perjantai 5. huhtikuuta 2013

Sydänpissi. (Tai ainakin melkein)

Ja muita omituisuuksia

Eilen aamulla taktikoin ja kävin hiihtässä jäällä ennen työpäivän alkua. Päätös hiihtolenkistä syntyi kyllä jo edellisenä iltana. Eihän näissä hommissa pääse rikastumaan, joten aivan hyvin voin luistaa hieman työpäivästä. Reippaana tyttönä keitin kahvit ja puurot, kissan päästin pihalle ja siivosin hiekkalaatikon ennen jäälle lähtöä.

Myrskystä on muuten tullut nykyään hienostokissa. Se oli pakotettu  oppi käymään hiekkalaatikolla kun se oli sairaana helmi-maaliskuun vaihteessa ja ulkonaliikkumiskiellossa. Aiemmin kissa suvaitsi käydä laatikolla äärimmäisen harvoin, nyt herra Hoo ottaa kaiken ilon irti hiekkalaatikolla käymisestä. Ja henkilökunta siivoaa.
Muiden blogeista olen bongannut sanan sydänpissi ja ajatellut voimmekohan mekin joskus kertoa moisesta. Ja tulihan tänne se vihdoin tänne sijaiskodin hiekkalaatikkoonkin. Se sydänpissi. Aamutohinoissani otin siitä nopean kuvan, illalla kun sitä tarkastelin tajusin että ei se aivan ole sydänpissi, mutta melkein. Vai mitä olette mieltä?

Kuvassa on sydän. Onhan?
Työpäivän jälkeen poljin kotikujaa pitkin ja mitä silmäni näkivätkään? Nainen punaisissa bikineissä otti aurinkoa hangen keskellä. -Siis kuinka? Näin aivan oikein. Kujan vanhimman kissan omistaja palvoi aurinkoa bikinit yllään. Ja meikätyttö hiihti aamulla kahdeksan asteen pakkasessa järven jäällä ja joku ottaa illalla ulkona aurinkoa bikineissä? Melkoinen kontrasti.

Häkellyin kevään ensimmäisistä bongatuista bikineistä niin paljon että keskittymiseni herpaantui ja löysin itseni makaamasta asfaltilta. Koirakassini jäi pyöräni pinnojen väliin ja pysäytti matkantekoni siihen paikkaan. Lensin polkupyörän tangon ylitse tielle. Nousin ylös ja tarkistin vauriot. Nahkasaappaat: ehjät. Farkut: ehjät. Takki ja hansikkaat: Kurassa. Koirakassissa oli palkeenkieli ja rahapussin solki oli revennyt irti, kolikko-osasto repesi siinä samassa. Keräsi romuni, luuni ja itsetuntoni ja talutin pyöräni kotiin.

Kaulassa ollut Hello Kitty -huivini ei säästynyt kuraantumiselta, sen joudun heittämään pesukoneeseen yhdessä farkkujeni kanssa. Kiroilin ja puhisin tohkeissani. Huomasin että täytekeksit olivat muuttuneet murukekseiksi matkan aikana. Onneksi en loukannut itseäni tuon pahemmin. Ja onni onnettomuudessa, kassissa ei ollut kirjaston kirjoja. Se vasta olisi tullut kalliiksi. Mietin, olisinko kaatunut jos minulla olisi ollut koirakassin sijasta kissakassi?


Käynnistin pesukoneen ja menin istumaan sijaiskodin palvontapaikalle. Myrsky tuli seurakseni. Pian minulta irtosi jo hymy. Se on kuitenkin kevät. Ja vaikka meillä sijaiskodissa ei vielä osata jaloja sydänpissi- ja polkupyörällä ajamisen taitoja, niin osaamme koukistaa häntää ja nauraa itsellemme.

Tervetuloa mukaan Carlina!

Translation: Beware: Hot Bikini Babes.

36 kommenttia:

 1. Selvästi hiekkiskuvassa on sydän! :)

  Harmi, että vaatteet likaantuivat, ja kassi ja rahapussi rikkoutuivat.
  :(

  Kaatuminen aina harmittaa. Onneksi kissa ilmestyy viereen ja siinä seurassa kaatumisen tuoma harmistus häipyy nopeammin. :) Tuttu tunne - kokemusta vastaavasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, sinäkin näet sen:D
   Kummasti ne kissat tuovatkin lohtua ♥

   Poista
 2. Myrskyllä on taiteellista näkemystä :-)
  Onneksi ei käynyt pahemmin, ei edes mikään vaate revennyt! Koirakassi ei ehkä ole niin tärkeää... kissakassi olisi voinut olla pahempi juttu ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotos taisi tulla ihan tuurilla -ei taidolla!

