tiistai 8. heinäkuuta 2014

Peura tuli kotiin

Tarkastaja Myrsky on tyytyväinen


Henkilökunnan huollossa ollut traktori tuli vihdoin ja viimein kotiin. Kissa tarkasti traktorin ja on tyytyväinen huoltojälkeen. Samoin henkilökunta. Minä taasen olin lentää selälleen kun seuraavana päivänä posti toi laskun korjauksesta. Hetken aikaa piti numeroita tuijottaa. Maanviljelys on kallis harrastus, sen olen huomannut.


Toivotaan että traktori pelittää ja palvelee hyvin vielä monta vuotta. Onneksi Myrsky lupautui tekemään sille tarvittavat tarkastukset säännöllisin väliajoin. Luottakaamme tarkastajan asiantuntemukseen.

Translation: Welcome Home, John Deere.

28 kommenttia:

  1. Ei pysty edes kuvittelemaan hintaa moiseen - onneksi ehkä niin! Toivottavasti Myrsky pitää hinnat kohtuullisina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myrsky tekee parhaansa. Tarkkailee ja kertoo mahdollisista odotettavissa olevista vioista.

      Poista
  2. On hyvä, että tarkastaja-Myrsky tarkkailee Peuran hyvinvointia! Pieni viilaus on edullisempaa kuin täysremontti. Peura on kuulemani mukaan edelleen hyvä peli, mutta varaosat suolaisissa hinnoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökuntakin on remontista huolimatta edelleen erittäin tyytyväinen. Kyllä. Varaosat ovat kalliita!

      Poista
  3. Sijaiskoti esittää: Peura tuli taloon. Toivottavasti kuitenkin vältytte kummemmilta draaman aineksilta.

    VastaaPoista
  4. Onko Myrskyllä kallis tuntihinta säännöllisistä huolto- ja tarkastustehtävistä?

    VastaaPoista
  5. Komea peli. Minuun isot traktorit tekevät syvän ja jotenkin juhlallisen vaikutuksen - ja traktorikuskit. Komea on kyllä tarkastajakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Minut tyrmättiin traktorikuskin toimesta ja nyt ollaan naimisissa:D

      Poista
  6. Hurrja työkalu! Onneksi Myrskyä ei pelota, vaan poika on tarkkana katsastus- ja kuntomontöörinä. Kallista, kallista on korjaus mekaanisilla vempeleillä. Ei kai mamma sentäs selälleen pyörtynyt? :€)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luojan kiitos minä istuin kun kuoren aukaisin. Tuommoista laskua ei joka päivä posti tuokaan. Ei mennyt ihan heti blondilla jakeluun. Kuljetusliike laittoi rahdista vielä oman laskunsa. Se oli "vain" satasia...

      Poista
  7. Meilläkin on Valmet, joten tiedän kyllä tuon tunteen... kaikki maksaa ja yleensä paljon! Itse huvitutin työkavereita noin 1kk sitten ja tulin traktorilla töihin (matkaa noin 13,5km). Mitäpä sitä ei työkavereiden iloksi tekisi? Yksi niin halusi elämänsä ekaa kertaa olla traktorin kyydissä, joten pitihän se järjestää... Onneksi työpaikkakin on "keskellä ei mitään", eikä taajamassa! Hieno on teidän karvattomampikin eläin, se Peura nimittäin. Mutta kyllä Myrskyn komeus vie aina voiton, jopa suuresta ja mahtavasta Peurasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siistiä! Työkaverisi oli varmaan erittäin tyytyväinen! Minäkin tykkään ajella traktorilla, hallintalaitteet eivät vielä ole hanskassa enkä edes aio opetella auraamaan, mutta on se vaan kivaa kyytiä!

      Myrsky kiittää kehuista:)

      Poista
  8. Myrsky on kyllä monitaituri :-)!
    Haluaako tulla koppiin moikkaamaan kuljettajaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin auton konepelille ja katolle hypätään jos mahdollista!

      Poista
  9. Ehdottomasti luotamme Myrskyn ammattitaitoon tarkastustyössä! Harmi ettei Myrsky ole mekaanikko, se saattaisi tehdä huollot huokeampaan hintaan. Toivotaan siis, että huoltomiesten palveluksille ei tule tarvetta lähitulevaisuudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea ei voi saada... (Ja tassuthan siinä mekaanikon hommassa likaantuisivat aika pahasti.) Toivotaan että ennakoiva tarkkailu riittää.

      Poista
  10. Olet sinä Myrsky rohkea, mahtaa peuralla olla kova ääni. Meidän tyttöjä hirvittää pienemmätkin mörinät. Pitäiskö sun Myrsky opetella tarkastajan hommien päälle noi korjaajan hommat niin Minna selviäis sopulaskuista ilman pahempia hengenahdistuksia :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos likat, Myrsky on oikeasti rohkea poika. Mutta ei tahdo likatassu kuitenkaan olla!

      Poista
  11. Kyllä Myrsky huolen pitää tuosta menopelistä tarkastajan ominaisuudessa. Rohkea kisu, meillä pelätään tuollaisia vaikka niitä pörrää täälllä maalla jatkuvasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni pelko on kyllä ihan tervettä. Siinä ei ole mitään häpeämistä.

      Poista
  12. Myrsky tienaa mainiosti elantonsa tarkastajan hommissa. Iso kone, iso lasku.

    VastaaPoista
  13. Hyvä kuulla että traktori kotiutui ja kissakin oli tyytyväinen jälkeen! Meilläkin tulossa isännän traktoriin uudet New Holland varaosat. Tulisikohan kissa tarkistamaan senkin työn jäljen?
    https://www.hameen-traktorihuolto.fi/traktorin-merkkihuolto/new-holland-traktorihuolto

    VastaaPoista
  14. Toivottavasti traktori nyt kestää. Meidänkin oma lähtee korjaukseen. Siihen tarvitaan uusi, melko vaativa hydraulisylinteri. Tällä hetkellä se ei ole käytössä ollenkaan. Josko sen kevääksi saisi kuntoon. http://www.pikapaja.com/hydraulisylinterit

    VastaaPoista
  15. Kiva juttu että traktori pääsi takaisin kotiin. Naapurin pappa myös juuri kertoi, että pitäisi hankkia raskaankaluston varaosia korjausta varten. Hyvähän se olisi ennenkuin peltotyöt alkavat. https://www.meca.fi/truck/varaosat/

    VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!