perjantai 22. tammikuuta 2016

Korppukuivaa

Pakkanen kuivattaa ihoa. Ja saman se taitaa tehdä eläinten polkuanturoillekin. Meillä on ainakin ahkerasti kuopsuteltu kissanhiekkaa joten osa kuivuudesta menee hiekan piikkiin. Tai sitten Myrskyllä on vain duunarin tassut.


Oletteko te hoitaneet kuivia polkuanturoita, vai onko se aivan tarpeetonta? Joskus blondi yritti sivellä Myrskyn polkuantroihin ruokaöljyä. Parempiin suihin se sitten meni. Kissa lipoi sen maireana pois.

Translation: Dry Feet.

18 kommenttia:

  1. Ruokaöljy olisi varmaan hyvää. Mitenkähän minullekin laitettaisiin.. Tosin ei minulla kovin kuivat ole. - Max

    VastaaPoista
  2. Duunarin tassut ♥

    En usko, että kuivista tassuista tarvitsee erityisen huolissaan olla, elleivät suorastaan haavoille mene. Enemmän taitaa voiteet haitata kissaa. On kyllä olemassa mm. tassuvahaa ja jotakin voiteita kuiville ja halkeileville tassuille, mutta nekin kissa herkästi tietysti puhdistaa pois tassuistansa. Sopivat siis silloin, kun tilanne on kovin paha. Myrskyn tassut taas näyttää ihan terveiltä ja kauniilta. Ei liene voiteiden tarvetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrskyllä on todellakin tapana nuolla tassut puhtaaksi, joten ei niitä vahoja varmaan kannata laittaa.

      Poista
  3. On aika kuivan näköinen tassu, mutta jos ei vallan halkeile, niin eiköhän tuolla pärjää. Meillä näillä on pehmoiset tassu, niin pehmoiset, että itse oon ihan kateellinen kun omat kädet on kuin hiekkapaperia näin pakkasilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut kissat tekevät siistiä sisätyötä, ei siinä pahemmin tassut pääse kuivumaan:)

      Poista
  4. Ruokaöljyä, nam! Meillä ei ole kuivat tassut, ollaan kai niin tottuneita hiekkaan ja sisälämpöön.
    Kohta on lämpöisempää, niin pääset Myrsky taas täysillä ulkohommiin.

    VastaaPoista
  5. Duunarin tassut! Ei ole rasvattu anturoita, mutta ne ovat aika hyvässä kuosissa kun ei myllätä kissanhiekassa. Piikaa sen sijaan pitää rasvata ahkerasti.

    VastaaPoista
  6. Me ei osata antaa mitään neuvoja, mut toi kuva on kyl mahtavan hauskan upeen jännä.

    VastaaPoista
  7. Moi, vai duunarintassut :), piti oikein käydä kurkkaan meidän leidien tassut ja meidän leidit taitaa olla tosi laiskoja.. tassunpohjat sileät ja pehmoiset kuin silkki. Hmm, tosin syötetään niille ihan vähän helokki- ja omega-öljyä.

    VastaaPoista
  8. Superihana kuva ♥. Tänään kokeilin Sulon harmaa-vaaleanpunaista "varvasta" ja se oli yllättävän kuiva. Mutta veikkaan ettei arvon kissaherra arvostaisi minkäänlaisia rasvausyrityksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja eritoten jos on poikakissasta kyse, taitaa yritys olla aivan turha.

      Poista
  9. hard to believe I am very happy to be joined commented here, it makes an experience for me si iom
    pengobatan untuk sembuhkan rabun jauh,obat penetral asam lambung tinggi tradisional,obat gondok,cara menurunkan berat badan tanpa diet ketat,obat penyakit anemia aplastik tradisional,pengobatan untuk sembuhkan tbc kelenjar,pengobatan untuk sembuhkan infeksi saluran kemih,cara mengobati peradangan pada sendi lutut,obat penghilang jerawat di punggung dan dada tradisional,cara menghilangkan benjolan di leher sebelah kanan,obat penggumpalan darah di kepala tradisional,obat penghilang benjolan di kepala tradisional,cara jitu membersihkan jerawat batu pada wajah,cara jitu atasi kulit kering dan kasar pada wajah,cara jitu membersihkan komedo membandel pada wajah,cara ampuh mengatasi minyak berlebihan pada wajah,cara alami mengelupas sel kulit mati pada wajah,suplemen untuk menghaluskan kulit wajah,cara mengatasi warna kulit tidak mereata,cara alami membersihkan melasma pada wajah,cara menyembuhkan luka diabetes tanpa amputasi,obat penghilang keloid bekas tato tradisional,pengobatan untuk sembuhkan kanker kulit melanoma,pengobatan untuk sembuhkan asma akut dan kronis,obat infeksi kelenjar air liur tradisional,pengobatan untuk sembuhkan gagal jantung,obat penghiloang kista ginjal tradisional,obat penghilang perut kembung dan begah tradisional,obat mata floaters tradisional,obat penghilang benjolan di bawah dagu tradisional,obat pereda radang gusi tradisional,obat pereda nyeri punggung tradisional,cara mengatasi kelainan tulang lordosis,cara mudah dan sehat membakar lemak di perut,suplemen pembakar lemak tercepat,

    VastaaPoista
  10. Duunarin tassun :D ♥ Se on ihana ja komea.

    VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!