lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulukalenteri kissoille

Äitini osti Vilmalle joulukalenterin. Hän oli hieman skeptinen asian suhteen. Kiinnostaisivatko kalenterista löytyvät namit kissaa? Vai oliko kalenterissa niin hieno kuva että se oli sen vuoksi ostettava? Kalenterin kissa muistuttaa paljon edesmennyttä lapsuudenkodin kissaamme Vilppua. Jotain pientä yhdennäköisyyttä on myös Myrskyn kanssa. Mutta eikös se ajatus kuitenkin ole tärkeintä lahjoja annettaessa?



Kuinka siinä sitten kävi? Oliko nappiostos?
Se oli aivan täysosuma! Perjantaina äitini aukaisi ensimmäisen luukun. Hän mursi namun neljäksi palaseksi. Ja ne maistuivat. Äitini siirtyi pois kissan luota kalenteri kädessä, ilmeisesti ripustuspaikkaa etsimään -ja Vilma seurasi perässä kuin hai laivaa! Perjantai-iltana piti aukaista vielä luukku numero kaksi.

Odotellessa jouluähkyä, täytyy ensin syödä kalenterinluukut tyhjiksi.

Millainen kalenteri löytyy sijaiskodista? Semmoinen itsetäytettävä. Sinne mahtuu nameja niin kissalle, kuin ihmisillekin.

5 kommenttia:

 1. Oi! Kissakalenteri joka toimii! Hieno kalenteri on myös Myrskylässä :)

  VastaaPoista
 2. Sanos muuta:) Samainen kalenteri ei välttämättä toimisi täällä, tai siellä Naukulassa!

  VastaaPoista
 3. Asiallisen komean oloinen ruskeatabby tuossa Vilman Purry Xmas -joulukalenterissa on selvä takuu myös sisällön laadusta!

  Sijaiskodin joulukalenteri näyttää näppärän insinöörimäiseltä. Mittasuhteet eivät käy kuvasta ilmi, mutta ilmeisesti lootiin mahtuu vähän isompikin herkku? Oppiikohan Myrsky joulukuun mittaan avaamaan lootat? Avaaminen vaatii kyllä taitavaa tassua. Myrskyn metsästystaidot kertovat, että herran tassuissa on tarvittavia hienomekaanisia ominaisuuksia.

  Tarkemmin tsekkasin tuon Vilman "karvareuhka lattialla" kuvan - Vilmahan vinkkaa silmää, very nice!

  VastaaPoista
 4. Otto: Kalenterissa on tilaa paperiin käärityille suklaakonvehdeille. Toivon mukaan Myrsky oppii luukut avaamaan. Kyllä vain, Vilma vinkkaa *vink vink* silmää kun kuvaa ensin klikkaa.

  VastaaPoista
 5. Teillä on komeita ja hienoja joulukapeltereita. Vilma, voi miksi pannukakuksi hän on asettautunut.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!