tiistai 27. elokuuta 2013

Myrsky - Storm

"Yliopistossa Martin oli seurustellut vähän aikaa Storm-nimisen tytön kanssa. (Hänellä nimittäin oli ollut tyttöystäviä toisin kuin ihmiset yleensä luulivat.) Storm - Myrsky. Tämä kokemus, pikemminkin kokemus kuin suhde - oli saanut hänet ajattelemaan, että ihmiset elävät nimensä veroisesti."

(Atkinson, Kate. 2013. Kaikkein vähäpätöisin asia.)


Onko tässä asiassa mitään perää? Onko nimi enne? Tai onko ihminen/kissa nimensä veroinen? Haluaisitko tietää? Yksi keino ottaa asiasta selvää tulee tässä: Mene Urban Dictionary sivustolle ja kirjoita nimesi hakukohtaan ja paina enteriä. Saatat yllättyä iloisesti, kuten minä. (Mutta kannattaa myös varautua siihen ettei nimeäsi noteerata mitenkään.)

Translation: Define Your Name.

30 kommenttia:

 1. Vahtikissa sanoo Rrauh vai lempeä raitapaita kiskottelee?

  VastaaPoista
 2. Hurja ilme Myrskyllä, mutta me arvataan silti, ettei se ole kovin hirmuinen ;) Muille kuin saaliiksi sopiville olennoille.

  Nimistä ei tiedetä mitään. En myöskään tiedä onko meillä kenelläkään nyt ihan onnistunut nimi, mutta näillä mennään kun ne kerran on annettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan oikein. Myrsky on sijaismamman pehmotiikeri ♥ Ja hurja peto kun jahtiin lähtee.

   Poista
 3. Hauska kuva! Myrsky on tosi nimensä mukainen.
  Mun nimeä ei löytynyt, mutta meidän Béla on:
  Béla
  Destruction; destroyer of enemies.
  Béla is a common Hungarian Male name. It is pronounced Bay-luh. Most people see it written without the schwa over the "e" and assume it is pronounced Beh-luh. The media has helped this by mispronouncing the following famous Bélas: Béla Lugosi, Béla Karoly, Béla Bartók, Béla Fleck, and Béla Kiss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo toimiikin vain kansainvälisillä nimillä. Ja onhan se hieman höpö höpöä, mutta hauskaa sellaista:) Lausuuko husbend Bélan unkarilaisittain? Onko teillä muuten eroja siinä kun kissaa kutsutte?

   Poista
 4. Mikä ilme! Hurmuri poika nauraa :D

  VastaaPoista
 5. Meidän Devi on saanut nimensä intialaisen femiinisyyden ja illuusion jumalan mukaan, joten toivottavasti jälkimmäinen ei ole mikään kuvaava nimi... Kajsa taas on "the pure one" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin miettinyt mistä tuo Devi on oikein tullut. Hyvä että selvisi. ja Purr, sanoo Kajsa ♥

   Poista
  2. Kyllä se vielä joskus blogissa mainitaan :)

   Poista
 6. Storm is on the way... ;) Tai no, haukottelee ja venyttelee mutta sitten se varmaan kyllä antoi vähän kyytiä jollekin hiirelle.

  Tarusta löytyi parikin merkitystä, hyväksyn molemat.

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Tuurilla sain tuon vangittua. Ja salamavalolla.

   Poista
 8. Oi mikä ilme on Myrskyllä:)

  VastaaPoista
 9. Pyhimys kissasta devil catiksi :)

  VastaaPoista
 10. Selvästi joku "tilanne" päällä =)
  Mahtava otos, jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kutsuin illalla kissaa sisälle, tulihan se sitten sieltä valtaistuimeltaan. Ensin tosin piti haukotella ja venytellä.

   Poista
 11. Kiitos linkkivinkistä! Mulla siellä vilahteli oman nimeni tuomana sellaisia sanoja kuin "cute", "shy", "great to get to know".

  Justuksesta tiesi kertoa näin:
  " Looks that kill. Has confidence in himslelf for he knows that God will help him acheive whatever it is that he needs too. He is a great person that you must meet to truly live. Always laughing and just trying to have a good time"

  :-)

  Niin ja Myrsky, näyttää tuossa kuvassa aivan Justuksen velipuolelta, edesmenneeltä Jesperiltä. (Nyt tulee kyllä vähän suru puseroon mutta minkäs teet....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sain hymyn huulilleni kun omaa nimeäni tarkastelin:) Ja uskoisin että tuo kuvaus Justuksesta lienee jollain tavalla paikkaansa pitävä!

   Poista
 12. Mikähän tarina on meneillään:)

  VastaaPoista
 13. Pehmotiikeri ♥

  Kiitos vinkistä, meiltähän löytyi sekä Mindy että molemmat ihmisensä. Tämä oli ihan uusi tieto "Mindy is a female name from Greek origin that means dark beauty"

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!