lauantai 24. syyskuuta 2011

Stripes goes never out of fashion

How to look good in stripes and how stripes goes never out of fashion.

Don´t you worry dear readers. Tämä ei ole muuttumassa muoti, eikä tyyliblogiksi!
Ensimmäiset blogit mitkä löysin, käsittelivät muotia ja tyyliä ja muuta senkaltaista kevyttä siinä sivussa. Edelleenkin luen muoti- ja tyyliblogeja. Ne eivät kyllä ole virallisella lukulistallani, paitsi yksi. Ja viralliseksi lukijaksi päädyin, koska blogin pitäjä on kallellaan samaan musiikkiin kuin minä. Muotiblogit ovat helppoa viihdettä, niissä on kivoja kuvia ja ei-niin tärkeitä juttuja. Luen niitä ihan anonyymisti, ja salaa. Olisinko kerran kommentoinut lohdutukseksi jonkun bloggarin vuodatusta poikaystävän alkoholinkäytöstä. Yhtään en väheksy muotiblogeja. Tai ketään kuka blogia pitää, käsitteli blogi sitten mitä hyvänsä. Olen huomannut että tämä vie aika paljon aikaa. Varsinkin, jos ei halua mennä yli siitä mistä aita on matalin. Jos tämä ottaa paljon, niin antaa se myöskin. Yksi hyvä puoli blogin pitämisessä on, että kameran muistikortilta tulee kuvat siirrettyä tietokoneelle suhteellisen usein. Joten muistikortti ei pullistu kuvien määrästä liikaa, eikä kortilta löydy yli puoli vuotta sitten otettuja kuvia.

Jos hetken leikkisin että tämä blogi käsittelisi muotia, voisi otsikko olla juuri näin: Raidat eivät mene koskaan pois muodista. Ja sitten voisin kertoa ja näyttää minkälaista raitaa kannattaa pukea ylle, jos haluaa näyttää hyvältä. Myrsky voisi olla hyvä esimerkki siitä.


Ja että kannattaako valita pysty- vai vaakaraitaa, tasaraitaa vaiko raitaa erilaisilla paksuuksilla. Ja kuinka monta väriä olisi raidoissa hyvä olla.


Ja voisin kertoa (jos ymmärtäisin ja osaisin) millaiset raidat sopivat millekin vartalolle.

Raita on aina muodissa. Sen tietää kissakin.
Ei minusta olisi muotibloggariksi. Ensinnäkin, en omaa semmoista intohimoa muotia ja meikkejä kohtaan, ja kuvien ottaminen päivän asusta itse olisi haastavaa. (Ne horisontit) Jätän sen suosiolla asian hallitseville. Tosin ei se kissan kuvaaminenkaan aina helppoa ole. Onkohan vika kamerassani, vai muistikortissani, vaiko minussa itsessäni? Joku näistä kolmesta edellämainitusta on hidas.

4 kommenttia:

  1. Sinulla on oikein kaunis raitapaita ja Myrsky on aivan ihana raitapaitakissa:-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kohteliaisuudesta. Meidän molempien puolesta:)

    VastaaPoista
  3. Täällä olemme vahvasti samaa mieltä - raidan ovat ja pysyvät muodissa!

    VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!