maanantai 20. tammikuuta 2014

Säätöjä

Kurkistus kellariin

"Sinne se meni."
Pakkanen paukkuu. Ei se meitä pelota. Me vedämme vyötä ruuvia kireämmälle. Kellarissa on lämminvesivaraaja ja koko se helahoito mikä siihen liittyy, putket sun muut shunttiventtiilit. Henkilökunta käväisi viikonloppuna siellä tekemässä säätöjä.

"Tarvitaanko apua?"
Samalla vietiin hajusintit sinne talvehtimaan. Sunnuntai-iltana muistin että olihan meillä paperikasseja mihin ne olisi voinut laittaa. Uusi reissu kellariin siis tiedossa. Kellarista on tullut Myrskyn valtakuntaa. Sinne pääsee myös ulkokautta, kissanmentävästä aukosta.

"Tämä selvä."
Näin pakkasella kissa "ulkoilee" kellarissa. Oletan, että kissa pitää luvattomat alivuokralaiset kurissa ja näin ollen ovat kukkasipulini turvassa hiirien hampailta.

Pysytelkää lämpiminä!

Translation: Basement Jaxx.

26 kommenttia:

  1. Kellari on hyvä ja lämmin ulkoilupaikka ja samalla voi torjua luvattomia taloon tunkeutujia. ;)

    VastaaPoista
  2. Loistava vaihtoehto tuo kellari hyytävälle ulkoilmalle! Voi kuitenkin saalistaakin tai ainakin sitä yrittää :)

    VastaaPoista
  3. Jännittävää! Kellari onkin varmasti varsinainen seikkailu Myrskylle.

    VastaaPoista
  4. Kyllä kellari varmasti ihan hyvä ulkoilupaikka on. Ei ainakaan tuule eikä sada siellä! Ja jos sieltä vielä saa vähän välipalaakin, niin mikä sen parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivätkä tassut pääse kastumaan! Ja vuorattujen vesiputkien päällä on kätevä kävellä.

      Poista
  5. Nyt en uskalla Viirulle ollenkaan kertoa Myrskyn kellarista - saattaisi kateudenpoikanen iskeä. Hieno paikka seikkailla.

    VastaaPoista
  6. Hieno seikkailu paikka Myrskyllä:)

    VastaaPoista
  7. Joo, selkeesti Myrskylle tuttu paikka. Muutenhan se olis menny neninee sinne tutkimusmatkalle.

    On siinä väsyny timpuri naulaa lyönny, alimmassa kuvassa Myrskyn oikeen takatassun kohalla olevaa palikkaa kiinni naulatessaa. :D (Niimpal hutilyöntejä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten sitä on lyöty suutuspäissään ja apinan raivolla:D

      Poista
  8. Kellarissa on varmaan kiinnostavia tuoksuja... ja jos tuoksuissa on vielä lihaa päällä niin mikäs sen parempaa! ;)

    VastaaPoista
  9. Ei voi kiinnostavampaa paikkaa kissalle olla kuin kellari. Myrskyllä on onneksi virikkeitä elämässä. Olen vähän huolissani meidän Muksusta nyt, kun se on yksin ja talvella virikkeet vähissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän huolenaiheesi. Pitää yrittää leikittää kissaa ja viritellä jotain aktiviteettiä. Myrsky taas on ollut ainoa kissa koko elämänsä, se ei muusta tiedä. Minä voisin ottaa toisen ja kolmannen kissankin, mutta Myrsky ei semmoisesta varmaan pitäisi. Se saa luvan ja oikeuden olla ainokainen.

      Poista
  10. Oma salamesta tuo kellari? Hyvä ettei ihmiset aina tungeksi joka paikkaan, että saa saalistaja saalistaa rauhassa, väijyä, hiipiä ja taistella! Ei ihmisten tartte aina kaikkea tietääkään... tärkeimmät vaan!

    Kätevää, kun pääsee tarvittaessa ulkoa sisälle lämmittelemään ja tuulen ja tuiskun suojaan, jos henkilökunta ei ole tarpeeksi nopea! Voihan sitä tarkkakorvainen kissa vaikka salaa kuunnella ihmisten jorinoitakin sieltä? Hih! Kyllä sun kelpaa Myrsky!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! Salakuuntelupaikka. (Toivottavasti ei salakapakka.) Kellari on kätevä juurikin tuon lämmittelyn ja odottelun suhteen.

      Poista
  11. Erittäin hieno järjestely Myrskyllä, kellarin kunkulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cheri. Kyllä tämä meistäkin on kätevää ja erittäin toimivaa.

      Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!