perjantai 16. elokuuta 2013

Kerrossänky

Sijaiskodissa asuu romunkerääjä ja hamsteri. Ihmiset niitä romuja keräilevät, Myrsky keräilee vain trofeita. Melkein kaikkea täältä löytyy, mutta yksi asia yllätti minut aivan täysin. Sijaiskodista löytyi myös kerrossänky. Tämän tajusin eräänä pimeänä iltana kun Myrsky kiipesi makuuhuoneen ikkunalle nukkumaan. Sille ikkunalle, mistä kerroin läpiveto-postauksessa.


Makuuhuoneen kaksi ikkunaa nojailevat vielä seiniin. Ne pitäisi laittaa paikoilleen, sillä ikkunasta vetää. Ensiavuksi vetoon (laiska ja saamaton minä) laitoin viltin ikkunalaudalle. Tukahduttavan kuumille öille ja helteille on sanottu hyvästit, joten ikkunat olisi korkea aika laittaa paikoilleen.


Lapsena nukuimme veljeni kanssa kerrossängyssä. Minä vanhempana sain valita otanko ylä- vai alapedin. Tietysti nukuin siellä yläsängyssä. Sehän oli parempi paikka. Myrskykin teki hyvän valinnan. Yhtään en tuona iltana ollut katkera siitä että jouduin alasängyssä nukkumaan. Lapsena asia olisi voinut olla toisin.

Kerrossänkyyn oli kiva nukahtaa, vaikka siis alapedillä nukuinkin. Ilta oli pimeä ja Myrsky kehräsi hiljakseen ikkunalaudalla. Kissan kehräys saatteli minut uneen. Pehmein tassuin kissa sieltä yläpediltä lähti jossain vaiheessa yövuoroon. Niin hiljaa, että en siihen edes herännyt.

Translation: Bed Bunk.

24 kommenttia:

 1. Huomaavainen asukki yläpedissä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelmakuvaus, tuon näkee ihan silmissään♥

  VastaaPoista
 3. Myrskyllä on mainio piilopaikka. :)

  VastaaPoista
 4. Kissan kehräykseen on ihana nukahtaa :)

  VastaaPoista
 5. Kissan kehräys on paras unilaulu <3

  VastaaPoista
 6. Oi <3 Enpä osaa kuvitella parempaa tuutulaulua kuin kissan kehräys <3
  Ja niin huomaavaisesti tosiaan lähti yövuoroon ettei herättäisi mammaa, ihana Myrsky :)

  VastaaPoista
 7. Kissan kanssa nukkuu ihan missä vain! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta. Eikä haittaa vaikka olisi hieman epämukavat oltavat.

   Poista
 8. No nyt on veto tukittu suorastaan turkiksin...:)

  VastaaPoista
 9. Vai kerrossänky! Kissalle tietysti kuuluu kaiken oikeuden perusteella yläpeti, herrasväen kuuluu olla palvelusväkeään ylempänä ;)

  Huomaavainen Myrsky tosiaan on, ensin hurisee ihmisen uneen, ja sitten lähtee hiljaa yövuoroon.

  Meillä on tiivistetty kerrossänky. Ihminen on alinna, sitten peitto ja ylinnä kissat parhaaksi katsomassaan järjestyksessä rinnakkain tai osin päälletysten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan siltä että teillä on voi olla sängyssä joskus hieman ruuhkaa! (Millaistahan se olisi nukkua kahden kissan kanssa...?)

   Poista
 10. Kissa valitsikin parhaan paikan.♥

  VastaaPoista
 11. Olen vähän suunnitellut meillekin kerrossänkyä, kissalle oma hylly :) Nero nimittäin nukkuisi kaikkein mieluiten päälläni, mikä tarkoittaa sitä että pitäisi olla liikkumatta kuin patja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teitä, ja voi meitä! Mitäpä sitä ei kissan vuoksi tekisi:D

   Poista
 12. Myrsky ei varmaan kerrossänkypedistään luovu jollet tuo riippukeinua sisälle. Se sinun melkein pitäisi tehdä, jotta kesälukemisenne voisi jatkua ennallaan : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain olisi syytä tehdä asian hyväksi, katsotaan mihin tässä vielä päädytään.

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!