   Täytyy tunnustaa että koirakassikin meni pyykkiin ja tänään kursin sen vaatimattomilla ompelutaidoillani kasaan...

   Poista
 3. vähän kyllä toivoin ettet menisi tähän kissankusen kuvailuun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä jos tuotin pettymyksen. Mutta tämmöistähän se kissanhiekkalaatikon tyhjentäminen ja siivoaminen on, ei niin kauhean mieltä ylentävää puuhaa...

   Poista
 4. Mun eno ajo kerran kylän keskustas toisen auton perää, ku vilkuili vähäpukeisii naisii. Mut että nainen tiirailee bikinityyppii ja rypäsee... anteeks mutta naurattaa kovasti. :DDD Kait se oli niin hyvin kerrottu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä johtuiko kaatuminen juuri tästä auringonpalvojasta vai oliko vain huonoa tuuria mukana, sillä kotikujassa on pieni mäennyppylä ja kiihdytin siinä kohdassa vauhtia ja kassi heilahti pinnojen väliin:DDD

   Poista
 5. Hauskasti kirjoitettu :) Onhan se melko häkellyttävää, että joku lähes lumen keskellä ottaa aurinkoa.
  Pääasia ettet loukannut itseäsi ja palvontapaikalla alkoi jo hymyilyttämään -olihan seurana Myrsky.

  Myrsky on tehnyt hyvin taiteellisen sydämen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Saldoksi jäi pari mustelmaa, pahemminkin olisi voinut käydä. Onnea oli mukana tällä kertaa.

   Poista
 6. Hauska postaus :) Bikinikohtaus soljui elokuvana silmieni edessä ja nautin täysillä. Nauroin, mutten vahingonilosta. Kontrastia kerrakseen, en olisi varmaan minäkään uskonut silmiäni. Hyvä kuitenkin tietää, että bikinikausi on avattu. Aivan selvästi on sydänpissi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ole perinteisesti niin että ensin tulevat ne minihameet, sitten biksut? Ilmeisesti tänä keväänä se on toisin, ainakin meidän kulmillamme.

   Ja kissa Sydämen asialla...

   Poista
 7. Ai, joku veti jo kissanhiekat sievään(?) nenuunsa :D

  On se riemastuttavaa lukea että joku muukin vetää fillrilla lipat ( eikä siis telo itseään ) - mä onnistuin sen tekemään kaks kertaa viime vuonna....keväällä sohjoon keskelle asfalttia - kahvimasiina, puhelin ja arskat mun lisäksi pitkin ja poikin, ja toisen kerran kun olin kääntymässä porttikongista sisään ja fillarin korin päällä olleet keittiötikkaat päättikin lähteä eri suuntaa. Päin portinpylvästä...joten sinne mentiin...

  Että ei se tarvi edes niitä bikinejä kun kohdalle sattuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin! Voi meitä toheloita:D
   Edellisen kerran minä menin nurin torin kulmalla ja silloin tuhosin farkkuni. Siitäkin tapauksesta syytän pinnojen väliin mennyttä kassia! (Silloin kyseessä oli musta kassi, ja sekin kyllä tikattiin kokoon tapauksen jälkeen.)

   Poista
 8. Selkeä sydänpissi.

  Tuo bikinikauden avaus tähän aikaan ja näillä lumilla tuli kyllä vähän yllätyksenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Sydänhän se siinä.
   Bikinit tulivat ihan silmille:D

   Poista
 9. Ihana postaus, nokka kohti taivasta vaan, bikinimimmit kuitenkin vaikertelevat tuskissaan palaneen ihob kera ;). Mukavaa viikonloppua teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitäpaitsi auringon ottaminen on vaarallista!
   Viikonloppuja sinullekin:)

   Poista
 10. Kyl meiltä aina sen verta löytyy miälikuvitusta, että me tosta pissakokkareesta taijotaan sydän. Joo. On se.

