lauantai 8. lokakuuta 2011

Voi ei, ai taasko näitä?

Kyllä vain. Taas näitä myrskyjuttuja. En voi sille mitään. Kissalle on annettu aivan loistava nimi. Ja siitä riittää iloa. Siis kissasta ja kissan nimestä. Eilen oli todella kova tuuli. Töistä kotiin pyöräillessä tuntui siltä että silmäripset irtoavat. Tai ainakin menevät pahasti sekaisin. Hyvä että pyörällä pystyssä pysyin. Taisivat olla jonkun myrskyn rippeitä mitkä ulottuivat Suomeen.


Kotipihalla minua odotti Myrsky, mikä sitten tuli perässä sisälle. Otetaanko tarkempi zoomaus tuohon ylläolevaan kuvaan?

Zoom In / Zoom Out

Minulle tulee puhelimeeni lööpit, joskus olen palvelun huomaamattani tilannut. Tai tarkoituksella, en enää muista. For free. En edes tiedä kuinka tilauksen voi lopettaa, mutta jos se ei mitään maksa, ja jos se saa joskus hymyn huulille, niin antaa tulla vaan. Siis myrsky katkaissut sähköjä eri puolilla maata.

Ai tuulee? Joo, kyllä se myrskytuulelta vaikuttaa.
Antaa tuulla vaan. Mä hoidan kumminkin tän pesun loppuun.


Toi yks tuli kotiin.
Toi mikälie...


...wannabee raitapaita...

Kyllä se oli illalla hieman myrskyä ilmassa. Kissa oli sähköisellä tuulella pihalla, säntäili puihin, häntä pörheänä ja selkäkarvat pystyssä.

Sähköisen Myrskyn jäljet pihalla.

Ja jätti kunnon ruopaisujälkiä maahan. Oikein kynnet esillä.

4 kommenttia:

 1. Tuuli saa kissat levottomiksi, sinkoilevat ja säntäilevät ja katselevat ylöspäin kuin odottaen taivaan putoavan niskaan.
  Vai on teillä Myrsky-terroristi :-D Hohtimet tassussa kiipeillyt sähkötolppiin...?

  VastaaPoista
 2. No onneksi ei sähkötolppiin kuitenkaan, sehän voisi olla enemmän kuin vaarallista!
  Tällä kertaa vaahtera- ja omenapuut saivat osansa Myrskyn puuskista:D

  VastaaPoista
 3. Myrsky myrskytuulella. :) Onneksi nyt tiedetään, ketä syyttää ja kiittää - onhan ne rajuilmat hienojakin - myrskysäistä.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!