keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Missä kissa?

Myrskyllä on omat mestansa. Tänne hakeudutaan aina silloin tällöin.


Kun on tarvis omaan meditaatiohetkeen. Tänne ei ole muilla asiaa. 
Eikä henkilökunta sinne mahtuisikaan.

Millaisia mietiskelymestoja teiltä löytyy?

Translation: Private. Cats Only.

24 kommenttia:

 1. Missähän Myyskyläinen lienee? Jossain kaapin päällä?
  Ransulla on tapana kaupunkiasunnossa könytä sängyn kautta sen yläpuolisille hyllyille, ja niiltä pääsee väliseinän toiselle puolelle eteisen hyllyn lankalaatikkojen päälle ihan katonrajaan. Sen sinne menosta syntyvä meteli kyllä paljastaa missä se on :-D
  Mustilla on omat jemmat saaressa, en edes tiedä missä. Aika usein se tulee vintiltä yltä päältä sahanpurussa, joskus myös saunan ylisiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein katonrajassa meilläkin keikutaan. Ja sahanpurut turkissa ovat tuttuja nekin. Johonkiin ihmeelliseen koloon sitä on kissa saanut itsensä tungettua.

   Poista
 2. Nyt ei kyllä mielikuvitus riitä arvaamaan mikä paikka tuo on! Ahdas tila selvästi, ja miten ihmeessä siellä voidaan olla tassu ylöspäin?! Rauhallista kyllä epäilemättä...

  Meillä on tyypillisemmät mietiskelymestat. Saunassa ja vaatekaapissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saunat ja vaatekaapit ovat oikein hyviä paikkoja. Myrskyn valitsema paikka saattaa vaikuttaa ahtaalta, mutta hyvin sinne mahtuu. Kuvakulma vain hämää.

   Poista
 3. Missä ihmeen littuloukussa sä oikee luuraat, Myrskynen? Mut käpälä sojottaa pontevasti ja symppiksen näkösesti. Meijän äippä on ihan lääpällään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pojat jos teilläkin olisi tämmöinen paikka. Veikkaan että silloin teidän äippä ei olisi enää niin lääpällään:D

   Poista
 4. Onko tuo mesta jossain saunassa tai pesuhuoneessa?
  Meidän pienet pennut löysivät kerrostaloasunnosta oman mietiskelymestansa, jonne eivät mahdu emo Ruska saati henkilökunta, pentuhuoneen työkalukaapin sokkelista. Koko kaappi piti purkaa saadakseen pennut esille. Rakensin kirjoista barrikadin, jolla ympäröin koko kaapin sokkelin ja tukin joka raon. Täytyi tehdä tämä vallitus muutamaan kertaan, ennen kuin se oli pitävä, sillä pennut mahtuvat tosi pikkuruisesta raosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka löytyy vessasta! Kylläpä pennut olivat oma-aloitteisia ja kekseliäitä. Aukon on täytynyt olla todella pieni jos Ruskakaan ei sinne mahtunut. Onneksi vallitus on nyt kunnossa!

   Poista
 5. Lavuaarin takana? Oli missä oli, mutta tuolla on takuuvarmasti hyvä mietiskellä :)

  VastaaPoista
 6. Minne se Myrsky oikein on ahtautunut? Meillä kissa ei koskaan mene outoihin paikkoihin, paitsi pakoon kylpyammeen alle jos vaikka sattuu inhokkinaapuri yllättäen tulemaan tai pahimmassa tapauksessa joku tuo koiran tullessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vessassa, lavuaarin yläpuolella. Yhden postauksen tästä joskus teinkin -kun kissa sai valot sammumaan sinne hyppäämällä.

   Poista
 7. Kyseessä on selvästi salakapakka vailla vertaa. Herraskissat only.

  VastaaPoista
 8. =D Leevin meditaatio paikka on mun lukuisien lankakorien takana, sinne on hyvä kätkeytyä ja kun meditointi on suoritettu, voi aina kaivaa yhden kerän käsiteltäväksi - mikälie stressilelu...
  Nekku taas lymyilee ulkona marjakuusen alla, sieltä ei ole vielä Leevikään sitä keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän se stressilelu jokaisella kissalla olla:D

   Poista
 9. Söpöhöpöt mustat varpaat ♥.
  Sulo toisinaan "meditoi" bioroskiksen vieressä, kylmällä laattalattialla. Ukkosella Robert meditoi sänkyn tai kaapin alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintähän on se oma rauha. (Ts. välimatka painikaveriin.)

   Poista
 10. Hauskalta näyttää, kun vain söpöiset päkiät näkyy ;) Meidän ykkösmesta on lämminvesivaraajan päällä, ja lämpöhän se sinne kutsuu. Talviaikaan myös olohuoneen ikkunalauta houkuttaa kolmikkoa makailemaan piiitkinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, lämmitetty meditaatiopaikka. Kissanelämän luksusta.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!