  Vai vetäs (sijais)mamma lipat. Pitää kato pitää silmät ajosuunnassa ja jättää Namujen ja muitten tiiraaminen meijän miästen hommiks. Kyä näin on. Joo. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun teillä on tuota taiteellista näkemystä.

   Mun täytyy vaan toivoa että sijaismamma oppisi ajamaan sitä pyörää kaatumatta. On sillä jo sen verran jo ikääkin että täytyisihän sitä pystyssä pysyä! Mä kerron teidän terveiset sille.

   Poista
 11. Se on tämä kevät aika kontrastista aikaa :D Kieltämättä en kyllä ehkä ihan vielä neuvoisi ketään heittäytymään bikinisilleen, mutta kukin tyylillään tietysti.

  Ja hienoa, että Myrskykin treenaa sydänpissejä! Oikein hyvä, selkeä sydän se on!

  (Mun fillarista meni eilen rengas tyhjäksi. Taas on kai ostettava uusi sisäkumi. Syytän hiekoitussepeliä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko lämmittää kyllä todella paljon, ja jos on tuulensuojainen paikka niin varmasti tarkenee. Mutta villasukat täytyy olla jalassa! Lisää treeniä tarvitaan vielä sen täydellisen sydämen tekemiseksi.

   Hiekoitussepeli on kyllä tappavaa fillarin renkaille! Nim.merkki. Kokemusta on.

   Poista
 12. ompa hieno "pissi sydän" :DD taide teos myrskyltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija:) Aivan hakoteillä en siis ole!

   Poista
 13. Mäpä näen siinä ♥ ♥ eli kaksi sydäntä!

  Onneksi ei käynyt mitenkään, mutta voi olla että mölöttäisin minäkin niin bikinitätiä ettei pystyssä pysyisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi sydäntä! Kun tarkkaan katsoin, siinä todellakin voi nähdä kaksi sydäntä!

   Onneksi ei käynyt tuon pahemmin, olin onnekas.

   Poista
 14. Ihana postaus, nokka kohti taivasta vaan, bikinimimmit kuitenkin vaikertelevat tuskissaan palaneen ihob kera ;). Mukavaa viikonloppua teille.

  VastaaPoista
 15. Sydänpissit on menneet ihan ohi. Täytyypä katsoa tarkemmin seuraavan tyhjennyksen yhteydessä : )
  Nyt olen suorastaan iloinen, että minulta on varastettu KAKSI polkupyörää tänä talvena. Säästyin kaatumisen aiheuttamalta itsetuntokolautukselta : ) Hyvä, ettei sinulle käynyt pahemmin. Pyörällä kaatuminen on aina pyörällä kaatuminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on sinunkin ryhdyttävä tarkkailemaan tuotoksia sillä silmällä;)

   KAKSI pyörää? Todella ikävä juttu. Mutta osasit kääntää ikävän asian positiiviseksi...

   Poista
 16. Voi kun te ootte taas niin ihania <3
  Onneksi ei käynyt hassummin siinäö kaatumisessa ja kyllä, ihan selvästihän vika oli koirakassin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, koirakassin piikkiin täytyi kaatuminen laittaa!

   Poista
 17. Hemmetin bikinit ja koirakassi :D! Onneksi ei käynyt pahemmin!

  Sydänpissi, mikä ihana sana <3

  VastaaPoista
 18. Heheh. Lukemattomia kertoja on tullut hiekkalootia siivottua mutta eipä ole tollainen sydänpissi vielä osunut eteen tai sitten en vaan ole osannut tarkemmin tutkia :-D
  Onneksi ei mitään pahempaa sattunut ilmalennosta :-)

  VastaaPoista
 19. Pääasia että itse säilyit ehjänä pyörälläkaatumisesta eikä luita mennyt poikki. Kyllä tuossa pississä minun silmäni näkevät ihan selvän sydämen. Sen sijaan meidän Ruska ei tuollaisia viestejä jätä, kun peittää pissinsä niin tehokkaasti.

  VastaaPoista
 20. Hurjan kuuloinen lento, mutta onneksi ei käynyt pahemmin. Vallan ihmeellistä makoilla ulkona bikineissä ennen lumien sulamista. :o

  VastaaPoista

Sijaiskoti kiittää kommentistasi!