sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kong kävi kylässä

Äitini oli lukenut blogiani ja uteli: "Mikä tuo pötkylä oikein on?"
Innoissani selvitin että se on jokaisen kissan must have -leikkikalu. Olin vakuuttunut että Vilmakin tarvitsee sellaisen, sillä hurahdettiinhan sijaiskodissakin siihen pahemman kerran. Lupaudun joku kerta menemään lapsuudenkotiini leikkimään Vilman kanssa. Pääsiäisenä oli aikaa, joten Kong käsilaukkuun ja menoksi.

Kong tien päällä.

Vilma oli viettämässä siestaa kun pääsin perille. Se keskeytyi pahemman kerran. Leikkimäänhän tänne oli tultu. Joten ei auttanut muu kuin kaivaa Kong esiin käsilaukusta ja näytille.

Nuuh...

Vilman mielenkiinto lelua kohtaan heräsikin heti. Neiti vaikutti suorastaan huumaantuneelta. Oliko syynä se, että Kong oli kuorrutettu Myrskyn karvoilla, vai Kongin sisuskalut mitkä erittivät kissan päätä sekoittavia aromeja. Vaikea sanoa. Vilma, (joka on muuten kaunis kuin mikä) otti coolin asenteen lelua kohtaan. Kissa käyttäytyi erittäin hillitysti ja korrektisti lelun kanssa. Neiti puski puskemistaan lelua ja piehtaroi sen kanssa. Potkunyrkkeilyä sen kanssa ei harrastettu.

Lisää nuuhkuja. Ja sitä kissankuolaa!

Tyydyttiin vain fiilistelemään.
Ja kuolaamaan, pahemman kerran. Kongiin tulikin muutama märkä laikku ja ajattelin että huomaakohan Myrsky sen että Kong kävi vieraissa...

Translation: New Series in Moggydays: Cat Lady Investigates.

6 kommenttia:

 1. Vilma on oikea kaunotar ja varmasti iloinen kun tulee "vieraita" varta vasten hänen kanssaan leikkimään. Myrskyllekin varmaan elämys kun hän huomaa, että lelussa on jotain erikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka kerta kun Vilman tapaan en voi olla huokailematta kuinka kaunis tuo kissa onkaan! Vilma on oikea aristokatti.

   Poista
 2. Kuulostaa siltä, että on tulossa jatko-osa, johon sisältyy Myrskyn kuolaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kertoa, että toisen kissan kuola ei aiheuttanut sen kummempia säväreitä Myrskyssä. Ainakaan toistaiseksi niitä ei ole havaittu, sillä Myrskyä kiinnostaa tätä nykyä enemmän tuo Kongiin kiinnitetty punainen nauha mikä näkyy kuvissa. Tai sitten Myrsky on niin höveli ja avokätinen lelujensa suhteen että muutkin saavat leikkiä niillä...

   Poista
 3. Vilma näyttää oikein tyylikkäältä mustalta kissaneidiltä. Meillä Ruska ei kuolaa Kongiin, vaan potkunyrkkeilee sen kanssa, silloin tällöin. Ruskan sulhasmies Sinfonia käydessään meillä vieraissa sen sijaan kuolasi Ruskan Kongin ihan märäksi. En ollut näkemässä, mutta ilmeisesti myös potkunyrkkeili sen perusteellisesti, ainakin lelu oli käsittelyn jäljiltä aika runnellun näköinen. Sitten kun kissat löysivät yhteisen sävelen, lelu jäi kummaltakin kissaosapuolelta ihan unohduksiin, ne seurustelivat vain keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin sitä hääyönä pitääkin tehdä. Täytyy keskittyä siihen nuorikkoon, ei siinä kolmatta osapuolta kaivata:D
   (Teidän täytynee sulhaselle lähettää oma Kongi. Jos se auttaisi mahdolliseen ikävään..)

   Poista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!