lauantai 28. marraskuuta 2015

Sylikissa

Henkilökunta on pop


Myrsky on tykästynyt henkilökuntaan. Suurin syy tähän lienee henkilökunnan avokätisyys mitä ruoan annosteluun yöaikaan tulee.


Henkilökunta on asiasta hieman hämillään. Ja ne Myrskyn kynnet tekevät tottumattomalle kipeää kun kissa oikein kunnolla sylissä leipoo.

Henkilökunta kysyikin minulta: "Pitääköhän minun muuttaa käyttäytymistäni sen suhteen koska se noin tuttavallisesti käyttäytyy? Antaa sille vähän körö köröä?"

"No ei todellakaan," minä vastasin.
"Tottutelet vaan ja ennen kaikkea olet saamastasi huomiosta iloinen." 

Translation: How to Keep Good Staff and Keep Them Happy.


32 kommenttia:

 1. Heh heh, kyllä on henkilökunta saanut suuren kunnian ja arvostuksen! Se on parasta vaan totutella ja parannella mahdollisia merkkejä kaikessa hiljaisuudessa.

  VastaaPoista
 2. No pitää kyllä ymmärtää olla tyytyväinen jos kissa kiipeää syliin! :D

  VastaaPoista
 3. Körö köröä! :-D Hieno henkilökunta on hällä. Täältä varmaan pari kissaa muuttais heti teille, jos kertoisin yöruokailuista. Mut en kerro.

  VastaaPoista
 4. Suurin arvostuksen osoitus jonka ihminen voi saada!!! Henkilökunta saa olla iloinen, ylpeä & alistua kiltisti Myrskyn kynsien manipuloitavaksi.

  VastaaPoista
 5. Vinkki henkilökunnalle: viltti tuohon jalkojen päälle, niin kynnet ei tunnu niin pahalta. Voipi olla, että kissakin tykkäis :)

  VastaaPoista
 6. Myrsky on osannut kietoa henkilökunnan pauloihinsa, siinä(kin) kissat ovat mestareita. Vinkkinä henkilökunnalle: aina kannattaa pitää paksu torkkupeitto saatavilla kissan hellyydenosoituksia varten. Akupunktiohieronta on kuitenkin hyvin terapeuttista ja terveyttä edistävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peitot ja viltit on tästä lähtien pidettävä hollilla:)

   Poista
 7. Myrsky on siinä niin tyytyväisenä häntä pörhöllään. Henkilökunnan kädet pois puuskasta ja rapsuttelua mahan alta nyt.

  VastaaPoista
 8. Myrsky nauttii, kun saa tassutella henkilökunnan päällä ja kissan kynsien "pistelyynkin" tottuu suht pian. ;)

  VastaaPoista
 9. Körö köröt on nyt reilusti myöhässä, kissa on päätöksensä tehnyt ja ei auta kun kestää pikkukynsien pistelyt :D

  VastaaPoista
 10. Ihan pikkasen saatettiin reipeillä... körö köröä. Parhautta!

  VastaaPoista
 11. Kyllä aikuinen mies kotitiikerin leipomukset kestää ;) Teidän miesväestä on selvästikin tulossa kissahenkilöitä. Hitaasti mutta varmasti!

  VastaaPoista
 12. Ihan parasta! Se on rakkautta, sanoisin :)

  VastaaPoista
 13. Mitä syvemmälle kissa painaa ihmiseen kynnet, sitä enemmän se siitä tykkää.
  Paksu kangas tai täkki on avuks.

  Joudun mäkin välillä sanomaa et ei saa noin kovaa leipoa. Sitten painan kissaa kevyesti selästä niin monasti se käy makuulle. Mutta jos sitä ei heti silitä ni se yleensä jatkaa leipomista.

  VastaaPoista
 14. Täältäkin suositellaan vilttiä väliin :)

  VastaaPoista
 15. Yksi syy henkilökunnan suosioon voi olla lapsi. Ainakin meillä, kun touhusin vaavin kanssa, kissa alkoi viettää enemmän aikaa miehen läheisyydessä : ) Oikean neuvon kuitenkin annoit: kissan huomio on vain kestettävä : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä pointti! Tuota en itse tullut edes ajatelleeksi... Ja se huomio on vain kestettävä;)

   Poista
 16. Körö köröä, heh. Ehkei Myrsky siitäkään pahaa tykkäisi, vaan heittäytyisi vaan entistä tuttavallisemmaksi: antaisi takaisin.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!