perjantai 7. helmikuuta 2014

Kissatuotteita

Hiekkaa ja karkkia

Voitimme Naukulan likkojen järjestämässä arvonnassa kissanhiekkaa. Kahdeksan kilon painoinen paketti piti noutaa postista. Tai siis meidän tapauksessamme kyläkaupasta. Minulla ei ollut asiaa kylille, joten valtuutin henkilökunnan hoitamaan asian puolestani.


-"Siis ihan valtakirjan kanssa haen sen kissanhiekan?"
-"Kyllä rakkaani."

Hieman pitkin hampain henkilökunta tarttui toimeen ja toi kotiin pahvilaatikon. Iloksemme laatikosta löytyi myös karkkeja. Kiitokset tästä Naukulan likoille ja Naukulan sponsorille!


Yksi karkkipussi on jo avattu. Vaikka sijaismammalla olisi karkkipäivä joka päivä, niin Myrskyllä se ei näin ole. Näitä nameja makustellaan vielä pitkään.

Ja muuten, meillä ei näin hienoa ja laadukasta kissanhiekkaa ole ikinä ollut. Siitä syystä että meillä käytetään ulkovessaa. En ole kokenut tarpeelliseksi panostaa hiekan laatuun. On riittänyt että hiekka paakkuuntuu eikä se ole pellettiä. (Pellettejä ei Myrsky kelpuuta.) Maallemuuton jälkeen Myrsky oli pakotettu käymään hiekkalaatikolla ja ihmettelin miksi kissan tassunpohjat ovat niin kuivan näköiset? Onko täällä mukamas niin kuiva ilma että tassut kuivuvat? Todennäköisesti syy oli pölyävä kissanhiekka...

(Miksi ihmeessä olen "pihistellyt" tuon asian kanssa? Anteeksi tiikeri, tästä lähtien saat pissiä hienoon hiekkaan, vain parasta sinulle!)

Ainiin, henkilökunta joutuu tänäänkin käymään kyläkaupan postitiskillä. Valtuutan hänet noutamaan valjaat ja vetonarun mitkä tilasin karhukoira Jalolle.

Translation: Something New!

20 kommenttia:

 1. Vain parasta Myrskylle. Ehdottomasti <3

  VastaaPoista
 2. Valtakirjan kanssa tietysti, eihän henkilökunta muuten olisi toisen nimellä tullutta pakettia saanut! ;)

  Noita nameja on ollut meilläkin. Ei ollut suosikkeja. Hyvä kuitenkin että Myrskylle maistuu!

  VastaaPoista
 3. Mä kans tarvisin henkilökuntaa...joku olis hyvin voinut mun puolesta hakea ikeasta kynttilöitä! Olis tullut halvemmaksi...olis tod.näk. tullut VAIN kynttilöitä.
  Samalla reissulla semmoinen henkilökunta olis voinut hakea myös koirankakkapusseja. Nekin olis voinut tulla halvemmiksi.....ai että miks koirankakkapusseja?? No, ne on hyviä biojätepusseja pikkutaloudessa :)
  Vaikka tuleekin näköjään kalliiksi. Kauppalistassa ei ollut muuta, mutta kuitissa oli summa noin kolkyt rahaa.

  Pitääks tässä hommata kissa? Vai alkaa kissaksi....isoksi kissaksi...

  Lipes taas....asiasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VAIN kynttilöitä:D Niin kovin tutun kuuloista. Maitolitra muuttuu kassilliseksi ruokaa...

   Poista
 4. Nyt Myrsky varmaan katselee vielä tyytyväisempänä Helmin kuvaa :)

  VastaaPoista
 5. Kun käyttää ulkovessaa kuluu vain vähän kissanhiekkaa ja silloinhan voi satsata laatuun eikä tule edes kalliiksi. Meillä on talvella karkkipäivä joka päivä tai siis ilta, mutta vain muutama karkki. Kesällä ei karkit kiinnosta. Hienoa, että henkilökunta pääsee vaihteeksi hakemaan koiratuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blondilla tämän ymmärtämiseen meni sitten tovi, voi elämän kevät minun kanssani...

   Poista
 6. Eihän sitä voikaan aktiivisesti miettiä ja pohtia ja vaihdella hiekkaa, jos siellä käydään vain joskus. Ei silloin ehdi tekemään kattavia tutkimuksia. Nyt on tilanne toinen ja heti löytyi sopiva, uusi merkki. Hienoa.
  Naukulan tytöt olikyllä tosi kivoja kun saitte vähän mässyäkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissalle vain parasta jos suinkin mahdollista:)

   Poista
 7. Onnea! Mitä hiekkaa teillä on aiemmin ollut? Tuo Primacatin hiekka kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan marketista, Rainbow Compact paakkuuntuva valkoinen kissanhiekka, pieni raekoko.

   Poista
 8. Onnea voitosta! Teillä on mukava henkilökunta. Tottakai Myrskylle parasta.

  VastaaPoista
 9. Onnee voitosta kuoma! Mekin osallistuttiin Naukulan arvontaan, kih hih, oltas lahjotettu hiekka kissojen suojelukotiyhdistykselle. Mehän ei kato santaa tarvita, osataan tarpeistaa ihan lattialle tai matolle tarvittaessa. Äippä ei kyl tykkää.

  Jalo on varmalla miälissään uusista värmeistä. Toivottavasti Postissa antavat paketin henkilökunnalle ettei Jalon tarvii käydä painamassa tassuansa allekirjoitusalustalle (vitsi vitsi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä te olette sitten ystävällisiä ja kultaisia. Ja teidän äippäkin:) Valjaat saatiin illalla, on kuulkaas tosi hienot! Vielä niitä ei ole sovitettu, onneksi ne voi vaihtaa jos on liian pienet.

   Poista
 10. Jee! Paketti on tullut perille. Hienoa! Vielä hienompaa on jos Myrksy kelpuuttaa, ainahan sitä ei voi tietää.

  VastaaPoista
 11. Onnittelut hiekkavoitosta! Myrskyn käyttömäärällä siitä riittää ikuisiksi ajoiksi.

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!