun näkemykseni pihtiotteesta. Onko se oikea? Minä ymmärrän asian tuollatavoin. UPM:llä on oma versionsa pihtiotteesta.

Seuraavaksi se tärkein: Myrsky.

Moooi! Mä oon Myrsky ja mä vietän kissanpäiviä sijaiskodissa.

Sitten ravistelua huoneessa. (Tästä kuvasta en ole ylpeä. Kissa tutkii romuvarastoa. Siksi vain pieni kuva.)

"Ravistaa nyt myrsky huonetta"

Kissa on asunut täällä sijaiskodissa pian seitsemän kuukautta. Se on ottanut minut ja sydämeni pehmeään pihtiotteeseen. (Allaolevasta kuvasta ja kissasta olen ylpeä. Siksi erittäin suuri kuva.)

Kissan pehmeä pihtiote.

Ja kissan pehmeä ote pitää. Kiitos taas H:lle siitä että kissa sai muuttaa tänne sijaiskotiin. Elo Myrskyn kanssa on ollut ilo.

8 kommenttia:

 1. Voi mikä pehmoinen pihtiote! Ei ihme, että sydän on mennyttä.
  Ja kyllä Myrskyllä näyttäisi kissanpäivät olevankin, rennoista asennoista päätellen :-D

  VastaaPoista
 2. ♥ Kyllä tuollaisessa pihtiotteessa kelpaa olla!

  VastaaPoista
 3. Hauskat nuo UPM:n pihtioteohjeistukset. Kissaan verrattuna kaikki ihmisen suunnittelema ja luoma on aina jotenkin kömpelöä, käytettävyydeltään alkeellista, aina tarvitaan manuaaleja jne. Ihminen on evoluution julma oikku, kissa sen ehdoton huippu. Evoluutio on muotoillut kissan niin hienosti, ettei ohjeistuksia tarvita. En ole täydellisempää muotoilua tavannut, todellinen ”form follows function”, kaikki osat ovat oikeilla paikoillaan, ei ole mitään ylimääräistä, turkis- ja nahkaosat ovat parasta laatua, kissa tuoksuu ja tuntuu hyvältä ja (yleensä) kuulostaakin hellyyttävältä. (Juu, tämä koskee koratejakin, ruosteisen saranan ääni on aivan ihana.) Täydellinen muotoilu ohjaa henkilöstöä/palveluskuntaa/kansalaisia/mammoja/matteja/husseja lähestymään ja rapsuttamaan kissaa just oikeista kohdista esim. otsan M-kirjaimen tai masukarvojen kohdilta. Argh, tulipahan taas jaariteltua...

  Tämä vielä: Juu, Myrskyllä on aitoja kissanpäiviä! Ja ehdottamasti aidompia ja ihanampia kuin ne mitä eräs nimeltä mainitsematon pankki meille mainostaa.

  Myrsky näyttää hyvinvoivan, elämään ja henkilöstöönsä tyytyväisen kissan perikuvalta. Todistusaineistoksi käy hienosti just tuo vikan kuvan luottavainen masuposeeraus. Myrsky on komistunut ihan silmissä!

  VastaaPoista
 4. Saila: Kissanpäivätpä hyvinkin!

  Mamma: Niin kelpaakin!

  Otto: Osuit taas naulankantaan tuolla "jaarittelullasi". On ilo lukea kommenttejasi! Aitoja ovat sijaiskodin kissanpäivät. Täällä ei tarvitse tehdä säästämissopimuksia tulevaisuuden suhteen niinkuin pankissa. Tai ei ainakaan kissojen. (Ihmisillä se on sitten toinen juttu.) Elämä on juuri nyt, tässä hetkessä.

  VastaaPoista
 5. Ihanan pehmeä, mutta samalla jämäkkä pihtiote!

  VastaaPoista
 6. Sirpa ja Kollo: Hyvinkin pehmeä:)

  VastaaPoista
 7. Voi pihtiote miten ihania kuvia ja hauskoja juttuja. <3

  P.S. Myrsky-sanan tarkkailu on tarttunut minuunkin. Viime aikoina on kovasti hymyilyttänyt uutisia kuunnellessa. Toissapäivänä ei, kun Myrsky vei hetkeksi meiltäkin sähköt. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Jenni! Voin vakuuttaa ja vannoa että se ei ollut sijaikodin Myrsky kuka teiltä sähköt toissapäivänä vei:D

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!