keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kissa vai koira?

Kumpi onkaan saastaisempi elukka?
Tässä viittaan eiliseen postaukseeni. Ja siihen lauseeseen "Kissa on eläimistä saastaisimpia." Vastausta siihen kumpi on likaisempi, kissa vai koira, en pysty sanomaan. Mutta voin näyttää hieman molempien aikaansaamia kynnenjälkiä.

Myrsky pitää leipomisesta. Eilen se tuli vatsani päälle ja alkoi siinä leipomaan. Ja kynnet esillä, tietysti. Tekihän se hieman kipeää, mutta hellämielinen kun olen, en raaskinut ajaa sitä poiskaan.

Leipominen on kivaa, sen tietää Myrsky.

Aamulla huomasin että kissa oli saanut aikaiseksi pari pientä naarmua.

Naarmut tuskin erottuvat.

Mutta katsokaahan tätä seuraavaa kuvaa. Selässäni onkin mahdottoman suuri naarmu. Mikähän sen sai aikaiseksi?


Se oli karhukoiran kynsi. Ja pahaa jälkeä kynsi teki. Kumpi onkaan likaisempi elukka? Kissa vai koira? Mahdoton sanoa. Karhukoiralla on kuitenkin suuremmat kynnet kuin kotikissalla. Ja suuremmat voimat. Se saanee syvemmät naarmut aikaiseksi. Ja kumpi olikaan puhdistanut kynnenalusensa?
No ei tässä hätäpäivää. Tuskin kummatkaan naarmut tulehtuvat. Elämässä ja eläinten kanssa sattuu ja tapahtuu.

Mutta miten ihmeessä koiran kynnenjäljet päätyivät selkääni? Se on toinen juttu se. Ja tämä on kissablogi missä ei koirajuttuja kerrota. Täällä vaan ylistetään miten fiksuja ja ylivertaisia kissat ovat.

2 kommenttia:

  1. Sovitaanko ettei ole kummatkaan saastaisia, ei kissat eikä koirat?

    Minun täytyy kyllä nyt kertoa, että huulessani on pysyvä arpi kun puhalsin vahingossa kainalossani rötköttävää Onni-kissaa korvaan. Ei tykännyt.

    VastaaPoista
  2. Sovitaan niin. Minä vaan niin pahoitin mieleni niistä kenraalin jutuista. (Itseasiassa suorastaan loukkaannuin kaikkien kissojen ja kissanomistajien puolesta.) Kissat eivät ole saastaisia. Ja nyt kun on asia päätetty, niin eivät ne koiratkaan ole.

    VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!